Önerilenlere çıkma taktiği BEDAVA .

işe yaramadığını iddia eden çok bilmiş arkadaşlara sesleniyorum,

madem bildiğiniz şeyler var sizde paylaşın bilelim.. söylemeyecekseniz de bu konuda kalabalık etmeyin en azından bu taktik üzerinden tartışıp bir yol çizeriz biz rahat olun bizim vaktimiz gidiyor sizin değil..

işe yaramadığını iddia eden çok bilmiş arkadaşlara sesleniyorum,

madem bildiğiniz şeyler var sizde paylaşın bilelim.. söylemeyecekseniz de bu konuda kalabalık etmeyin en azından bu taktik üzerinden tartışıp bir yol çizeriz biz rahat olun bizim vaktimiz gidiyor sizin değil..

kıhkıhkıh :D

Arkadaşlar, çerezler sizin web tarayıcınızın çerezleri değil! Youtube kanalınızın çerezleridir. Yöntem hakkında bilgim yok. Sadece bir yanlışı düzeltmek istedim. Bazı arkadaşlar o ayrıntıyı kaçırmışlar

ne zaman sonuç vermeye başlıyor dün konuyu ilk açtığın zaman 4 kanalıma uyguladım söylediklerini halen bir hareket yok

ne zaman sonuç vermeye başlıyor dün konuyu ilk açtığın zaman 4 kanalıma uyguladım söylediklerini halen bir hareket yok

Sadece bunu yapıp çıkarsan kanaldan pek sanmıyorum zaten sonuç göstereceğini 2. mı 3. mu sayfada yazmıstım çalışma şeklimi onu yaptıktan sonra kanal takibe bağla benım 1 vıdeom 100 ızlenım artıyor mesela :) 10 videom olsa 1 k ızlenım yapar genellıkle 30 videom var 3k izlenım alıyorum 45 dk vıdeo 10 tane reklam var en azından gunde 30 k reklam goruntulenme bgbg 2-3 arası gezınıyor buda en az 60 tl demektır guzel kardesım

o konuya girip bir işe yaramadı bu konuya girip bir işe yaramadı diyen embesile sesleniyorum
ulan bütün gün forumda embesil gibi paylaşım yapılan konu bekleyeceğine işe yarar birşeyler paylaşda insanlarda yararlansın.. öyle her konuya girip bu olmadı şu olmadı demekle olmuyor bu işler :)

Sadece bunu yapıp çıkarsan kanaldan pek sanmıyorum zaten sonuç göstereceğini 2. mı 3. mu sayfada yazmıstım çalışma şeklimi onu yaptıktan sonra kanal takibe bağla benım 1 vıdeom 100 ızlenım artıyor mesela :) 10 videom olsa 1 k ızlenım yapar genellıkle 30 videom var 3k izlenım alıyorum 45 dk vıdeo 10 tane reklam var en azından gunde 30 k reklam goruntulenme bgbg 2-3 arası gezınıyor buda en az 60 tl demektır guzel kardesım

Hocam hepsini yaparksak ilk günden izlenme almaya başlar mı ?

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] şöyle yapıyorum ben dediğin gibi video ile alakalı videoları hem beğeniyorum hem yorum atıyorum çıkıyorum başka videolarada öyle yapıyorum böyle değilmi ? sonra geçmişte onlar gözüküyor

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] bana bir garezin yok dimi ? :) Genelde yorum attığım konu sahipleri çok haşin ve gaddar olur benim yorumlarıma karşı :)

Neyse konuya gelelim, eskiden spam takıldığım dönemlerde gerekli kurallar çerçevesinde video yüklediğim zamanlar, video yükledikten sonra hemen index alıp almadığını kontrol etme amaçlı yüklediğim video başlığında geçen kelimeleri hesaptan çıkış yapmadan youtube içinde arama yapardım, hangi kelimelerde hangi sayfada vs. diye. Bunu yaparken benimle aynı kategorideki kanallar denk gelirdi doğal olarak, bende onların videolarını izler hoşuma gittiyse yani ciddi anlamda yüzümde bir gülümseme olduysa yorumu yapar çıkradım videoya. Aynı kategoride hep çalışırdım ama bazıları tutar bazıları tutmazdı kanalların. Demek ki işin espirisi buradaymış hiç çözememiştim neden bazılarının tutup bazılarının tutmadığını :)

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] bana bir garezin yok dimi ? :) Genelde yorum attığım konu sahipleri çok haşin ve gaddar olur benim yorumlarıma karşı :)

Neyse konuya gelelim, eskiden spam takıldığım dönemlerde gerekli kurallar çerçevesinde video yüklediğim zamanlar, video yükledikten sonra hemen index alıp almadığını kontrol etme amaçlı yüklediğim video başlığında geçen kelimeleri hesaptan çıkış yapmadan youtube içinde arama yapardım, hangi kelimelerde hangi sayfada vs. diye. Bunu yaparken benimle aynı kategorideki kanallar denk gelirdi doğal olarak, bende onların videolarını izler hoşuma gittiyse yani ciddi anlamda yüzümde bir gülümseme olduysa yorumu yapar çıkradım videoya. Aynı kategoride hep çalışırdım ama bazıları tutar bazıları tutmazdı kanalların. Demek ki işin espirisi buradaymış hiç çözememiştim neden bazılarının tutup bazılarının tutmadığını :)

suçu hep bilgisayarda arardım :) kesin mac adresi yada ip dedir sorun :) :)

suçu hep bilgisayarda arardım :) kesin mac adresi yada ip dedir sorun :) :)

Onlarda var, onlar ayrı bir etken. Mac adresi, ip adresi statics ise ip adresi değil ise internet servis sağlayıcısının vermiş olduğu dsl numarası bunlar hepsi birer etken. Bunlardan biri kara listeye girdimi insan belini doğrultamıyor :)

Teşekkürler denemekten bir zarar gelmez

İyi de cok sacma sende gozukur onerilende , ama amerikadan adama niye gozukcek .sen arattigin icin sende cikiyodur, ayrica yuzde 70 80 onerilen artik cok normal aramalardan gelmiyor hit eskisi gbi

Paylaşım için teşekkürler hocam özgün kanalımda deneyecem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri