Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkesin kirli çamaşırları bu konuda döküldütaktik olsa bilseniz ne olcak ki siz kullanıp güzel kazançlar elde edemedikten sonra çok taktik biliyorum şunu biliyorum bunu biliyorum diye insanlar var kazanabiliyor musun diyorum yok diyor
adsense banını çözen bile var![]()
Adsense banınını çözen ??? o nasıl oluyor hemşobanlanmıyormuymuş adam herhalde 2 aydır beri ban olayını çözmüş
![]()
ben değil ya geçen adamın biri skypeden adsense banını çözdüm diye yazmıştı da sordum bari kazanabiliyor musun dedim yok dedi![]()
yöntem vs bilmek mesele değil önemli olan onu kullanabilmek![]()
Sınırsız kanal açma taktiğine ne dersin?
Edit : [MENTION=33427]Emr[/MENTION] kardeş, çabuk cevap yaz senden başka tüm forum mesaj attı
Herşey varda manuel telif ve topluluk atan şeref yoksunu insanlara bir önlem varmı?
adsense dayanmıyor topluluk yüzünden.
sağlam taktiğiniz varsa,
bir videoya manuel telif gelme riski varmı yokmu bunu çözmenizi sağlayabilirim topluluk ihtarlarını minimuma indirebilirim. hayatınızdan çıkar gibi
Not : sağlam taktiği olan olursa pm beklerim. önerilen gibi.
manuel telif gelme riski varmı yokmu derken manuel eşleşen ve telif geliyor onu biliyorum onada sorgulanacak bir durum yok
-Topluluk olayıda videoyu yüklemek ile alakalı değil benim videomu kopyalayıp benim kanala uyarı atıyor şeref yoksunu vatandaşlar. Bu atanların adreslerini bulurum dersen ozaman görüşelim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.