Onaylı Youtube Hesapları ~ Mixnewss

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: CyberTR Onaylı Youtube Hesabı 0.75TL API Keyli +15dk

Sırf, feshedilen vs. kanalımın bağlı oldu gmaili komple silmek isterken, telefonla doğrulama aşamasıyla karşılaşmamak için bile alırım şahsen. :)

bende de aynı sorun oluyor kanal kapanınca hesabı silemiyorum tel onayı soruyor ...yandex te bu sıkıntı yokmu

Yarın referanslarla ilgili yorumda bulunacağm kısmetse . Fakat bi sorum var.
Yandex ile açılmış olmasının avantajları nelerdir

Hocam hesabınız yandex ile açıldığı için google ile alakalı bir tek youtube hesabınız oluyor. gmail, google plus vb gibi hesaplarınız olmuyor. Google sizi bir tek youtube hesabınız üzerinden takip edebiliyor.

Gmail kanallarda kanal sağlam da olsa bir anda hiçbir şey yokken kapanmalar yaşanabiliyor ancak yandexte bu durum söz konusu değil.

Çok sayıda mailiniz varsa gmailde gelen mailleri kontrol etmek için tek bir gmaile yönlendirme yapıyorsunuz ve böylece bu kanallar benim demiş oluyorsunuz toplu kanal kapatılma olasılığınız artıyor. Fakat yandex mailde thundirbird programı ile tüm maillerinizi ip değiştirmeden hiçbir sıkıntı yaşamadan kontrol edebilirsiniz.

---------- Mesaj saat 02:02:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:59:49 civarında gönderildi. ----------

hocam hesaplar 10-20 gun dayanirmi dayanirsa kapanmadan 50 adet almayi dusunuyorum

Hocam hesaplarda bizden kaynaklı bir sorun olursa değişim garantisi veriyoruz. Ancak siz 3 teliften kapatmadığınız sürece çok daha fazla dayanacağı düşüncesindeyim :)

---------- Mesaj saat 02:03:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:02:23 civarında gönderildi. ----------

Hayırlı olsun, P.tesi sendeyim kardeşim,
tam istediğim gibi yandexli, 15dk+ açık ve para kazanma kapalı.
Ben sipariş verdiğimde eğer sipariş üzerine yapıyorsan api key almana gerek yok.

Siz nasıl isterseniz hocam miktarı belirtirsiniz isteğiniz doğrultusunda hesaplarınzı hazırlarız.

Ref olmak yada satın almak ısterım , detylı om atarsanız

ödeme yöntemleri nelerdir hocam onlarıda sölermisiniz

ödeme yöntemleri nelerdir hocam onlarıda sölermisiniz

Satışa başladığımızda detayları yazacağım buraya. Şuan için iş bankası ve ziraat hesaplarım mevcut. Ancak satışa başlamadan birkaç hesap daha eklemeyi düşünüyorum.

Satışa başladığımızda detayları yazacağım buraya. Şuan için iş bankası ve ziraat hesaplarım mevcut. Ancak satışa başlamadan birkaç hesap daha eklemeyi düşünüyorum.

Paypalda olsun hocam rahatça alalım .

Ref varmı ref :D

Fiyat gayet uygun, hayırlı olsun.

Kanallarda profil resimleri var şifreleme vs gayet iyi . Gördüğüm kadarıyla bir sorun yok . Lakin tek eleştireceğim nokta pdf değilde excel formatında yollarsanız iyi olur :)

Kanallarda profil resimleri var şifreleme vs gayet iyi . Gördüğüm kadarıyla bir sorun yok . Lakin tek eleştireceğim nokta pdf değilde excel formatında yollarsanız iyi olur :)

Yorumunuz için teşekkürler. Bazı arkadaşlarda office olmayabiliyor o yüzden böyle yapmıştım ama dediğiniz gibi yapayım. Benim için de daha kolay olmuş olur. Office programı olmayan arkadaşlara pdf şeklinde atarım :)

Yorumunuz için teşekkürler. Bazı arkadaşlarda office olmayabiliyor o yüzden böyle yapmıştım ama dediğiniz gibi yapayım. Benim için de daha kolay olmuş olur. Office programı olmayan arkadaşlara pdf şeklinde atarım :)

İsteğe göre yaparsanız daha iyi olur not defteri isteyene not defteri excel isteyene excel vs.

Ödeme Yönteminde Vakıfbank varmı ?

ref 2 hesabı bota tanıttım video atıcam teşkkürler, ben zaten normalde de yandex kullanma taraftarayım siparişler açılınca haberimiz olsun

Hocam açacakmısınız acaba satışı sizden almak istiyorum hesap merak ettim yandexin olayını

Hocam açacakmısınız acaba satışı sizden almak istiyorum hesap merak ettim yandexin olayını

Hocam şuanda bazı var bu yüzden stoğumuz yetersiz şu an için çok küçük alımları karşılayabiliyoruz yalnızca dilerseniz 10 hesap ayarlayabilirim. Tam anlamıyla satışlarımız bir aksilik çıkmazsa cuma günü başlayacak. Size kaç adet lazım

Benim için gmailler sağlamlığı önemli ben almak isterim ama 50 tane patlar mı gmailler bunlar önemli

Hocam şuanda bazı var bu yüzden stoğumuz yetersiz şu an için çok küçük alımları karşılayabiliyoruz yalnızca dilerseniz 10 hesap ayarlayabilirim. Tam anlamıyla satışlarımız bir aksilik çıkmazsa cuma günü başlayacak. Size kaç adet lazım

Bekliyeyim cumayı o zaman hocam bu arada elimdekileri eritirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri