Önemli Bir Problemin Çözümü Olabilir...

ayrıca boşuna kürek çekiyorsun.youtube bu ne zaman kanalı topluluktan kapatacağı belli olmaz.1 telifte de kapanır...

geçen gün 1 telifli kanalımı kapattı.1 hafta önce 2.telifi geri bildirimle kaldrıtmıştım ama o kaldırmayı yok sayıp 1 hafta sonra birden çok telif hakkı deyip kanalı ve diğer para kazanmaları kapattı.

[MENTION=1183]palipleten[/MENTION]

15 Ağustos - 15 Şubat toplam 180 gündür 300'den fazla kanalımı ödemesi kesinleşmeden sildim,hepsinin ödemesini aldım.Olay nedir?

15 Ağustos - 15 Şubat arasından bahsediyorsunuz. Arada dağlar kadar zaman var değil mi ??? O kanal eski bir kanaldır neticesinde bu kanallarda para birikir ve kesinleşir ve siz bu kanalı sildiğiniz zaman silinen kanalın parasıda yatmış olur.

вєякαη;265806' Alıntı:
Malüm 2 teliften sonra 3. telif ihtarı geldiği zaman AdSenseye bağlı bütün kanalların kapandığını görmekteyiz. Şimdi bu tip 2 telifli çürük kanalları silmemiz gerekiyor değilmi ? :) Fakat sildiğimiz zaman o kanalın kazancını alamıyoruz. Buraya kadar herşey bilindik. Peki şöyle bişey yapsak 2. Telif ihtarı yani 2. kez kırmızı pencereyi gördüğümüz zaman kanalı öylece bıraksak hiç bir uygulama 2. teliften sonra o test sorularını doldurmasak ???????? sizce nasıl olur ?

dostum bıldıgım kadarıyla parayı alıyosun sadece kesıntı oluyor
farzedelımkı para alamıyoruz senın taktıge hıc gerek yok.2 telıften sonra kanalını gızle ozaman

вєякαη;265851' Alıntı:
15 Ağustos - 15 Şubat arasından bahsediyorsunuz. Arada dağlar kadar zaman var değil mi ??? O kanal eski bir kanaldır neticesinde bu kanallarda para birikir ve kesinleşir ve siz bu kanalı sildiğiniz zaman silinen kanalın parasıda yatmış olur.

Hayır,en son kasım ayında 300$ bulunan kanalı gmaili ile beraber sildim.Aralık 12 de kazancı kesinleşti.

вєякαη;265851' Alıntı:

ben ocak ayında kanallarımın yarısını kökünden sildim. 12 subatta ocak kazancından %25 kesildi. zaten her zaman bu oranda kesilme oluor bende.

вєякαη;265851' Alıntı:

Adam size 15 Ağustostan 15 Şubata kadar 300 kanalımın parasını aldım diyor. :) Tek kanaldan bahsetmiyor.

Halen silinen kanalın parasının verilmediğini söylüyorsanız diyecek bir şey yok.

Bence konunun kapanması en doğrusu çünkü İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Yahu tamam tartışmayın beyler :D Şubatta sildiğim kanalın Ocak kazancını aldım. Şubat ayınınki de belli olsun herkesi susturacağım :D

Benim kanal teliften gitmedi yalnız. Çok sayıda dünya geneli / ünlem felan fişmandan gitti. Bekleyip görücez artık.:rolleyes:

Hayır,en son kasım ayında 300$ bulunan kanalı gmaili ile beraber sildim.Aralık 12 de kazancı kesinleşti.

İşte kasımda 300 $ biriken kazançtan bahsediyorsunuz yani kanal eski olmalıki kanalda 300 $ birikmiş ve kasım 12' den sonra silmişseniz, yani kazançlar kesinleştikten sonra silmişsiniz ve aralıkta yatmıştır. :) :)

вєякαη;265859' Alıntı:
İşte kasımda 300 $ biriken kazançtan bahsediyorsunuz yani kanal eski olmalıki kanalda 300 $ birikmiş ve kasım 12' den sonra silmişseniz, yani kazançlar kesinleştikten sonra silmişsiniz ve aralıkta yatmıştır. :) :)

Samimi bi soru sorucam :D okuduklarını anlamıyo olabilir misin :D

Bu sefer çok net yazacağım ;

Kanal kasım da 300$ kazandı kasım 22-23 gibi sildim.(gmaille beraber) Aralık 12 de kazancı kesinleşti(biraz fazla kesintiyle).

---------- Mesaj saat 13:41:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:41:03 civarında gönderildi. ----------

yok yaw :D
bende kesinleşir diyenlerdenim :cool:

e ben de kesinleşir diyorum :D çatışma nerde adaş,savaşa sürükleme olayı :D:D

вєякαη;265827' Alıntı:
Silinen kanalın parası kesinleşmez hocam forumun %99'u böyle biliyor sanırım youtube size kıyak geçiyor

---------- Mesaj saat 11:14:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:13:49 civarında gönderildi. ----------

Silinen kanalın parası para kesinleştikten sonra o kanalı silerseniz alabilirsiniz

% 99 kesinleşiyor diye biliyor :))) yüzde 1lik kısımda sen varsın anlaşılan:o

Samimi bi soru sorucam :D okuduklarını anlamıyo olabilir misin :D

Bu sefer çok net yazacağım ;

Kanal kasım da 300$ kazandı kasım 22-23 gibi sildim.(gmaille beraber) Aralık 12 de kazancı kesinleşti(biraz fazla kesintiyle).

---------- Mesaj saat 13:41:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:41:03 civarında gönderildi. ----------

e ben de kesinleşir diyorum :D çatışma nerde adaş,savaşa sürükleme olayı :D:D

yaw yanlış anladın çatışma berkan la demek istedim :D

berkana sataşmayın, onun kendine has ayrı bi dünyası var... bırakın ne yaparsan yapsın :=)

Forumda böyle bişey var birisi bişey dedimi tamam bittin tam aksini savunma olgusu ve önyargılar başlıyor :) Hiç bişey demiyorum . Hani derler ya doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sanırım böyle bişey olması gerek

Benimde ocak sonunda sildiğim kanalların parası şubat ayında kesinleşmedi :( Berkan' a kesinlikle katılıyorum

вєякαη;265878' Alıntı:
Forumda böyle bişey var birisi bişey dedimi tamam bittin tam aksini savunma olgusu ve önyargılar başlıyor :) Hiç bişey demiyorum . Hani derler ya doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar sanırım böyle bişey olması gerek

Tam aksini ile ne alakası var Allah aşkına siz tamamen saçma bir şeyi savunuyorsunuz ve bizde doğrusunu savunuyoruz bu durumda biz ön yargılı kişiler mi oluyoruz doğruyu savunduğumuz için ?

Hiç güleceğim yoktu ya..

Edit: Bu olay belki bir kaç kişi de olur ama genel bir sorun değil yani.

вєякαη;265878' Alıntı:

Berkan bana ayda 3 bin tl kazandırcak bir şarkı gönderir misin :p

Silinen kanalların parası bundan 1 kaç ay önce kesinleşiyordu . Fakat son 2 aydır sildiğim kanalların parası bir türlü kesinleşmedi bu kesin ve net bir bilgidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri