Bendede incelemede kapanıyor kanallar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzun zamandır onay almayan kanallar var elimde. Bu kanalları itiraz edebileceğim bir yer yokmu?
![]()
Uzun zamandır onay almayan kanallar var elimde. Bu kanalları itiraz edebileceğim bir yer yokmu?
![]()
Bu tür kanallar reddediliyor hocam.
Bendede incelemede kapanıyor kanallar.
3 gün önce incelemeye giden 7 kanaldan 5 tanesi mi 6 tanesimi ne bugün kapandı.1-2 tanesi duruyor henüz ama onlarda heralde yarına kapanır...
Kapanan kanallar çerçeveli miydi hocam?
Çerçeveli de vardı çerçevesiz de 5 kanaldan 5 i gitti.Zaten yırtına yırtına 10k yapıyoruz birde böyle incelemede kapanması can sıkıyor.
Tabi bunlar riskli kanallardı risksiz kanallarda izlenim olarak yerlerde oldugundan test edemedim.
İncelemeden geçenler sonradan kapanıyormu
gerçekten naıl kapanıyor anlamıyorum herkes mi aynı şeyleri yapıp kapanıyor.demekki kapanmayı çözen nadir kişiler kalmışız bende diyorum neden heryer bomboş![]()
kapanıyorsa yaptığınızı yapmayın arkadaşlar değiştirin
hocam aylarca uğraşımı söyleycek değilim.ama çözen varsa ödeme konularında şu şu miktarları aldık diyorlarsa çözülen yöntemi olan birşey.biraz daha deneme yanılma yapmak lazım benim kaç adet gelirli gelirsiz kanal gitti bulana kadarLince ugratirlarDemedi deme
![]()
Kapanan kanallar çerçeveli miydi hocam?
Valla bence gına geldi güzelim kanallarım gitti arkadaş kanalları özgünde yapsan nafile adsenseler sıfırda olsa nafile yabancı da olsa nafile onay almak çok zor en iyisi onaylı kanal alıcaksın ama oda pahalı
ne kadar süre sonra kapanmaya yaşıyorsunuz ?
seni sadece youtube sevmiyor serhatpara kazanmaya açmak için 2 yıllık kanalım vardı özgün ders videoları çekip atıyordum onu kullandım 30k izlenme olmuş para kazanmaya açtım hiç bir sorun çıkarmıyor üç beş kuruş günde getiriyor bereket versin biraz daha yoğunlaşıcam üzerine spam atmak istemiyorum nasıl büyütücez bakalım hatta geçenlerde birisi videomu çalmış gördüm telif ihtarı attım 1 saate benden çalan adamın kanalı ban yeni youtube beni seviyor galiba![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.