Onedio 2016 İstatistikleri !

• Kullanıcı Ephesus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

Ephesus

Kayıtlı Üye
onedio-infografik.jpg

Kaynak: Onedio 2016'da 30 milyon tekil ziyaretçiye ulaştı

Çok kısa sürede çok iyi yükseldiler büyük yatırımlar alarak. Lazımdı ülkeye böyle bir site, bence rakipleri çoğalmalı. Seviyorum bu tarz sitelerde vakit geçirmeyi.

bi de geceye doğru face sayfalarında paylaştıkları sapıkça paylaşımlar olmasa çok iyi olacak :D

millet olarak zengin olanimizin bile spam yaptigi bi ulkeyiz o yuzden kimse ozgunlugun pesinden kosmasin. onedio = buzzfeed.

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Teknik ekibinden ertan abiyi tanırım gerçekten güzel iş çıkardılar kısa bir sürede

Bak bu bilgiye gerçekten şaşırdım. Udemy'nin sahibi harbiden Türk'müş. Helal olsun.

biraz detayına girersen üzülürsün, udemy.com ilk önce tr de kurulmuş başarılı olmayıp abd gidip tekrar kurulunca başarılı olmuş bir şirket. Şuan 1Milyar doların üzerinde değerlendirmesi var.

Udemy ile ilgili bilgi edinmek ve hikayesi dinlemek için 23. dk itibaren izleyebilirsiniz, yapımcısı Türk olsada bir silikon vadisi şirketidir.

https://www.youtube.com/watch?v=sYNB2RBVZ0U

en iyi kısmı https://youtu.be/sYNB2RBVZ0U?t=1897 bunu daha önce acun'da söylemişti bence de başarının sırrı budur.

---------- Spam Engelliyici 17:13 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

partner olayı türkün kafasından mı çıkmış ?:D

https://youtu.be/sYNB2RBVZ0U?t=529

Aslında varya... Forumda adam gibi grup oluştursalar, çok inanılmaz noktalara çıkan projeler kesin oluşur. Ama website, ama blog, yada youtube. Bireysel çalışmamızdan dolayı, başarı sınırlı bence. Yerli olsun bizim olsun, takdir etmek lazım siteyi.

millet olarak zengin olanimizin bile spam yaptigi bi ulkeyiz o yuzden kimse ozgunlugun pesinden kosmasin. onedio = buzzfeed.

ahahahs +11111111

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

bu arada onediodan eski ama milyarda biri kadar kazanan siteme sizleride beklerim 10liste.com :( siz söylemeden onedioya özenmedim o bana özendi :P

ahahahs +11111111

---------- Spam Engelliyici 19:03 ---------- Önceki Mesaj 19:02 ----------

bu arada onediodan eski ama milyarda biri kadar kazanan siteme sizleride beklerim 10liste.com :( siz söylemeden onedioya özenmedim o bana özendi :P

18 saat ago göze çarpıyor o kısmı türkçeye çevirebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri