Onaylı Youtube Hesapları ~ Mixnewss

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: CyberTR Onaylı Youtube Hesabı 0.75TL API Keyli +15dk

Hocam banada 10 adet ayarlarmisiniz yarin alirim bugun olmasi sart degil kanallar hazir olunca atarim parayi . Birde bu kanallara gelen mailleri bir programla kontrol ediyormusuz sanirim . Adi ney biliyormusunuz ? [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION]

Hocam banada 10 adet ayarlarmisiniz yarin alirim bugun olmasi sart degil kanallar hazir olunca atarim parayi . Birde bu kanallara gelen mailleri bir programla kontrol ediyormusuz sanirim . Adi ney biliyormusunuz ? [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION]

Son olarak sizin siparişinizi alıyorum bugün için başka sipariş alınmayacaktır. Maillerinizi kontrol edebileceğiniz programın ismiThunderbird. Tüm maillerinizi buradan kontrol edebilirsiniz gmailden ayrılan en önemli özelliği bu herhangi bir ip kaydınız tutulmadan kanallarınızın kapanma riskini en aza indirerek kanallarınızı kontrol edebilirsiniz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son olarak sizin siparişinizi alıyorum bugün için başka sipariş alınmayacaktır. Maillerinizi kontrol edebileceğiniz programın ismiThunderbird. Tüm maillerinizi buradan kontrol edebilirsiniz gmailden ayrılan en önemli özelliği bu herhangi bir ip kaydınız tutulmadan kanallarınızın kapanma riskini en aza indirerek kanallarınızı kontrol edebilirsiniz.

Anladım hocam kanalları açınca indirme linki silme linkini buradan özel mesaj atarsanız sevinirim . Excel biçiminde olursa iyi olur hocam .
Kanallar hazır olunca mesaj atarsanız atarım ücreti

alım açık mı hocam ?

20 adet hesap alinmistir. Umarim devami gelir.Arkadasima hayirli isler dilerim.

Yarın için 10 adet istiyorum hocam. Ödeme paypal üzerinden yapılmıştır.

Bu forumda gmail satışı yapan hemen herkesten kanal aldım . Sağolsunlar bana güvenip önce hesapları yolladılar sonra ücreti attım . Bu konuda arkadaş biraz takıntılı sanırım önce ücreti atın sonra kanalları demiş :)
Canı sağolsun yolladım ücreti kanallar gelince kanallar hakkında yorumda bulunacağım

10 Adet Alacam PM lütfen. paypal yollarsanız. ödemeyi geçerim

Bu forumda gmail satışı yapan hemen herkesten kanal aldım . Sağolsunlar bana güvenip önce hesapları yolladılar sonra ücreti attım . Bu konuda arkadaş biraz takıntılı sanırım önce ücreti atın sonra kanalları demiş :)
Canı sağolsun yolladım ücreti kanallar gelince kanallar hakkında yorumda bulunacağım

Çoğu arkadaşa parayı göndermeden hesapları gönderdim dün yolladığım mesaj yaklaşık 10 kişiye yollandı o yüzden kime gitti kime gitmedi bilmiyorum. Herkese yolladığım için gidip de 30 mesajı olan bir adama ödeme yapmadan veremem değil mi çünkü tanımıyorum. Yani tamamen yoğunluktan.. Böyle bir durum olduğunda belirtin eğer forum üzerinden tanıyorsam veririm. Size de verirdim yani ama başım yoğun kusura bakmayın :)

Çoğu arkadaşa parayı göndermeden hesapları gönderdim dün yolladığım mesaj yaklaşık 10 kişiye yollandı o yüzden kime gitti kime gitmedi bilmiyorum. Herkese yolladığım için gidip de 30 mesajı olan bir adama ödeme yapmadan veremem değil mi çünkü tanımıyorum. Yani tamamen yoğunluktan.. Böyle bir durum olduğunda belirtin eğer forum üzerinden tanıyorsam veririm. Size de verirdim yani ama başım yoğun kusura bakmayın :)

Dert değil hocam . İyi çalışmalar

40 adet teslim alınmıştır arkadaş gerçekten çok ilgili , tekrar teşekkür ediyorum

online olunca haber verin.ödemeyi atayım.

Özel mesaj attım görmediniz heralde hocam ?

10 adet alındı gayet ilgili, tavsiye ediyorum.
teşekkür ederim bol kazançlar.

Haftasonu için sipariş alımları kapatılmıştır. Pazartesiden itibaren tekrar birlikteyiz..

10 adet alındı. devamı da gelecek :)

10 adet aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri