Son güncelleme ile konu tarih oldu denebilir.
O kadar çabuk mu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son güncelleme ile konu tarih oldu denebilir.
O kadar çabuk mu
Hangisini denedin hocam?
ben hitleap yöntemini denedim bir şey olmadı.
Konunun zaten eksik yerleri vardı.Bundan sonra etkisi çok zayıf olur veya hiç olmaz.
Zaten uygulamadımda hemen fixlenmiş
Bu yöntem zaten önerilenlere kolayca çıkarmazdı.Orta veya düşük rekabetli kelimelerde etkili olur.Halen de olabilir.Masrafı kurtarır mı ona bakmak lazım.
hocam yüzde yüz 5 10 kere denediniz ve çalışmadı, öyle mi fixlendiğine kanaat getirdiniz, yoksa hiç denemeden veya 1 kere denediniz çalışmadı onun için mi fixlendi diyorsunuz?
bir tanesi kanıtlarıyla resimli işe yarıyor diyor
bir tanesi kanıtsız fixlendi diyor
ee ben şimdi hangisine inanıcam kararsız kaldım![]()
[MENTION=12006]renikal[/MENTION] güzel bir yazı yazmıştı yarıda kaldı okuyamadım. Neden silindi acaba
siz kaç kişi denediniz hocam kesin net şekilde fixlendi yazdığınıza göre 4 5 kişi 5 6 videoda denemişsinizdir heraldeBunu bir iki kişi belirlemez.Hakimlik bir iş değil bu.0 izlenim 0 like ile milyonluk izlenim alan videolar vardır.Uygulayacaksınız ona göre karar verceksiniz.
renikal yeni konu mu açmıştı, yoksa bu konuda mı yazdı, ayrıca yazdıkları neden silindi, bir yönetici açıklama yapabilir mi [MENTION=9224]mNote[/MENTION], [MENTION=11620]era[/MENTION]
siz kaç kişi denediniz hocam kesin net şekilde fixlendi yazdığınıza göre 4 5 kişi 5 6 videoda denemişsinizdir heralde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.