[MENTION=51]beyto33[/MENTION] ve [MENTION=2321]avciweb[/MENTION] abilerim 3 aylık,6 aylık veya 1 yıllık satımlar yapıyor musunuz? Satıyorsanız indirim yapıyor musunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
dostum 1.sayfadaki yazımda ki siteye kayıt ol.uploand-dowloand bömlümünden paketi seç ve sepete ekle de devam et ve çkarşınd ahesap bilgileri ödemni geç vds ni al 2-3 saat içinde ok
ßen 1 adet daha alacağım arkadaşa uyarsa beraber alabiliriz ?
Arkadaşlar vdsler için süper hızlı, ferrari falan yazmışlar ama ben ortada bir ferrari göremiyorum. Paket 1 kullanıyorum, konuda 200 mb garanti 200'ı bırakın 20'yi bile görmüyor. Hız testi yapıyorum 600-650 up/down çıkıyor tamam güzel fakat video download ederken 3-5-10'u geçmiyor. Umarım benim makinede bir hata vardır aksi halde böyle hiçbir işe yaramaz. VMware'den aldığım free vps daha hızlıydı.
![]()
![]()
Durum böyle. Hatayı düzeltirlerse sevinirim. Birde diğer paket 1 kullanan arkadaşlarda ekran görüntüsü atarsa karşılaştırma yaparız.
Teşekkürler,
Hocam odeme yaptım. Ödeme bildirimide gönderdim.
Sorunun ne oldugunu bakılmaktadır.
Arkadaşlar vdsler için süper hızlı, ferrari falan yazmışlar ama ben ortada bir ferrari göremiyorum. Paket 1 kullanıyorum, konuda 200 mb garanti 200'ı bırakın 20'yi bile görmüyor. Hız testi yapıyorum 600-650 up/down çıkıyor tamam güzel fakat video download ederken 3-5-10'u geçmiyor. Umarım benim makinede bir hata vardır aksi halde böyle hiçbir işe yaramaz. VMware'den aldığım free vps daha hızlıydı.
![]()
![]()
Durum böyle. Hatayı düzeltirlerse sevinirim. Birde diğer paket 1 kullanan arkadaşlarda ekran görüntüsü atarsa karşılaştırma yaparız.
Teşekkürler,
suan vps e ulaşamıyorum sorun mu var ?
Kasma istemiyorsan alacaksın 70 tl lik 1 kere donarsa iadedimi hakemim
şahsen benim diğer vds ondan biri de 2 katı
okanım kasma ; isterse 15 gb ram olsun gene olur ama çok düşük olur %1 civarıda olsa , olur...hzı fark eder ama tabi....
---------- Mesaj saat 13:38:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:18:31 civarında gönderildi. ----------
Arkadaşlar VDS ler Düzeldi.Şuan itibariyle .Bilginize....
yaklaşık 1 saatlik müşteri olarak şunu söyleyebilirm şimdiye kadar 4 vps firmasıyla çalıştım en hızlı upload-downloadı yaptım diyebilirim. umarım bu şekilde devam eder.
kesinlikle nazar ettim....hız yerlerde suan
Nazar Duası Asacağım konuyaarkadaşlar vdsler açılmyırodu artık açılıyor hız neden düştüğü hakkında ise online.net le temas halindeyiz güncellemeyi bekeliyn diyorlar...bişeyleri değiştiriyorlar ama neyi !! beklemedeyiz hız konusunda
Tam geldim bi hevesle oh dedim artık kurtulduk free vps den sağlam bir şeyler indiricez. Çat online.net'in de sorun çıktı. Şansıma bak ya![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.