- Web sitesi
- www.beyondnetwork.co
Edit Edit Edit Edit Edit
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
paylaşılmıstı http://www.ytpara.com/youtube-kazan...lefon-onaysiz-gmail-alma-detayli-anlatim.html
---------- Spam Engelliyici 20:10 ---------- Önceki Mesaj 20:09 ----------
ellerine sağlık hd değildi diğer video
Android ile açılan kanalların patladığına dair birşeyler duymuştum doğru mudur acaba deneyenler paylaşabilir mi?
Video Tarihine bakarsanız zaten eski olduğunu görürsünüz. biz 2k fazla açmıştık kapanmalar yaşamıştık fakat sorun başka yerlerden kaynaklanıyordu.
Not: Android ile mail açmada ip ve çerez vs temizlemenize gerek yoktur. Ayrıca Açtığınız Maile giriş yaparsanız account google bölümünde giriş göremezsiniz. yani android ile açıldığı vs görünmüyor. ip adresi vsde görünmüyor normal olarak.
Yani sıkıntı olur mu olmaz mı hocam ?![]()
ip sıkıntısı olmucakmı peki?Video Tarihine bakarsanız zaten eski olduğunu görürsünüz. biz 2k fazla açmıştık kapanmalar yaşamıştık fakat sorun başka yerlerden kaynaklanıyordu.
Not: Android ile mail açmada ip ve çerez vs temizlemenize gerek yoktur. Ayrıca Açtığınız Maile giriş yaparsanız account google bölümünde giriş göremezsiniz. yani android ile açıldığı vs görünmüyor. ip adresi vsde görünmüyor normal olarak.
Kardeş hele bak paylaşılmıştı dediğin video çalışıyor mu![]()
ip sıkıntısı olmucakmı peki?
ip sıkıntısı olmucakmı peki?
Video Tarihine bakarsanız zaten eski olduğunu görürsünüz. biz 2k fazla açmıştık kapanmalar yaşamıştık fakat sorun başka yerlerden kaynaklanıyordu.
Son birkaç gün içinde açtınızmı denedinizmi bilmiyorum fakat daha dün gece açtığım 15 adet mailin hepsi giriş yaptığımda tel doğrulama istedi. Bilgilerinize...Hem konuda hemde alıntı yaptığınız postta belirttim. Bizde herhangi bir problem olmadı. Android ile açtığınız mail google de iz bırakmıyor anladığım kadarı ile. çünkü account ayarlarından tüm girişlere baktığınız zaman nerden açıldığını vs görmüyorsunuz o sayfa tamamen boş. androidle açıldığı dahi belli olmuyor mailin. Tabi belli olmaz hocam kapanırsa birşey diyemem.
Son birkaç gün içinde açtınızmı denedinizmi bilmiyorum fakat daha dün gece açtığım 15 adet mailin hepsi giriş yaptığımda tel doğrulama istedi. Bilgilerinize...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.