Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işe yaramadığını iddia eden çok bilmiş arkadaşlara sesleniyorum,
madem bildiğiniz şeyler var sizde paylaşın bilelim.. söylemeyecekseniz de bu konuda kalabalık etmeyin en azından bu taktik üzerinden tartışıp bir yol çizeriz biz rahat olun bizim vaktimiz gidiyor sizin değil..
ne zaman sonuç vermeye başlıyor dün konuyu ilk açtığın zaman 4 kanalıma uyguladım söylediklerini halen bir hareket yok
Sadece bunu yapıp çıkarsan kanaldan pek sanmıyorum zaten sonuç göstereceğini 2. mı 3. mu sayfada yazmıstım çalışma şeklimi onu yaptıktan sonra kanal takibe bağla benım 1 vıdeom 100 ızlenım artıyor mesela10 videom olsa 1 k ızlenım yapar genellıkle 30 videom var 3k izlenım alıyorum 45 dk vıdeo 10 tane reklam var en azından gunde 30 k reklam goruntulenme bgbg 2-3 arası gezınıyor buda en az 60 tl demektır guzel kardesım
[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION] bana bir garezin yok dimi ?Genelde yorum attığım konu sahipleri çok haşin ve gaddar olur benim yorumlarıma karşı
Neyse konuya gelelim, eskiden spam takıldığım dönemlerde gerekli kurallar çerçevesinde video yüklediğim zamanlar, video yükledikten sonra hemen index alıp almadığını kontrol etme amaçlı yüklediğim video başlığında geçen kelimeleri hesaptan çıkış yapmadan youtube içinde arama yapardım, hangi kelimelerde hangi sayfada vs. diye. Bunu yaparken benimle aynı kategorideki kanallar denk gelirdi doğal olarak, bende onların videolarını izler hoşuma gittiyse yani ciddi anlamda yüzümde bir gülümseme olduysa yorumu yapar çıkradım videoya. Aynı kategoride hep çalışırdım ama bazıları tutar bazıları tutmazdı kanalların. Demek ki işin espirisi buradaymış hiç çözememiştim neden bazılarının tutup bazılarının tutmadığını![]()
suçu hep bilgisayarda arardımkesin mac adresi yada ip dedir sorun
![]()
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.