Online.Net VDS'Leri İle Hizmetinizdeyiz !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaklaşık 1 saatlik müşteri olarak şunu söyleyebilirm şimdiye kadar 4 vps firmasıyla çalıştım en hızlı upload-downloadı yaptım diyebilirim. umarım bu şekilde devam eder.

yaklaşık 1 saatlik müşteri olarak şunu söyleyebilirm şimdiye kadar 4 vps firmasıyla çalıştım en hızlı upload-downloadı yaptım diyebilirim. umarım bu şekilde devam eder.

Teşekkürler hocam yorumunuz için....Hocam İlk düşüncem Benim Gibi Yotubeden ekmek yiyen sizlere Kaliteli hizmet....Daha sonra Para kazanma inanın buna...istesem Hard diski sas değilde sata alırdım aynı paraya 3 Katı büyüklükte Sata var yani onu alrıdım 20 kişiye satardım para kazanırdım .Hızı çok şimdiy göre %25-%40 daha düşük olurdu...sonra herkez küfür ederdi bi ay sonra...Ama şimdi bir serverde en fazla 7 kişi oalcak onun için herkez Abone oalcak inşallah hizmetime....

Ayrıca bende zaten VDS satanlara uyuz olduğum için bu hizmeti sundum sizlere....İnşallah kimsei uyuz etmicem kendime :D

abi varmı böyle bişey o kadar VDS kullandım böyle bir sürat görmedim. Resmen Ferrari Şiddetle öneriyorum

la berkan Ferrari görmesek neyse....Ferrai de hız mı var Benim VDS ye bakış :D:D

Arkadaşlar Bazı arkadaşalr deneyebilrimiyim felan diyorlar ama sistemde öle deneme yapma şansımız yok kafamıza göre al dene diyemiyoruz ...çünkü sistemsel çalışyıoruz...deneme yapmak için aslınd asüper bi şansınız var ay sonuna 8 gün var bu 8 günlük bedel paket 1 için 7-8 , paket 2 için 12-14 tl gibi bişey tutar alın deneyin.Zaten tadını alınca vazgeçemiyeceksiniz.Evde Pc de boşuna zamanım gidiyormuş diyeceksiniz.......

la berkan Ferrari görmesek neyse....Ferrai de hız mı var Benim VDS ye bakış :D:D

Zaten tadını alınca vazgeçemiyeceksiniz.Evde Pc de boşuna zamanım gidiyormuş diyeceksiniz.......

ne tatlıyoz dostum tadellamı bu :D

dostum [MENTION=1626]cemocan03[/MENTION] arkadaşa bir paket alacağız skypye bekleniyorsun

Pazarlık payı varmıdır :) 2 kişi 1. paketten 2 tane 3 aylık almayı düşünüyoruz

Pazarlık payı varmıdır :) 2 kişi 1. paketten 2 tane 3 aylık almayı düşünüyoruz

çok karışık olmuş :) fiyatlar sabit ..indirim yaptık zaten

---------- Mesaj saat 16:11:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:29:01 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Sisteme üye olup sipariş verden sipraişlerinizi geçiyorsunuz yalnız ödeme gelmiyor.Kayıt olunan isimden ödeme gelmedikçe kuruluma başlamıyoruz bilginiz olsun....

Paket 2 yi alacağım, ödeme bilgileri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Paket 2 yi alacağım, ödeme bilgileri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

dostum 1.sayfadaki yazımda ki siteye kayıt ol.uploand-dowloand bömlümünden paketi seç ve sepete ekle de devam et ve çkarşınd ahesap bilgileri ödemni geç vds ni al 2-3 saat içinde ok

Hep boyle musteri ile yakindan ilgineip sorunlarinda vs iyi sekilde yardimci olun.Gercekden guzel gidiyorsunuz Allah bozmasin hayirli satislar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri