F
fth
Guest
bu Awe nin sahipleri kesin Turk![]()
Bu ne demek şimdi ya? Türk'lüğünle gurur duy kardeşim. Yorum yapmıcaktım ama bu yorumu görünce dayanamadım. Ne yani Türk milleti milletin parasını mı gasp ediyor. Bu ne biçim yorum ya..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu Awe nin sahipleri kesin Turk![]()
benim kanalım zaten kapanmış hocam 2 ay oldu. Ekim ortasından beri zaten AWesomeness'in yanından geçmedim geçmem de bundan sonra.
Google'ın kanal kapansa da parayı partner şirketine ödediği zaten adamın bana yazdıklarından belli. Ödeme konusunda herşey bizim elimizde diyorlar resmen.
Bu ne demek şimdi ya? Türk'lüğünle gurur duy kardeşim. Yorum yapmıcaktım ama bu yorumu görünce dayanamadım. Ne yani Türk milleti milletin parasını mı gasp ediyor. Bu ne biçim yorum ya..
Yaklaşık 1.5 yıldan fazladır youtube ile uğraşıyorum ve kimse kusura bakmasın ama gerek spam'da gerek ise illegal videolarda dünya 1. olduğumuz açık.
Çünkü biz altın yumurtlayan tavuğun yumurtasıyla ilgilenmiyoruz direk tavuğu kesmeyi seviyoruz.
Tamam eski bir kanal anladımda.
İllegal içerikte sözleşme kısmında Ödeme Yapmayız gibi birşey yazıyorsa bu hakka sahiptirler diyorum.
YT artık partnerlere eşleşen-Dünya engelini Standart kanallar gibi yapmaya başlıcak.
Dizi-Film gibi içerikler varsa silin diye büyük partnerlerden kanal sahiplerine Mail atılıyor.
Yakında Dizi-Film kanallarını tümden kapatacak Yt zaten.
Çok sıkı Tedbirler gelecek.
Yayıncısı dışında yayınlamak çok zor olacak.
Yani herşeye hazırlıklı olmak lazım.
Size büyük ihtimal parayı vermiyecekler, üstüne yattılar, Eldende birşey gelmez malesef.
Youtube partnerlere böyle bir yetki vermez bence. Hakkını ara youtube ye şikayet etmekten başka bir çare yok bence..
Bu sözleşmeye nereden bakıyorduk?
Eğer bir kanal 1'den fazla telif yemişse ya da illegal içerik yükleyip para kazanılmaya çalışılıp Youtube tarafından feshedilmişse, paranıza el koymaya hakkımız vardır ve yasal olarak kendi içeriği olmadığı halde bu içeriğin üzerinden illegal olarak para kazanmaya çalışan bir kanala ödeme yapmamız yasak.
ilk kez şansım yaver gitti..4-5 günde 3000 küsür abone 1 milyona yaklaşan izlenim aldım bi yabancı filmden..başka bir filmden ihtar aldım bu arada..
şimdi sorum şu..1 den fazla ihtar olunca mı riske giriyor yoksa kanal kapanınca mı..ki bu da 3 telif demek..
ben bi telif daha gelirse gizlenirim diyordum da kafam karıştı şimdi..
bu arada paylaştığın için teşekkür ederim bu haberi kardeşim
Az önce "Baglantının kaldırılmasını isteyi" tıkladım. Umarım çıkarılırım da bu networkten. Artık her videoya eşleşen veriyor. Adsenseyle devam ederim daha iyi.
Ozgun kanalin parasini alamiyorum Spam kanalin parasini aliyorum.
Kendileride ne yaptiklarini bilmiyorlarki..Su ay sonu gelsinde bi ne olacagi cikar ortaya bakalim.Ayrica bu ay basinda bir cok spam kanala odeme yapti awessonomes.Dedikleri gibi olsa onlarada yapilmazdi sanirim.
Google oderse onlara onlarda size oder,odemezse google onlarda size odemez.Zaten google odemezsse onlara kanalinizin aninda partnerden atilmis demekdir bunu gorursunuz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.