Orkun Işıtmak

ben sevmiyorum orkunu takipte etmiyorum ama neden bizim insanımız takdir etmeyi bilmiyor yada öğrenemiyor anlam veremiyorum. bir türlü ben monster notebook'un grafik işlerini yaparken monsterdan da sponsor aldı bu herif burak oyunda ona keza oda aldı hpnin reklamlarına çıktı ortalığa çıktığı günden beri aşağıya çekilmeye çalışılıyor sürekli eleştiriliyor kötüleniyor neden takdir edemiyoruz anlamıyorum...

o kadar ünlünün içinde kaç kişi böyle rahat davranabilir konuşabilir 2 lafı biraraya getirebilir tartışılır yaptığı şeyler yada tarzı bana çok hitap etmese de özgüveninden dolayı tebrik ediyorum bu çocuğu...

Seversin sevmezsin ayrı birşeyde hakaret etmek ne demek ? mesaj yazarken dikkatli olun arkadaşlar. Eleştiriyle hakaretin ayrımını iyi yapın. Bundan bir kaç sene önce youtube anasayfası klip ve dizilerden geçilmiyordu yabancılardan örnek veriliyordu şimdi bizim youtube ansayfamızda özgün youtuber'larla dolu x'i sevmiyorsan y'yi izle y'yi paylaş ama x'e hakaret etme hepsinin tarzı farklı kitlesi farklı.

Aynen katılıyorum

Son düzenleme:
Orkun ışıtmak pek popüler değilken yani bir 3 yıl evvel servet carey orkun ışıtmak hakkında video çekmişti.Videoda orkun ışıtmakın kendisini tehdit ettiğini kanalını kapattıracağını söylemişti.Sonra bir kaç tane daha vukuatı oldu.Orkunun videolara baktığınızda çok saf temiz enerjik bir çocuk izlenimi alıyorsunuz fakat ben gerçek kişiliğinin öyle olmadığını düşünüyordum.Resmen rant için kendini iyi gösteriyor gibi geliyordu.

Orkun harbi salak çıktı videolarda sadece sesi var bunun için gözaltına alınması zordu ama gitmiş facebook hesabından videoyu paylaşmış videodaki benim diyor yani

nasıl bir açıklama yapacak acaba. an itibari ile o kanal çöktü. Artık atacağı her videoya gelecek binlerce dislike mı diyim. kanala saldırılar mı diyim. sosyal medyalarda teşkilatlanmalar var linç girişimi vs. olacak sanırım.

Yahu bu video her yerde yayılsa trende girse vs ne değişir ki 10 yaşındaki çocuklar sonuçta Orkun'un kitlesi. 10 yaşındaki çocuk ne bilsin Gezi ne demek. Oyun oynuyormuş Orkun abi ya falan der en fazla.

nasıl bir açıklama yapacak acaba. an itibari ile o kanal çöktü. Artık atacağı her videoya gelecek binlerce dislike mı diyim. kanala saldırılar mı diyim. sosyal medyalarda teşkilatlanmalar var linç girişimi vs. olacak sanırım.

o kadar büyük bir şey olcağını zannetmiyorum [MENTION=12446]dervegider[/MENTION] 'in dediğibi yaş kitlesi cocuk

İçeri alınsa tutuklansa veya sorguya çekilse Orkundan büyüğü olmaz bu ülkede...
Bizim bazı kesim insanımız göğe yükseltir onu...

Kanalı açısında birşey olacağı yok en fazla 3 - 5 k dislike fazla alacak o da öyle büyük kanalı etkilemez.
Tek riski reel hayatta 3-5 kişinin toplanıp çocuğa zarar vermesi.Şu ortamda beklenilecek bir durum.

orkunun sonu iyi değil bunu gördükleri yerde hastanelik ederler ben söyleyim

Emniyete ihbar düşmüştür şimdi bide karakolda polis amcaların yüzüne desin bakalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri