(Önemli) 10k incelemesi sonrası gelen red ve istekler!!!

çerçeveli bi çizgi film kanalıyla başvurdum,alm adsense e bagladım kanalı 4 gün önce.dün onaylandı,akşam video ortası reklamları girdim bu sabah kapanmış :)

10k izlenim olayı çıktıkdan sonra ilk kanal baglama denememdi,geçtim diye sevindim ama elimde patladı.5 aylık kanaldı,yazık oldu...

çerçeveli bi çizgi film kanalıyla başvurdum,alm adsense e bagladım kanalı 4 gün önce.dün onaylandı,akşam video ortası reklamları girdim bu sabah kapanmış :)

10k izlenim olayı çıktıkdan sonra ilk kanal baglama denememdi,geçtim diye sevindim ama elimde patladı.5 aylık kanaldı,yazık oldu...
Bende adsenseye 4 kanal bağlamıstım eski kanallar hepside 10 dakıka içinde onaylanmıstı Fakat ne hıkmetse 4 kanal onaylanmasına rağmen sadece kanalın birinde reklam çıkıyordu Rekalm çıkan tek kanalıda spamdan kapatmıslar İtiraz etmek itediğimde itiraz yerı açılmıyor hiç itiraz etme şansıda vermemişler

kanalı tr adsense mi bağladın, yabancı adsense mi

Bende adsenseye 4 kanal bağlamıstım eski kanallar hepside 10 dakıka içinde onaylanmıstı Fakat ne hıkmetse 4 kanal onaylanmasına rağmen sadece kanalın birinde reklam çıkıyordu Rekalm çıkan tek kanalıda spamdan kapatmıslar İtiraz etmek itediğimde itiraz yerı açılmıyor hiç itiraz etme şansıda vermemişler

ben 1 kanalla başvurdum,kabul edildi,kapandı :) reklam çıktımı hiç bilmiyorum.o adsense de baglı başka bi kanal var,onda reklamlar çıkıyor.

---------- Spam Engelliyici 18:43 ---------- Önceki Mesaj 18:42 ----------

kanalı tr adsense mi bağladın, yabancı adsense mi

almanya hocam

Geçmiş olsun hocam...

Benimde elimde 1 yıldan fazla zamandır açık olan partnerden atılan ve şuan boşta duran bir çizgifilm kanalım var.

Partnerler şuan alım yapmıyor, adsenseye de sırf kapanır korkusuyla bağlayamıyorum. Kaç aydır boşa gidiyor izlenmeler... :(

Bende kanala yazık etmemek için bekliyorum bakalım...

BOL KAZANÇLAR...

Geçmiş olsun hocam...

Benimde elimde 1 yıldan fazla zamandır açık olan partnerden atılan ve şuan boşta duran bir çizgifilm kanalım var.

Partnerler şuan alım yapmıyor, adsenseye de sırf kapanır korkusuyla bağlayamıyorum. Kaç aydır boşa gidiyor izlenmeler... :(

BOL KAZANÇLAR...
Elimde çizgi film ,film harıcı kategorılerde toplam izlenimi 3 milyonu izlenimi gecık kanallar var Hiç alım yapan partnere denk gelmedım Adsense kapatıyor Partnerlerın almamasından şüphe duymaya başladım hepsi ağız birliği yapmıs gıbı almıyorlar Acaba reklam sorunundan mı başka sebebdenmı almıyorlar Yanlış bilmıyorsan 11.aydan beri adsensede de düzelmedı Web işlerinden falan anlasam şu sıralar yt ye elımı sürmeyeceğım Moral motıvasyonda yok kanal yapmakda artık işkence geliyor bana

bu adsenseye daha önce kanal bağlamışmıydın

şuan o adsense de baglı başka bi kanal var,onda reklamlar çıkıyor.yarım saat önce baktım,kazancı hergünki gibi devam ediyor ve o kanalda hiçbi sorun yok yani adsense in spama düşmesi filan gibi bi sorun yok.sadece bagladıgım,onaylanan kanal gümledi 1 gün sonra...

Geçmiş olsun hocam...

BOL KAZANÇLAR...

aynen öyle hocam,bendede onlarca partnerden atılan ve yüzlerce yıllanmış kanallar var ama baglayacak yer yok :)

dizi,filmleri geçtim eski kanallara bakarken buldugum bi slayt kanalım var onu dahi baglamaya korkuyorum adsense e...geçen yıldı sanırım,en az 1 yıl oldu yani can sıkıntısından öylesine bikaç slayt yapıp attım bi kanala.kanaldaki videoların hepsini sevmişler izleyenler hep like vermişler,abone olmuşlar,80k izlenim almış o saçpa sapan kanal.o videoları izleyen bana küfreder diyordum,adamlar begenmiş istek yapmışlar bide :D bunlara devam edeyim dedim önce,sonra dedim arkadaş video yüklesem,izlense nolacak?ne adsense e baglayabiliyoruz,ne baglasak reklam çıkıyor,ne reklam çıksa kanal ayakda kalıyor :)

şuan o adsense de baglı başka bi kanal var,onda reklamlar çıkıyor.yarım saat önce baktım,kazancı hergünki gibi devam ediyor ve o kanalda hiçbi sorun yok yani adsense in spama düşmesi filan gibi bi sorun yok.sadece bagladıgım,onaylanan kanal gümledi 1 gün sonra...

aynen öyle hocam,bendede onlarca partnerden atılan ve yüzlerce yıllanmış kanallar var ama baglayacak yer yok :)

dizi,filmleri geçtim eski kanallara bakarken buldugum bi slayt kanalım var onu dahi baglamaya korkuyorum adsense e...geçen yıldı sanırım,en az 1 yıl oldu yani can sıkıntısından öylesine bikaç slayt yapıp attım bi kanala.kanaldaki videoların hepsini sevmişler izleyenler hep like vermişler,abone olmuşlar,80k izlenim almış o saçpa sapan kanal.o videoları izleyen bana küfreder diyordum,adamlar begenmiş istek yapmışlar bide :D bunlara devam edeyim dedim önce,sonra dedim arkadaş video yüklesem,izlense nolacak?ne adsense e baglayabiliyoruz,ne baglasak reklam çıkıyor,ne reklam çıksa kanal ayakda kalıyor :)

- Fatihbaz, Fatihbaz! Huuu! Kanalın patladı mı?
--- Patladı.
- Ne kadar izlendi?
--- 80k izlendi.
- Ne yükledin?
--- Slayt mlayt.
- Nereye bağladın?
---- Boşta duruyor.
- Adsense nerede?
--- Ödeme yapmıyor.
- Partner nerede?
--- Kanal almıyor.
- Kanal ne olacak?
--- Yandı bitti kül oldu... :D :D :D

Sonunu böyle birşeye bağlamışsın... :) :) :)

eski bi kanal vardı suan günlük içerik yüklüyorum adsense bağladım 10 bin gecmişti ama daha 9 bin i yansımıstı adsense bağlar bağlamaz acıldı para kazanma yarına kapanır büyük ihtimalle benimkide :D

neye göre onay alıp alınmadığı belli değil sanırım

10 gündür onay bekleyen 1 kanal reddedildi. Ve kesinlikle sistem otomatik değil arkadaşlar. Manuel olarak onay alıyor buna kesinlikle kanaat getirdim yaptığım denemeyle.

red yiyenler kanalın dizi çizgi vs olup olmadığını yazarsa sevinirim.
yeni kanalları ona göre yapabiliriz diye düşünüyorum

10 gündür onay bekleyen 1 kanal reddedildi. Ve kesinlikle sistem otomatik değil arkadaşlar. Manuel olarak onay alıyor buna kesinlikle kanaat getirdim yaptığım denemeyle.

Upon reaching 10,000 views, your channel is automatically reviewed to make sure it complies with the YouTube Partner Program terms and our Community Guidelines. We'll email you a decision, usually within a week.

çeviri:10.000 görüntülemeye ulaştığınızda kanalınız, YouTube İş Ortağı Programı şartları ve Topluluk Kurallarımıza uygun olduğundan emin olmak için OTOMATİK olarak incelenir. Size bir hafta boyunca, genellikle bir karar göndeririz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri