Önerilenlere çıkma taktiği BEDAVA .

Tekrar tekrar okuduktan sonra anladım ki ben bunu zaten yaklaşık 8 aydır yapıyorum ama önerilene çıkacam diye değil öyle bi totem yapmışım kendime. Gelin size sonucu söyleyim koskocaman bir 0 . Denemesi bedava

Son düzenleme:
hım şimdi anlıyorum elimde bir adet yarı özgün kanalım vardı 1 ay boyunca bu kanalla uğraştım yani kanalımın hesabıyla online konumdaydım bu süre zamanında hastası olduğum oyunun videolarını izlerdim sonradan bu oyun profiline sahip ve ilgili hesaplardan yorum ve abone almaya başladım

paylaşım için teşekkür ederim önemli olan paylaşmak

anlamadığım şey ama youtube bizim çerezlerimize göremi ayarlıyor diğer kişilerinde önerilen videolarını

Alın size taktik,like ve yorum geldikçe önerilene çıkıyor zaten uğraşmaya gerek yok :D

öncelikle paylaşım ruhu ve taktik için teşekkürler. ancak bu yolla ilerleme kaydedileceğini sanmıyorum. aynı şeyi aylardır kullanıyorum ama çok ileri gidemedim.

guzel paylasim, denemekde yarar var

Arkadaşlar önerilenler kısmını youtube, history yani çerezinize göre videonuzu entegre etmektedir . Önerilenlere çıkmak içinde yaptığınız kanala giriş yaptıgınızda sol üst menuden geçmişe girip geçmişinizi silip o video ile alakalı videolar gezinin kanallara abone olun ne bileyim yorum falan atın bu şekilde yeni çerez eklenmektedir diğer benzer videolar izlenırken yan tarafta sizin videonuzda önerilen olarak görünür tabi videonun tag desp leride çok önemlidir bu konuda .

başlığa uygun açıklama ve etiketler, burası önemli

bu şekilde deneyen oldu mu hiç ???

hocam bunun önerilen video taktiğiyle alakası yokki. yaptığın işlemle sadece sana gözüken önerilen videolar değişir. burada önemli olan sizin videolar ile alakalı video izleyen kişilerin sizin videoları önerilen videolarda görmesidir. izleyicinin çerezi önemli burada sizin çereziniz değil.

Çerezler sende önerilen olarak gösteriyordur. Yani başkasının çerezinde bir başkası önerilen olarak gözükür. Kanal seninse ayriyetten önerilenlerde sana gözüküyor yine. Başka Kanalınkinin gözükmesi mühim olan. Yani çerezle bu işler olmaz. Günlük 1 kanalımdan 100K izlenim alıyorum İzlenimlerin %94 ü önerilenlerden. Bunun içen ektra bir şey yapmıyor etiket açıklama + küçük resmini alıp yüklüyorum çalıştığın içeriğe göre önerilenlere çıkabiliyor.

69da694ff3fc4af09741e9166114b980.png

NOT: Bu doğru veya yanlış olmuş olsun bilgi paylaşımı için teşekkürler bedavaya bilgi paylaşan yok bu devirde.

Son düzenleme:
Videolarımın tuttuğu zamanlar yazlıkta boş boş vaktim oluyordu ve içeriklerime yakın videoları düzenli izleyip gezip yorum yapıyor ve abone oluyordum o sıralar kanalın durumu çok iyidi.

Okul vs derken pek takmamaya başladım fakat içerik koymaya devam ediyor, videoları gezmiyordum.

Çok çok mantıklı, teşekkür ederim.

Yanlışlıkla da olsa genel olarak her kanalda yaptığımız şey aslında. Kanallarımın geçmişlerine bakayım dedim kendi videolarımı zaten izlemişim. Rakip kanalları ararken bakınmışım. Beğenme, yorum yapma işine girişmemişim ama riskli gibi :) Gidip cem yılmaz izlememişim spam kanalımda yani :)

Ama bu işi botla yapan var bin bir türlü insan var. Bedava paylaşım bu devirde gerçekten değerli. Başkalarına başka fikirler verebilir. Arkadaşa teşekkür etmek gerek.

KONUYA YAPILACAK EN İYİ ELEŞTİRİ ŞUDUR..!

Örnek veriyorum: Hocam senin uyguladığın yöntem hatalıdır. Asıl doğrusu budur. Olmalı.

Adam gelmiş doğru yada yanlış bildiklerini paylaşmış. Başkasıda gelmiş bu yöntem işe yaramaz (kimse üstüne alınmasın genel konuşuyorum) EEEEEEEEEE sonuç?

Sonuç? sonuç yok ama yöntem boş boşa umutlanmayın :mad:

Burda madem yöntemin boş olduğunu düşünüyorsan doğrusunu senin bildiğini iddaa ediyorsan burda sende yazacaksın belkide senin bildiğin yol boş doğrusunu burda öğreneceksin.

hatalıda olsa, doğruda olsa insanların paylaşım heveslerini kırmayın lütfen.

Emeğinize sağlık hocam...

Önyargıları yok etmek, atom çekirdeğini parçalamaktan daha zordur. - Albert Einstein biraz önyargınızı kırında taktiği deneyin herkes kılını kıpırdatıp denemeden yok şöyle olur yok böyle olur demiş bilmiş bilmiş yorum atanlarında zannedecem günlük 5 hane alıyorlar

bütün mesajları okudum, adam sırf bildiğini paylaşmış diye azarlamayanlar kalmış. Belki doğru belki yanlış, test etmek bize kalmış. Zaten denemediğimiz şey mi kaldı, bunu test ederiz ne var bunda. Abartmamak lazım eleştri seviyesini.

Bu arada her konu açana sataşanlar, madem öyle bir konu da siz açında bizi Youtube bilginizle nirvanaya ulaştırın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri