Onaysız üyelerin yetkileri mi değişti ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Site Hakkında
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Dean

Guest
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kurallarda mı değişiklik var anlamadım, onaysız üyeler mesaj yazamıyordu benim bildiğim ama konulara cevap yazıyorlar, biri beni aydınlatsın

hocam değişmişiyi olmuş şükür inşallah hep böyle kalır para sıkıntısı olduğu için onaylayamıyoruz bu işlere yeni girdik

Yönetim bunu yapmış, güzelmi olmuş kötümü orası tartışılır.
Benim kendimden şüphem yok fakat bunu kötüye kullananlar olabilir.

aynen hiç iyi olmamış böyle yapmaları kötüye kullananlar için 4 5 incici velet geldimi diğerleride gelir zaten . . ,,,

onaysız olmasının esprisi nerde kaldı mesaj yazabiliyorlarsa :D
sadece pm atamıyorlar herhalde.

onaysız olmasının esprisi nerde kaldı mesaj yazabiliyorlarsa :D
sadece pm atamıyorlar herhalde.

Dün bir tane onaysız kullanıcı mesaj kasıyordu 5 mesaj olduktan sonra bir vds konusunda pm istedi. Belki pm de alabiliyorlardır.

zamanında banlanan bir kaç arkadaşda onaysız durumuna geçirilmişti şimdi bu yetki değişirse o onaysız arkadaşların banlanmasının ne anlamı kaldı kötü uygulama olmuş

Son düzenleme:
Onaysızlar sadece mesaj yazabiliyor. Konu açma veya pm yollama vb. yetkileri yok.

Tepki gösteren arkadaşlar onaysız üyelerden gelen mesajları göremedikleri için bu tepkilerini normal karşılıyorum.

Şunu da unutmayın bu işe gerçekten ihtiyacı olan çok fazla insan var.

Valla banlı üye ile onaysız arasında ne fark kaldıki hocam o zaman ? banlanır yenisi açılır.Zor birşey değil.Boşverelim artık banlamayın kimseyi zaten başka bi konuyla gelecek yine :)

Onaysızlar sadece mesaj yazabiliyor. Konu açma veya pm yollama vb. yetkileri yok.

Tepki gösteren arkadaşlar onaysız üyelerden gelen mesajları göremedikleri için bu tepkilerini normal karşılıyorum.

Şunu da unutmayın bu işe gerçekten ihtiyacı olan çok fazla insan var.

Forumdan kimseyi banlamaya gerek yok o zaman, aynen geri geliyorlar cunku. Daha biri dun sonradan gelen eslesen gecirme taktigi verilir diye forumda reklam yapiyodu. Forumda herkes bu isin ustasi degil, ya birileri bu tarz insanlari ekleyip dolandirilsa ne olacak?

bence yanlış bir uygulama 20 tl veremeyen kişi bu işte başarılı olması imkansız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri