Önerilen method %100 çalışan yöntem

• Kullanıcı HexCoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bu yöntem zaten önerilenlere kolayca çıkarmazdı.Orta veya düşük rekabetli kelimelerde etkili olur.Halen de olabilir.Masrafı kurtarır mı ona bakmak lazım.
Zaten uygulamadımda hemen fixlenmiş :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yöntem zaten önerilenlere kolayca çıkarmazdı.Orta veya düşük rekabetli kelimelerde etkili olur.Halen de olabilir.Masrafı kurtarır mı ona bakmak lazım.

hocam yüzde yüz 5 10 kere denediniz ve çalışmadı, öyle mi fixlendiğine kanaat getirdiniz, yoksa hiç denemeden veya 1 kere denediniz çalışmadı onun için mi fixlendi diyorsunuz?

Buna kendiniz karar verin.Like'lar nasıl sonuç doğuruyor.İzlenimleri nasıl alıyorsunuz bunlar önemli.Normal izlenim alıp milyonluk hit alanlar da var.Bu yöntemi uygulayıp son bir aydır 10/20k izlenimi geçemeyen bildiğim kanallarda var.Olaya sadece bu açıdan değil tüm etkenler açısından bakıyorum ben.

Mesela 50k izlenim alıp 1000 like alan kişide aynı sonuçlara ulaşacaktır.Like-izlenim 3. dünya ülkelerinden değilse.

Bu zaten herkesin bildiği bir şey.T
hocam yüzde yüz 5 10 kere denediniz ve çalışmadı, öyle mi fixlendiğine kanaat getirdiniz, yoksa hiç denemeden veya 1 kere denediniz çalışmadı onun için mi fixlendi diyorsunuz?

bir tanesi kanıtlarıyla resimli işe yarıyor diyor
bir tanesi kanıtsız fixlendi diyor

ee ben şimdi hangisine inanıcam kararsız kaldım :(

Bunu bir iki kişi belirlemez.Hakimlik bir iş değil bu.0 izlenim 0 like ile milyonluk izlenim alan videolar vardır.Uygulayacaksınız ona göre karar verceksiniz.
bir tanesi kanıtlarıyla resimli işe yarıyor diyor
bir tanesi kanıtsız fixlendi diyor

ee ben şimdi hangisine inanıcam kararsız kaldım :(

[MENTION=12006]renikal[/MENTION] güzel bir yazı yazmıştı yarıda kaldı okuyamadım. Neden silindi acaba

[MENTION=12006]renikal[/MENTION] güzel bir yazı yazmıştı yarıda kaldı okuyamadım. Neden silindi acaba

renikal yeni konu mu açmıştı, yoksa bu konuda mı yazdı, ayrıca yazdıkları neden silindi, bir yönetici açıklama yapabilir mi [MENTION=9224]mNote[/MENTION], [MENTION=11620]era[/MENTION]

Bunu bir iki kişi belirlemez.Hakimlik bir iş değil bu.0 izlenim 0 like ile milyonluk izlenim alan videolar vardır.Uygulayacaksınız ona göre karar verceksiniz.
siz kaç kişi denediniz hocam kesin net şekilde fixlendi yazdığınıza göre 4 5 kişi 5 6 videoda denemişsinizdir heralde

Konu açıldığı gün test etmeye başlamıştım izlenimin güncellenmesinde işe yaradı fakat video en son hitten sonra çakıldı kaldı. Yani sonuç olarak işe yaramıyor.

3 ay önce kullanıyordum.Video unlist'deyken like çekip genele alıp izlenim çekiyordum.Deneyip kendiniz karar vereceksiniz.Yaklaşık 10/15 kanalda denedim.

Tabi ki bende yaramaz siz de yarar 10 kişiden 2'sinde yarar.Zaten geçen haftada yazmıştım.Masrafı ile getirisini hesap edin diye.Ona göre kendiniz karar verirsiniz.Son güncelleme geçen hafta oldu.Diğer yandan bir kelimede birkaç gün hiç video eklenmez.Siz eklersiniz günlük 2/3 milyon izlenim alırsınız.Burda rekabet güçlü ise bu yöntemle başarı şansı tamamen tesadüf.
siz kaç kişi denediniz hocam kesin net şekilde fixlendi yazdığınıza göre 4 5 kişi 5 6 videoda denemişsinizdir heralde

bi kaç soru sorabileceğim biri varsa özelden yazabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri