Onaylı gmail alanlar dikkat !

• Kullanıcı Yumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı

Yumi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.yunusmitan.com
Hesap alırken varolan telefon numarasını değiştirseniz bile o telefon numarası 1 ay sonra kalkıyor ve gmaili satan kişi istediğinde hesabınıza erişip telefon vs tüm bilgileri değiştirebiliyor.

Resimlerdede görüldüğü gibi satın aldığım maillerin şifresini telefonunu değiştirdim fakat şifremi unuttuma tıklayıp maili girdiğimde son şifreyi istiyor maili aldığımda satan kişinin verdiği şifreyi girdim (şifreyi değiştirmiştim) sonra ekrandada görüldüğü gibi telefon numarası direk kalkmıyor.

Teşekkürler hocam, kritik bilgilendirme için.. :)

Bu olay onaylı gmail satış sektörüne baya zarar verir. İşin kötü yanı gmailleri nasıl onaylayacağız problem orada gerçek telefon noları bir yere kadar bitiyor eninde sonunda. Sanal nolarında sağı solu belli olmuyor.

Bu olay onaylı gmail satış sektörüne baya zarar verir. İşin kötü yanı gmailleri nasıl onaylayacağız problem orada gerçek telefon noları bir yere kadar bitiyor eninde sonunda. Sanal nolarında sağı solu belli olmuyor.

onaysız alıcaksın gmailleri sonrada kendi telefonunla onaylayacaksın istediğin kadar onaylayabiliyorsun ben az önce 10 hesaba kendi telefonumu girip onayladım.

arkadaşlar teşekkür butonu boşuna koyulmamış lütfen tşkleri orda belirtin

onaysız alıcaksın gmailleri sonrada kendi telefonunla onaylayacaksın istediğin kadar onaylayabiliyorsun ben az önce 10 hesaba kendi telefonumu girip onayladım.
Oncelikle bu bilgilendirme icin tesekkurler fakat su hesaplari nasil oluyorda onaylatabiliyorsun aciklarsan daha makbule geccek ben en fazla 3 veya 4 tane onaylatabiliyorum saygilar

Oncelikle bu bilgilendirme icin tesekkurler fakat su hesaplari nasil oluyorda onaylatabiliyorsun aciklarsan daha makbule geccek ben en fazla 3 veya 4 tane onaylatabiliyorum saygilar

gmailleri kolaylıkla onaylıyabiliyorum ekstradan yaptığım bir şey yok telefon numaramı girip onay kodu gönderiyorum bugün 20 ye yakın gmaili kendi telefonumla onayladım.

gmailleri kolaylıkla onaylıyabiliyorum ekstradan yaptığım bir şey yok telefon numaramı girip onay kodu gönderiyorum bugün 20 ye yakın gmaili kendi telefonumla onayladım.

Uzun zamandır yeni kanal açmadığım için soruyorum eskiden 1 telefon numarası ile 3 sms, 3 de sesli onay yapılabiliyordu artık sınırı kalktı mı?

Uzun zamandır yeni kanal açmadığım için soruyorum eskiden 1 telefon numarası ile 3 sms, 3 de sesli onay yapılabiliyordu artık sınırı kalktı mı?

gmail açarken anlamında değil açılan gmailleri ayarlar bölümünden onaylıyorum tek numara ile bütün gmailleri onaylayabiliyorum sizinde yapmanız gerekiyor.

Bilgilendirme için sağolun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri