hocam indirmede felan sorun yok ama biraz yavaş at vdss ye indirsin boş duracağına
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] hocam bi vds alacam iletişime geçebilir misin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam indirmede felan sorun yok ama biraz yavaş at vdss ye indirsin boş duracağına
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] ve [MENTION=2321]avciweb[/MENTION] abilerim 3 aylık,6 aylık veya 1 yıllık satımlar yapıyor musunuz? Satıyorsanız indirim yapıyor musunuz?
La ben soruma cevap bile alamadım.![]()
Hostname:
NS1 Ön Eki:
NS2 Ön Eki:
bu boşluklara ne yazıcam?
![]()
Dial-up ile bağlansam daha hızlı download yaparım. Umarım bir an önce düzelir bu sorun aksi halde tetris alıp ondan upload yapacağım, daha hızlı olur belki.
3 tane daha arkadaşımızın vds bilgileri sisteme yansımıştır. hat sorunu ile alakalıda online.net ile görüşmeler devam etmektedir.
Hocam almayı düşünüyorumda yukarıdaki resimdeki gbi ise vazgeçicem bilgilendirirseniz.
![]()
Dial-up ile bağlansam daha hızlı download yaparım. Umarım bir an önce düzelir bu sorun aksi halde tetris alıp ondan upload yapacağım, daha hızlı olur belki.
valla bak değerli kardeşim ben serverimin böyle yavaş olmasına razımıyım o kadar para veriyorum şu şu şu kadar hız olcak diye sence ben malmıyım afedersin....kaç saattir online.netten mail bekliyoruz....Adamlara derdimizi anlattık çok şükür şuanda test vb yapıyorlar....Haa yok böyle resim paylaşmaya deavm edeceksen gitti benim milyon $ diyorsan kardeşim ücret iadesi yapabilirim tercih senin yani...ister biz gibi bekle istersen iade verebilriim değerli kardşeim...
İyi çalışmalar
Est. mal ne demek. İade vs. söz konusu bile değil. Ben sadece problemin çözüme ulaşmadığını ve sorunun büyüklüğünü göstermek istemiştim.
ozman değerli kardeşim biraz sabret bekle şuanda 2 gm li makinalarda indirme hızlı 20-25 MB/s yelere yükseldi belliki düzelme var bekliyoruz yani...olamdı makinanı 2.pakete yükseltiriz ...bi türlü ayar veririz ok ama konuya sürekli yazma kasılıyorumanlayışın için teşekkürler...
iyi çalışmalar
Hocam paket 1 ve 2 nin int. hızları 1. sayfada aynı yazıyor.Peki bunun indirme hızına etkisi neden olsunki sonuçta 2 sininde int. hızı aynı.Birde paket 1ve 2 ni için ay sonuna kadar yapcağım ödemeyi pm atarsınız.
Şuana kadar Ödemesini geçen tüm arkdaşlarımızın VDS bilgileri www.avciweb.com adresindeki destek merkezi bölümüne gönderildi....
Tekrar : Arkadaşlar Online Netteki sıkıntı yüzünden 01,08,2013 tarihine kadar sipariş alamıcaz...Hizmetimize 1 ağustos itibariyle devam edecez inşallh....
online netten hala haber yok mu?
hocam vds den bi indirme yapıp kulandığınız paketi ve indirme hıznı pm geçermisin bana
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.