[ÖNEMLİ]Awesomeness'ta Ödeme Konusunda Çelişkili Açıklamalar

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

AwesomenessTV'den Kim Smith adlı eleman ile biri Ağustos diğeri Ekim ayı kazançlarım konusunda yapmış olduğum kısa mail trafiğinden sonra gelen mail şu şekilde :

Türkçe meali ise şu şekilde :

" xxx adlı kanalınız ve [email protected] adlı mail adresiniz veritabanımıza ne kayıt olmuştur ne de ağımıza katılmıştır. Eğer kanalınız Youtube tarafından kapatılmışsa, bu illegal içerik yüklediğinizdendir. Maalesef bu konuda özellikle ödemeler konusunda yapabileceğim hiç birşey yok.

Eğer bir kanal 1'den fazla telif yemişse ya da illegal içerik yükleyip para kazanılmaya çalışılıp Youtube tarafından feshedilmişse, paranıza el koymaya hakkımız vardır ve yasal olarak kendi içeriği olmadığı halde bu içeriğin üzerinden illegal olarak para kazanmaya çalışan bir kanala ödeme yapmamız yasak.

Diğer yandan [email protected] adlı mail adresinizle ilişkili kanalınızı ise bulabildim. Maalesef o da 3 telif yemiş ve Youtube tarafından feshedilmiş. Dolayısıyla aynı şey bunun için de geçerli.

Yasal ekibimiz kanallarınızı inceleyecek ve size ödeme yapıp yapamayacağımıza bakacak. Ekibimiz sizinle iletişime geçecek ama ne zaman olacak bilmiyorum. Çünkü illegal içerikle yakalanan kanallar "duruma göre ilkesi"ne göre değerlendirilir."

Şimdi adamlar göz göre göre paranın üstüne yattıklarını söylüyorlar. Kanalınız hiçbir şekilde ağımıza katılmamıştır da ne demek? Dalga mı geçiyor bunlar? Şimdi soruyorum, madem kanal kayıtlı değil o zaman kazançlar nerden çıktı? Adamlar hem böyle bir kanal yok dolayısıyla ödeme yapamayız diyor bir önceki mailde hem de diyorlarki illegal içerik olduğundan ödeme yapamayız. En altta da bakalım duruma göre değerlendiricez. Böyle saçmalık olur mu?

Bu konuda neler yapılabilir? Tecrübeli arkadaşların yardımını rica ediyorum.

@Muslera @FGA @Strider @Triqalx

NOT : Lütfen konu ile ilgili bilgisi olmayan arkadaşlar varsayımlar üzerine tahmin yapıp konuyu saptırmasınlar.

Önceden ödemelerin yapıldığını hatırlıyorum. Şimdi yenimi değişimler yapmışlar kurallara. Yapmışlarsa bunu bizlere bildirmek zorundadırlar. Bildirmedilerse paranı ödemeleri lazım.

şimdi film, dizi gibi işler yapanlaradamı ödeme yapılmayacaktır? 10 000 lerce dolar para ediyor. Bu parayı yemeleri ne kadar doğru. Hakkını iste bir mail daha yaz.

Ucuz etin yahnisi bu kadar olur ne bekliyonuz bonfile cikacak hali yoktu.

Önceden ödemelerin yapıldığını hatırlıyorum. Şimdi yenimi değişimler yapmışlar kurallara. Yapmışlarsa bunu bizlere bildirmek zorundadırlar. Bildirmedilerse paranı ödemeleri lazım.

şimdi film, dizi gibi işler yapanlaradamı ödeme yapılmayacaktır? 10 000 lerce dolar para ediyor. Bu parayı yemeleri ne kadar doğru. Hakkını iste bir mail daha yaz.

Benim de içinde 550 $ olan kanalım dizi kanalıydı. Adamın dedikleri bir kere çelişkili. Mail attım bakalım ne zaman dönücek. Milletin paraları cukka yapıyorlar.

Ucuz etin yahnisi bu kadar olur ne bekliyonuz bonfile cikacak hali yoktu.

Eğer dizi gibi yasal olmayan videolardan kaznaıldıysa bu para peki neden ilk günden ağlarına kabul ediyorlar? Paraları yemek içinmi? ;) eğer yasal olmayan kanaldan kazanılmışsa yasal olmayan kanalı ağlarına başvuru yaparken kabul etmselerdi.

Yani arkadaşın dediği doğru bunu ben de belirttim mailde. Madem illegal neden ağlarına kabul ediyorlar? Hem bir kere ben ödeme formunu doldurduktan sonra nereden biliyorlar illegal içerik yüklediğimi?Belki hiç yüklemedim o tarihten sonra? Belki sahte teliften kapandı?

bu Awe nin sahipleri kesin Turk :)

O zaman çıkarsınlar benim kanalımı yahuu. Madem özgün içerik istiyorsun her kanalı kabul etme, incele!

Eğer bir kanal 1'den fazla telif yemişse ya da illegal içerik yükleyip para kazanılmaya çalışılıp Youtube tarafından feshedilmişse, paranıza el koymaya hakkımız vardır ve yasal olarak kendi içeriği olmadığı halde bu içeriğin üzerinden illegal olarak para kazanmaya çalışan bir kanala ödeme yapmamız yasak.

Şu cümleye bakın şimdi adsense bunlara ödeme yapıyordur her türlü? Bunlar resmen parayı el koyuyorlar ne demek ödeme yapmamız yasak? neye göre kime göre?

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...tnerli-kanallara-eslesen-gelmeye-basladi.html

dün bu konu açıldı forumda.
Partner kanallarda Sıkı bir temizlik yapılacağı belli zaten.
Farklı başlıklarda da Networklerin YT taramasına tabi tutulup illegal içerik varsa kanallarının kapatılacakları yazıyor.

Yani yatpıkları zaten Sözleşmede olan birşey.
Parayı Ödememe gibi hakları var.

Geçmiş olsun, İnşallah alırsınız paranızı ama zor.

Google ı Geçti Adamlar Şuna Bak Utanmadan Diyor Birde Google Biz Geri İade Ediyoruz Filan Diyip Geçiştiriyor En Azından
Dostum Awesomeness ın Altını İmzaladığımız Sözleşmesini incelesene bi öyle birşey varmı eğer yoksa tazminat davası filan açın bu adamlara

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...tnerli-kanallara-eslesen-gelmeye-basladi.html

dün bu konu açıldı forumda.
Partner kanallarda Sıkı bir temizlik yapılacağı belli zaten.
Farklı başlıklarda da Networklerin YT taramasına tabi tutulup illegal içerik varsa kanallarının kapatılacakları yazıyor.

Yani yatpıkları zaten Sözleşmede olan birşey.
Parayı Ödememe gibi hakları var.

Geçmiş olsun, İnşallah alırsınız paranızı ama zor.

benim kanalım zaten kapanmış hocam 2 ay oldu. Ekim ortasından beri zaten AWesomeness'in yanından geçmedim geçmem de bundan sonra.

---------- Mesaj saat 15:12:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:11:07 civarında gönderildi. ----------

Google ı Geçti Adamlar Şuna Bak Utanmadan Diyor Birde Google Biz Geri İade Ediyoruz Filan Diyip Geçiştiriyor En Azından
Dostum Awesomeness ın Altını İmzaladığımız Sözleşmesini incelesene bi öyle birşey varmı eğer yoksa tazminat davası filan açın bu adamlara

Hocam doğru diyorsun da sonuçta bizim yüklediklerimiz de kendi içeriğimiz değil ki.

dizi-film veya hak sahibi olmadığımız videolardan kazandığımız parayı google bunlara ödüyor mu ödemiyor mu kanalımız kapansa bile google bunlara ödeme yapıyor. ne hakla paranın üzerine yatıyorlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri