openload baglantı sorunu?

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar openloada bağlanmıyor,sizdede öylemi

1 hafta kadar oldu openload trde engellendi yine. oload.tv gibi alternatifleri dene hocam.

uploadersan eger tüm linkleri oload.tv olarak degiştir hocam.yok izleyiciyim diyorsan (openload linkine ulaşabiliyorsan tabi) openload.co olan yerleri manuel olaral oload.tv olarak degiştir gerisine dokunma.öyle girip izleyebilirsin videoları.

Son düzenleme:
1 hafta kadar oldu openload trde engellendi yine. oload.tv gibi alternatifleri dene hocam.

uploadersan eger tüm linkleri oload.tv olarak degiştir hocam.yok izleyiciyim diyorsan (openload linkine ulaşabiliyorsan tabi) openload.co olan yerleri manuel olaral oload.tv olarak degiştir gerisine dokunma.öyle girip izleyebilirsin videoları.

upload yaptıgım videolar vardı,kazanclar yansıyor dımı fatıh ozaman

upload yaptıgım videolar vardı,kazanclar yansıyor dımı fatıh ozaman

tr içerikli sitelerim,içeriklerim olmadıgı için tam emim degilim ama mantıken yansımaması için bi sebep yok.o domainde onların çünkü :)

hocam nası para kazanıyosunuz izleme başımı yoksa indirme başımı para alıyosunuz ?

openload ikisinede para veriyor.izlensede alırsın,indirilsede.

Openload siyah ekranda kalıyor ama ses geliyor. Nasıl oluyor bu iş?

tr içerikli sitelerim,içeriklerim olmadıgı için tam emim degilim ama mantıken yansımaması için bi sebep yok.o domainde onların çünkü :)

giriş için şifre gelmiyor buarada :(

5000 izlenime ortalama ne kadar veriyor

5000 izlenime ortalama ne kadar veriyor

ülkelere göre degişiyor hocam.son günlerde hint,pakistan gibi düşük kazançlı hitlerim arttıgı için düştü benim ortalama.geneli bu ülkelerden geldigi için 7k izlenime 5$ gelmişdün mesela.normalde ise 5k izlenime 15$ alıyorum ben.

---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

loginkey guvenlık ıcın gelen sıfre

hiç almadım,denemedim.onu bilemiyorum hocam.ben uploadları serverdan yaptıgım için hesabada serverda bikere girip bıraktım bidaha ne çıktım nede başka yerden girdim.

ülkelere göre degişiyor hocam.son günlerde hint,pakistan gibi düşük kazançlı hitlerim arttıgı için düştü benim ortalama.geneli bu ülkelerden geldigi için 7k izlenime 5$ gelmişdün mesela.normalde ise 5k izlenime 15$ alıyorum ben.

---------- Spam Engelliyici 00:23 ---------- Önceki Mesaj 00:22 ----------

hiç almadım,denemedim.onu bilemiyorum hocam.ben uploadları serverdan yaptıgım için hesabada serverda bikere girip bıraktım bidaha ne çıktım nede başka yerden girdim.

Cevaplamak isterseniz bir sorum var hocam , yüklediğiniz içerik dizimi?

Cevaplamak isterseniz bir sorum var hocam , yüklediğiniz içerik dizimi?

dizi-tv show-film-çizgi film...bunların hepside var hocam.önemli olan yüksek kazanç veren ülkelerin izleyecegi içerik yüklemek ve dahada önemlisi bu içerigi onlara izletebilmek yani o içerige hit çekebilmek,insanları çekebilmek..en güzel içerigi eklersin ama izletemezsen bişeye yaramaz :)

Openload da yanılmayın, Sitenin ziyaretçi trafiği openload a kaç dönüyor önemli olan o, 20k tekil ziyaretçin olabilir bu 20k openload izleme olmaz, 8-10 k olur en fazla,istatistikler böyle.Ben openload ı para kazanma yolu olarak görmüyorum zaten kazandırmıyorda,sadece dosya saklama bedavaya geliyor ve sunucu vs. masrafları çıkıyor. Film sitesinden para kazanmak için başka yollar bulmanız lazım openload kesinlikle geçindirmez,emeğinizin karşılığını vermez. Zaten son chrome güncellemesinden sonra kazançlar neredeyse yüzde 40 düştü

Son düzenleme:
Openload da yanılmayın, Sitenin ziyaretçi trafiği openload a kaç dönüyor önemli olan o, 20k tekil ziyaretçin olabilir bu 20k openload izlemez olmaz, 8-10 k olur en fazla,istatistikler böyle.Ben openload ı para kazanma yolu olarak görmüyorum zaten kazandırmıyorda,sadece dosya saklama bedavaya geliyor ve sunucu vs. masrafları çıkıyor. Film sitesinden para kazanmak için başka yollar bulmanız lazım openload kesinlikle geçindirmez,emeğinizin karşılığını vermez. Zaten son chrome güncellemesinden sonra kazançlar neredeyse yüzde 40 düştü

ispanyol bi arkadaş var yıllardır görüştügüm.film sitesi var,benden az hiti.openload,mail.ru gibi bikaç yerde yüklü dosyaları onunda.ayda 200-250$ kazandırıyor openload diyor.sitesi üzerinden iletişime geçip birileri özel olarak reklam vermiş 4 ay önce,adamın o siteden kazancı günde 100-150$ arası hep.dedigin gibi asıl kazandıran kesinlikle openload tarzı yerler degilmiş dedim bende adamın kazancı gördükten sonra :) aynı hitlerde sitelerimiz var.adam günde 100-150$ alıyor ben 15-20$.elindekinin degerini bilmeme yada verimli kullanamamaya güzel bi örnek oldum burada sanırım :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri