(Önemli) 10k incelemesi sonrası gelen red ve istekler!!!

Uzun zamandır onay almayan kanallar var elimde. Bu kanalları itiraz edebileceğim bir yer yokmu?
OLXPp4.png

Bu tür kanallar reddediliyor hocam.

Kapanan kanallar çerçeveli miydi hocam?

Çerçeveli de vardı çerçevesiz de 5 kanaldan 5 i gitti.Zaten yırtına yırtına 10k yapıyoruz birde böyle incelemede kapanması can sıkıyor.

Tabi bunlar riskli kanallardı risksiz kanallarda izlenim olarak yerlerde oldugundan test edemedim.

hergün başka sorun bizim de incelemeye gönderdiğimiz kanallar sonuçlanmadan pert..

gerçekten naıl kapanıyor anlamıyorum herkes mi aynı şeyleri yapıp kapanıyor.demekki kapanmayı çözen nadir kişiler kalmışız bende diyorum neden heryer bomboş :D
kapanıyorsa yaptığınızı yapmayın arkadaşlar değiştirin

gerçekten naıl kapanıyor anlamıyorum herkes mi aynı şeyleri yapıp kapanıyor.demekki kapanmayı çözen nadir kişiler kalmışız bende diyorum neden heryer bomboş :D
kapanıyorsa yaptığınızı yapmayın arkadaşlar değiştirin

Lince ugratirlar :) Demedi deme :)

Lince ugratirlar :) Demedi deme :)
hocam aylarca uğraşımı söyleycek değilim.ama çözen varsa ödeme konularında şu şu miktarları aldık diyorlarsa çözülen yöntemi olan birşey.biraz daha deneme yanılma yapmak lazım benim kaç adet gelirli gelirsiz kanal gitti bulana kadar :)

Kapanan kanallar çerçeveli miydi hocam?

sıfır çerçeve hatta 1 kanal hariç hepsi rendersız içeriklerdi.rendera ihtiyacı olmayan,telif-eşleşen vb hiç yemedigim kaç yıllık içerikler.ki bu içeriklerden bagzıları başka kanaldada yüklü şuan,sorunsuz duruyor.10k onayını otomatik geçen,incelemeye girmeyen kanalda yüklü.

Valla bence gına geldi güzelim kanallarım gitti arkadaş kanalları özgünde yapsan nafile adsenseler sıfırda olsa nafile yabancı da olsa nafile onay almak çok zor en iyisi onaylı kanal alıcaksın ama oda pahalı

para kazanmaya açmak için 2 yıllık kanalım vardı özgün ders videoları çekip atıyordum onu kullandım 30k izlenme olmuş para kazanmaya açtım hiç bir sorun çıkarmıyor üç beş kuruş günde getiriyor bereket versin biraz daha yoğunlaşıcam üzerine spam atmak istemiyorum nasıl büyütücez bakalım hatta geçenlerde birisi videomu çalmış gördüm telif ihtarı attım 1 saate benden çalan adamın kanalı ban yeni youtube beni seviyor galiba :)

para kazanmaya açmak için 2 yıllık kanalım vardı özgün ders videoları çekip atıyordum onu kullandım 30k izlenme olmuş para kazanmaya açtım hiç bir sorun çıkarmıyor üç beş kuruş günde getiriyor bereket versin biraz daha yoğunlaşıcam üzerine spam atmak istemiyorum nasıl büyütücez bakalım hatta geçenlerde birisi videomu çalmış gördüm telif ihtarı attım 1 saate benden çalan adamın kanalı ban yeni youtube beni seviyor galiba :)
seni sadece youtube sevmiyor serhat :D:D

3 gün önce 10k onayından geçen 2 kanalım dün kapanmış. Etiket yada açıklamadan mı yakalıyor anlayamadım!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri