Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaklaşık 1 saatlik müşteri olarak şunu söyleyebilirm şimdiye kadar 4 vps firmasıyla çalıştım en hızlı upload-downloadı yaptım diyebilirim. umarım bu şekilde devam eder.
abi varmı böyle bişey o kadar VDS kullandım böyle bir sürat görmedim. Resmen Ferrari Şiddetle öneriyorum
la berkan Ferrari görmesek neyse....Ferrai de hız mı var Benim VDS ye bakış
Zaten tadını alınca vazgeçemiyeceksiniz.Evde Pc de boşuna zamanım gidiyormuş diyeceksiniz.......
ne tatlıyoz dostum tadellamı bu
dostum [MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] arkadaşa bir paket alacağız skypye bekleniyorsun
Pazarlık payı varmıdır2 kişi 1. paketten 2 tane 3 aylık almayı düşünüyoruz
alacak varsa birlesip alabilirim bende
Paket 2 yi alacağım, ödeme bilgileri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
Ücret ödendi, ödeme bildirimi yapıldı. VDS teslimi bekleniyor.
Paket 1 hız sonuçları:
Speedtest.net - My Results
Eh fena değil![]()
Şaka maka süpersiniz. Çok teşekkürler beyto hocam ve Mustafa bey.
Hep boyle musteri ile yakindan ilgineip sorunlarinda vs iyi sekilde yardimci olun.Gercekden guzel gidiyorsunuz Allah bozmasin hayirli satislar.
Hep boyle musteri ile yakindan ilgineip sorunlarinda vs iyi sekilde yardimci olun.Gercekden guzel gidiyorsunuz Allah bozmasin hayirli satislar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.