Onaysız Kullanıcılar Hk.

• Kullanıcı era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Arkadaşımızın görüşünü bende destekliyorum bu hayırlı günde bir iyilik yapılsın dışarıdaki arkadaşlarımız aramıza katılsın .

Hocam tabiki dışardakilerin de gelmesini hepimiz isteriz lakin bizim istediğimiz gibi olmuyo malesef gelenlerin yüzde 50 ye yakını dolandırıcılık için geliyo 2 3 üyelik alıyo yedeğe bırakıyo lazım olunca kullanıyo buraya gelip sahte telif atmasını flag atmasını öğreniyo sen 1 kişiye öğretelim derken herşey daha kötüye gidiyo.

Gerek r10 da olsun gerek diğer sitelerde olsun zaten yt hakkında çoğu bilgi mevcut buraya üye olmadan bile çoğu şeyi başarabilirler ki 20 tl ydi galiba üye olmak için istenen ücret buda hiç de çok değil.

Bana kalırsa böyle bir siteye üye olmak için ki google türkiyenin bile buraya takip ettiğini düşünürsek biraz daha pahalı olmalıydı.

Ek olarak vıp adında bi bölüm açılmalı bu bölüme modlar seçerek sadece güvendikleri insanları almalı ve varsa bulduğumuz bir çözüm sadece orda söyliyelim ki bazıları bizim üzerimizden prim kazanıp bizi engellemesin.

Benim tavsiyelerim, Üyeliklerin hiçbir zaman açılmaması yönünde.
Bu iş şeye döndü, Wupload-Fsonic ve adını hatırlamadığım birçok Upload sitesi zamanında iyi para dağıtıyordu.
Sopa vs gibi uygulamalarla bunları kapattılar.
O zamanda her yaz başı Okulların tatil olmasıyla herkes bu işe başlamaya çalışıyordu.
Şu anda ise YT'nin para verdiğini duyanlar Okullarında kapanmasıyla HIZLA ve ZENGİN olma hayaliyle bu işe giriyorlar.
Forumdaki yaş ortalama şu son 1 ayda 16-17 yaş seviyelerine düşmüştür.
Bunun sebebide budur.
Başka bir açıklaması yoktur.
Zaten 2 ay sonra okula başlayacak kişiler bu YT İŞİNİ Bir İŞ olarak görmüyorlar.
Bizse bunu bir İŞ olarak yapıyoruz ve Para kazanmaya çalışıyoruz.
Forumun iyice suyu çıktı.

Elemanların açtıkları birkaç başlık - 5 TL VEREM BANA YARDIM EDİN -
- FORUM KAPATILSIN - Gibi saçma sapan başlıklar.
Zaten bu gibi başlıkları açanların Profilde yaş 50'de yazsa LİSELİ oldukları anlaşılıyor.
Forumdan bu gibi LİSELİLERİN vede İNCİ tayfasının temizlenip Forum ortamının daha katlanılabilir bir seviyeye gelmesi lazım.

Bu karar doğrudur.
Bu işi gerçekten İŞ olarak görüp yapanlar harici gereksizler forumdan temizlenmelidir.
Biz burda bir İŞ yapıyoruz, burası Park yada Eğlence yeri değil.
Kendini tatmin etmeyek isteyenler Yaz zaten Sıcak gitsinler nerde Eğlenmek istiyorlarsa Eğlensinler.
Park var, Deniz var, Piknik alanları var.

Bu iş şeye döndü, Wupload-Fsonic ve adını hatırlamadığım birçok Upload sitesi zamanında iyi para dağıtıyordu.
O zamanda her yaz başı Okulların tatil olmasıyla herkes bu işe başlamaya çalışıyordu.
Şu anda ise YT'nin para verdiğini duyanlar Okullarında kapanmasıyla HIZLA ve ZENGİN olma hayaliyle bu işe giriyorlar.
Bunun sebebide budur.
Zaten 2 ay sonra okula başlayacak kişiler bu YT İŞİNİ Bir İŞ olarak görmüyorlar.

Zaten bu gibi başlıkları açanların Profilde yaş 50'de yazsa LİSELİ oldukları anlaşılıyor.
Forumdan bu gibi LİSELİLERİN vede İNCİ tayfasının temizlenip Forum ortamının daha katlanılabilir bir seviyeye gelmesi lazım.

Bu karar doğrudur.
Bu işi gerçekten İŞ olarak görüp yapanlar harici gereksizler forumdan temizlenmelidir.
Kendini tatmin etmeyek isteyenler Yaz zaten Sıcak gitsinler nerde Eğlenmek istiyorlarsa Eğlensinler.

Helal olsun hocam gene döktürmüşsün :)

haftada yalnızca 1 saat üye alımı açılmalı ve onun da saati asla söylenmemeli. gece 1-5 arası bi sürede açılmalı.

haricen; son zamanlarda özel mesajla " abi yalvarırım bana kanal ver, abi nolur para lazım abi, şu şu durumdayız abi öğrenciyim abi " vs vs mesajlar gönderilmekte. bu sadece bana değil eminim bir çoğunuza da gidiyordur. hatta işi abartıp mesaj yazdığım konularda beni etiketleyerek özel mesaja bak diyenler bile oluyor. yani burası emek platformu, çalışıp çabalama bi şeyleri hak etme platformu. burada sağdan soldan birilerinden bedava bi şeyler gelir umuduyla tabiri caizse " dilenmek " ne kadar doğru? bilinmez. bu yüzden daha tedbirli olunmalı, foruma bi şeyler katacak ve gerçekten öğrenip uygulayarak para kazanmayı hedefliyenler alınmalı. kimsenin tadının kaçmaması için bu en doğrusu.

Hocam tabiki dışardakilerin de gelmesini hepimiz isteriz lakin bizim istediğimiz gibi olmuyo malesef gelenlerin yüzde 50 ye yakını dolandırıcılık için geliyo 2 3 üyelik alıyo yedeğe bırakıyo lazım olunca kullanıyo buraya gelip sahte telif atmasını flag atmasını öğreniyo sen 1 kişiye öğretelim derken herşey daha kötüye gidiyo.

Gerek r10 da olsun gerek diğer sitelerde olsun zaten yt hakkında çoğu bilgi mevcut buraya üye olmadan bile çoğu şeyi başarabilirler ki 20 tl ydi galiba üye olmak için istenen ücret buda hiç de çok değil.

Bana kalırsa böyle bir siteye üye olmak için ki google türkiyenin bile buraya takip ettiğini düşünürsek biraz daha pahalı olmalıydı.

Ek olarak vıp adında bi bölüm açılmalı bu bölüme modlar seçerek sadece güvendikleri insanları almalı ve varsa bulduğumuz bir çözüm sadece orda söyliyelim ki bazıları bizim üzerimizden prim kazanıp bizi engellemesin.

baska bitaraftan baktımızda sende haklısınm kardes sanırım bir elit kategori olusturmanın zamanı geldide geçiyor sanırım

Arkadaşlar onaysız üyelikden kastım eski üyeler değil. Onaysız üyelerin nick'lerinin altında onaysız kullanıcı diye yazıyor.

hocam sız daha ıyı bılırsınızde . cogu arkadaslar ve dısarıdan bırsey ogrenmeye calısan arkadaslar var ve cogununda uyelık parası bıle yok belkıde.. dıyorum kı onlara bı ıyılık yapıp ayda veya belırlı bır zamanda veya bır defalıgına onları acıp ıcerı alsanız.... googlenın parası herkese yeter onlarda kazansın . hayır mubarek gun geldı bugun cuma ve ramazanlık bı sevap ısleyıp onları ıcerı alsanız ne guzel olur

Ödeme sekmesinde ödeme durumu olmayanlar için de farklı bir form var. Samimiyetine inandığımız arkadaşların üyeliklerini anında onaylıyoruz.

Uyeliklerin kapali olmasi dogru karar. Bu is yeterince yayildi daha fazla yayilirsa bizde kazanamayiz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üyelikleri acılsında yeni gelenler sitede selamı da satmaya baslaşınlar. bu şekilde üyelik sistemi forumu daha elit yapmış.

zaten en büyük hata üyeliklerin açılmasıydı artık naparsanız yapın temizlenmesi imkansız kadar uzak

Uyeliklerin kapali olmasi dogru karar. Bu is yeterince yayildi daha fazla yayilirsa bizde kazanamayiz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aga adsense'yi yaladın yuttun adamlarda para bırakmadın hala diyonki biz kazanamayız sen biraz tatile çık da biraz da biz kazanalım :D

Bunun sebebide budur.

Bu karar doğrudur.

Harika yazmışsın kardeşim yüreğine sağlık yukardaki dediklerine birebir katılıyorum üye sayısının az ve öz olması en güzeli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri