Online.Net VDS'Leri İle Hizmetinizdeyiz !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birkaçgün önce nerdeydin kardeş, ben vds almış bulundum ama yavaş geldi idm ile 1.5 mb hızında indiriyor bide bilgisyar yavaş bu yüzden bir ayın dolmasını beklerken bi yandan da vds bakıyorum kısmetse senden alıcam , 1 adet ip yazmışsın paketlein altlarına, nedir bu bir adet ip ? vds aldığımda benden başka aynı ip adresini kullanan olmayackmı demek?

Dün bende beyto33 ün yardımı ve tavsiyesiyle Paket 1 den aldım.. Yalnız paket 2 nin ss leri görünce sanırım ona geçicem.. bu arada dün banlıydın teşekkür edemedim beyto33 :p saolasın kardeş yardımların için :)

Bu arada hepimiz beyto33 üz :D

beyto33 kardesim kar payini baya fazla koymussun ya su fiyatlari dusur allah askina nerdeyse serverin 2 kati para cikariyon birazda bizi dusun ya ticaretin cirkini cikarmayalim lutfen :)

qlsud.png

Vds hızım bu şekilde [MENTION=51]beyto33[/MENTION] saolsun ;)

lutfen fiyatlarin biraz daha uygun olmasini istiyoruz ve hiz surekli bu sekilde olmayacak herkez kullanmaya basladigi zaman bence biraz daha uygun olabilir

qlsud.png

Vds hızım bu şekilde [MENTION=51]beyto33[/MENTION] saolsun ;)

Süper mod arkadaşa teslim ettik vds sini ve bir ekran görüntüsü koymuş teşekkürler ref için güzel olmuş koymanız

---------- Mesaj saat 00:04:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:02:20 civarında gönderildi. ----------

lutfen fiyatlarin biraz daha uygun olmasini istiyoruz ve hiz surekli bu sekilde olmayacak herkez kullanmaya basladigi zaman bence biraz daha uygun olabilir

kardeşim fiyatlarımızda bi ayar verdik ayrıca bir serverde 50 kişi olmıyacak vds hızını düşürmemek için bir servere 7 kişi alacağız kaliteli hizmet için.haliyle buda hızmızı düşürmiyecek

ÖDEME ÜZERİNE ÖNEMLİ NOT :Arkadaşlar Ödemelerde Online.net sistemini uygulayacağız.Örneğin siz 21.07.2013 tarihinde 2.paket vds aldınız sitemiz üzerinden kayıt olup ödemenizi yapacaksınız...ay sonuna kaç gün var 9 gün siz 1 aylık değil 9 günlük ücreti ödiyeceksiniz yani 50 tl değil nerdeyse %33 ünü ödiyeceksiniz.Ve sonraki ödemelerde ayın 1 inden 1 ine şeklinde olacak...Bu şekilde yapmak sizler için daha faydalı oalcak....

Paketler arasında serverlerin Ram 'leri ve Hd'nın fazla oluşu değişkenlik gösteriyor ? Bizim için 30 Liralık paket ile 80 Liralık paket arasında bunların pek bir etken unsuru olacağını düşünmuyorum yanı baglantı unlimited olduktan sonra 30 lira bile 80 lira gibi işimizi fazlası ile görecek öyle değilmı ? Yada orada yazan özellıklerın dısında farklılık gösteren baska seyler varmı ?

Paketler arasında serverlerin Ram 'leri ve Hd'nın fazla oluşu değişkenlik gösteriyor ? Bizim için 30 Liralık paket ile 80 Liralık paket arasında bunların pek bir etken unsuru olacağını düşünmuyorum yanı baglantı unlimited olduktan sonra 30 lira bile 80 lira gibi işimizi fazlası ile görecek öyle değilmı ? Yada orada yazan özellıklerın dısında farklılık gösteren baska seyler varmı ?

Ram vds nin daha seri hareket etmesini-donmamasını sağlar
Hardisk vds de daha çok video biriktirmeniiz-depolamanızı sağlar

Bize zaten hız lazım 1.paket 2 ye göre daha yavaş , 2.paket 3 e göre daha ayavaş olur ...anlatabildimm mi hocam

Tüm paketlerdeki internet erişim hızı stabil olduktan sonra server'ın çokta hızlı olması şahsen önemli değil, hd doldukça da eskılerı sılmek gereklı zaten, almayı dusunuyorum ve karar verirsem senden alırım :)

Tüm paketlerdeki internet erişim hızı stabil olduktan sonra server'ın çokta hızlı olması şahsen önemli değil, hd doldukça da eskılerı sılmek gereklı zaten, almayı dusunuyorum ve karar verirsem senden alırım :)

senin tercihin hocam o ama benim için vds de hız önemli kasmaması önemli...beklerim karar verirsen

3 adet arkadaşa paketlerimizden verildi.Güle güle kullansınlar İnşallah....

baya açıklamalar yapmışsızını iyi de 4 sayfa boyunca bu vds ne işe yarar niçin kullanırız neden almalıyız ? bahsetmemişsiniz ?

baya açıklamalar yapmışsızını iyi de 4 sayfa boyunca bu vds ne işe yarar niçin kullanırız neden almalıyız ? bahsetmemişsiniz ?

Doğru söylüyorsun hocam VDS nin ne olduğunu ufak tefek herkez biliyor diye direk konuya girmiştim....

VDS dediğimiz sistem sanal bilgisayar hocam nasıl kendi bilgisayarın varsa buda sanal bilgisayar... ram-işlemci-hdd-işletim sistemi vb her şeyi var....Bu bilgisayarın internet hızı çok yüksek haliyle hızlı bir şekilde video indirme ve yükleme işleminde bize iananılmaz yardımcı oluyor....

Örneğin akşam 166 adet video olan bir kanalı 8 dk da indirdi tüm videoları...6,5 dk kadar ise yükledi...bu kadar hızlı....TTnetin böyle bir hızı kullanıcıalrına verme şansı yok bizde bunu fransa dan alıp kullanıyoruz...

olay budur hocam....

Arkadaşlar Sisteme üye Olurken TC Numarası hatası veriyor diyenler var...Adınızı-Soyadınızı-doğrum yılınız (sadece yıl ör : 1985 ) doğru giridğindne emin olun lütfen.Bu 3 bilginin doğru olduğu zaman sistemin TC no hatası verme olasılığı 1000/1 dir.

doğru girmeme rağmen hata veriyo..

hocam arayın veyada tel no verin biz arayalım hatayı düzeltelim (536) 518 52 60

---------- Mesaj saat 16:45:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:48:49 civarında gönderildi. ----------

Paketlerde Küçük Değişiklikler yaptık arkadaşlar ...Fiyatta Ve HDD lerde...Fiyatları paket 1 ve 2 de 5 TL , paket 3 te 10 TL aşağı çektik...Hayırlı olur inşallah

Beyler online net sitesinden server almaya çalışıyorum. Paypalı ekledim onay verdim ödeme kısmına gelince şu hatayı alıyorum Error: Transaction failed. Please use an alternative payment method from the customer's PayPal wallet

Sorun nerede kredi kartımda limit falan var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri