Online.Net VDS'Leri İle Hizmetinizdeyiz !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] ve [MENTION=2321]avciweb[/MENTION] abilerim 3 aylık,6 aylık veya 1 yıllık satımlar yapıyor musunuz? Satıyorsanız indirim yapıyor musunuz?

Arkdaşlar ödeme yapan arkadaşlar ödeme bildirimi gönderirse çok iyi olur . birde bugun ödemesi geçip sipariş veren vds si yarın teslim edilecek elimizde tüm ipler bittiğinden dolayı yarına kaldı.

Arkadaşlar şuanda beklemede olan arkadaşlardan özür diliyorum ıp bittii :D ve bu saatten sonra VDS siparişi geçen arkadaşların VDS leri perşembe günü (diğer gün) Verilecektir....

Arkadaşlar vdsler için süper hızlı, ferrari falan yazmışlar ama ben ortada bir ferrari göremiyorum. Paket 1 kullanıyorum, konuda 200 mb garanti 200'ı bırakın 20'yi bile görmüyor. Hız testi yapıyorum 600-650 up/down çıkıyor tamam güzel fakat video download ederken 3-5-10'u geçmiyor. Umarım benim makinede bir hata vardır aksi halde böyle hiçbir işe yaramaz. VMware'den aldığım free vps daha hızlıydı.
9fgn.png

1c66.png

Durum böyle. Hatayı düzeltirlerse sevinirim. Birde diğer paket 1 kullanan arkadaşlarda ekran görüntüsü atarsa karşılaştırma yaparız.

Teşekkürler,

Arkadaşlar vdsler için süper hızlı, ferrari falan yazmışlar ama ben ortada bir ferrari göremiyorum. Paket 1 kullanıyorum, konuda 200 mb garanti 200'ı bırakın 20'yi bile görmüyor. Hız testi yapıyorum 600-650 up/down çıkıyor tamam güzel fakat video download ederken 3-5-10'u geçmiyor. Umarım benim makinede bir hata vardır aksi halde böyle hiçbir işe yaramaz. VMware'den aldığım free vps daha hızlıydı.
9fgn.png

1c66.png

Durum böyle. Hatayı düzeltirlerse sevinirim. Birde diğer paket 1 kullanan arkadaşlarda ekran görüntüsü atarsa karşılaştırma yaparız.

Teşekkürler,

Sorunun ne oldugunu bakılmaktadır.

9fgn.png

1c66.png

Teşekkürler,

Arkadaşlar daha öncelikle bu normal değil sıkıntı nerde bulmaya çalışıyoruz hallederiz yani...

İkincisi ben 6 aydır vds kullanıyorum 2 farklı kişi ile çalıştım ilk aldığım makine bizim paket 1 di yani ram 1 GB dı...aldım sürekli kasıyor (musleraya sormuştum ozman beyto bu vds kasma her vds de olur az veya çok demişti)3-5 gün kullandım ve sonra durumu anlattım satıcıya farkını ver 2.GB ram yapalım dedi öle yaptım haliyle kasma azaldı , indirme-yükleme hızı arttı daha sonra satıcı değiştirdim 3.GB ram li makine aldım bunda daha da az kasma oluyordu ve hız daha iiiyiydi sonra kendimize döndük zaten.......yani diyeceğim paket 1 de kasmalar diğer paketlere göre daha fazla olur ,indirme -yükleme hızı diğerlerine göre daha yavaş olur....

BENİM TAVSİYEM EN İDEALİ PAKET 2 DİR ARKADAŞLAR....Bilginiize

---------- Mesaj saat 13:11:03 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:09:40 civarında gönderildi. ----------

suan vps e ulaşamıyorum sorun mu var ?

Online.net teki bulunduğumuz data center de çalışma yapılıyormuş arkadaşlar şuan mail geldi hata maili yani....beklemdeyiz

Kasma istemiyorsan alacaksın 70 tl lik 1 kere donarsa iade :D dimi hakemim :D şahsen benim diğer vds ondan biri de 2 katı

Kasma istemiyorsan alacaksın 70 tl lik 1 kere donarsa iade :D dimi hakemim :D şahsen benim diğer vds ondan biri de 2 katı

okanım kasma ; isterse 15 gb ram olsun gene olur ama çok düşük olur %1 civarıda olsa , olur...hzı fark eder ama tabi....

---------- Mesaj saat 13:38:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:18:31 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar VDS ler Düzeldi.Şuan itibariyle .Bilginize....

okanım kasma ; isterse 15 gb ram olsun gene olur ama çok düşük olur %1 civarıda olsa , olur...hzı fark eder ama tabi....

---------- Mesaj saat 13:38:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:18:31 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar VDS ler Düzeldi.Şuan itibariyle .Bilginize....

sI8UB0b.png

Xffw7EQ.png

Hala aynı durum.

kesinlikle nazar ettim....hız yerlerde suan

Nazar Duası Asacağım konuya :) arkadaşlar vdsler açılmyırodu artık açılıyor hız neden düştüğü hakkında ise online.net le temas halindeyiz güncellemeyi bekeliyn diyorlar...bişeyleri değiştiriyorlar ama neyi !! beklemedeyiz hız konusunda

Nazar Duası Asacağım konuya :) arkadaşlar vdsler açılmyırodu artık açılıyor hız neden düştüğü hakkında ise online.net le temas halindeyiz güncellemeyi bekeliyn diyorlar...bişeyleri değiştiriyorlar ama neyi !! beklemedeyiz hız konusunda

Tam geldim bi hevesle oh dedim artık kurtulduk free vps den sağlam bir şeyler indiricez. Çat online.net'in de sorun çıktı. Şansıma bak ya :(

Tam geldim bi hevesle oh dedim artık kurtulduk free vps den sağlam bir şeyler indiricez. Çat online.net'in de sorun çıktı. Şansıma bak ya :(

hocam indirmede felan sorun yok ama biraz yavaş at vdss ye indirsin boş duracağına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri