Onaysız Mail Açma Android [Videolu]

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Android ile açılan kanalların patladığına dair birşeyler duymuştum doğru mudur acaba deneyenler paylaşabilir mi?

Android ile açılan kanalların patladığına dair birşeyler duymuştum doğru mudur acaba deneyenler paylaşabilir mi?

Video Tarihine bakarsanız zaten eski olduğunu görürsünüz. biz 2k fazla açmıştık kapanmalar yaşamıştık fakat sorun başka yerlerden kaynaklanıyordu.

Not: Android ile mail açmada ip ve çerez vs temizlemenize gerek yoktur. Ayrıca Açtığınız Maile giriş yaparsanız account google bölümünde giriş göremezsiniz. yani android ile açıldığı vs görünmüyor. ip adresi vsde görünmüyor normal olarak.

Video Tarihine bakarsanız zaten eski olduğunu görürsünüz. biz 2k fazla açmıştık kapanmalar yaşamıştık fakat sorun başka yerlerden kaynaklanıyordu.

Not: Android ile mail açmada ip ve çerez vs temizlemenize gerek yoktur. Ayrıca Açtığınız Maile giriş yaparsanız account google bölümünde giriş göremezsiniz. yani android ile açıldığı vs görünmüyor. ip adresi vsde görünmüyor normal olarak.

Yani sıkıntı olur mu olmaz mı hocam ? :)

ip sıkıntısı olmucakmı peki?

ip sıkıntısı olmucakmı peki?

Hem konuda hemde alıntı yaptığınız postta belirttim. Bizde herhangi bir problem olmadı. Android ile açtığınız mail google de iz bırakmıyor anladığım kadarı ile. çünkü account ayarlarından tüm girişlere baktığınız zaman nerden açıldığını vs görmüyorsunuz o sayfa tamamen boş. androidle açıldığı dahi belli olmuyor mailin. Tabi belli olmaz hocam kapanırsa birşey diyemem.

anladım hocam videoyu izledim de çok uzunmuş ya bununla uğraşana kadar telefon doğrulamayı tercih ederim :) teşekkür ederim paylaşım için :)

Hem konuda hemde alıntı yaptığınız postta belirttim. Bizde herhangi bir problem olmadı. Android ile açtığınız mail google de iz bırakmıyor anladığım kadarı ile. çünkü account ayarlarından tüm girişlere baktığınız zaman nerden açıldığını vs görmüyorsunuz o sayfa tamamen boş. androidle açıldığı dahi belli olmuyor mailin. Tabi belli olmaz hocam kapanırsa birşey diyemem.
Son birkaç gün içinde açtınızmı denedinizmi bilmiyorum fakat daha dün gece açtığım 15 adet mailin hepsi giriş yaptığımda tel doğrulama istedi. Bilgilerinize...

Teşekkürler güzel paylaşım...
Asıl soru şu;
Aceba google, ip kaydını dahi tutmadığı hesaplara ne kadar güvenir...

teşekkurler enceki konu baştan savma acıldıgı için ayarlarını yapamamıştım senin videoyuda sağlam biryerlere yukle silinmesin

Son birkaç gün içinde açtınızmı denedinizmi bilmiyorum fakat daha dün gece açtığım 15 adet mailin hepsi giriş yaptığımda tel doğrulama istedi. Bilgilerinize...

Geçen hafta bi 200 kadar açtık. dediğiniz hatayı hiç almadık. Fakat dediğim gibi biz ne ip ne çerez temizliği vs yapmıyoruz. aç diğer clone geç...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri