Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben sevmiyorum orkunu takipte etmiyorum ama neden bizim insanımız takdir etmeyi bilmiyor yada öğrenemiyor anlam veremiyorum. bir türlü ben monster notebook'un grafik işlerini yaparken monsterdan da sponsor aldı bu herif burak oyunda ona keza oda aldı hpnin reklamlarına çıktı ortalığa çıktığı günden beri aşağıya çekilmeye çalışılıyor sürekli eleştiriliyor kötüleniyor neden takdir edemiyoruz anlamıyorum...
o kadar ünlünün içinde kaç kişi böyle rahat davranabilir konuşabilir 2 lafı biraraya getirebilir tartışılır yaptığı şeyler yada tarzı bana çok hitap etmese de özgüveninden dolayı tebrik ediyorum bu çocuğu...
Seversin sevmezsin ayrı birşeyde hakaret etmek ne demek ? mesaj yazarken dikkatli olun arkadaşlar. Eleştiriyle hakaretin ayrımını iyi yapın. Bundan bir kaç sene önce youtube anasayfası klip ve dizilerden geçilmiyordu yabancılardan örnek veriliyordu şimdi bizim youtube ansayfamızda özgün youtuber'larla dolu x'i sevmiyorsan y'yi izle y'yi paylaş ama x'e hakaret etme hepsinin tarzı farklı kitlesi farklı.
Bununda ifşası çıkmış![]()
Gezi parkı olayları sırasında polislere küfür ettği video ortaya çıkmış. Videoyu kendisi webtv kanalına yüklemiş o olmaması gibi bir ihtimal yok.
Youtıbedeki videolara telif atıyor burdan izleyin: https://yadi.sk/i/1Z0E00P43KnYtL
https://www.youtube.com/watch?v=IYngj-t6_tc
nasıl bir açıklama yapacak acaba. an itibari ile o kanal çöktü. Artık atacağı her videoya gelecek binlerce dislike mı diyim. kanala saldırılar mı diyim. sosyal medyalarda teşkilatlanmalar var linç girişimi vs. olacak sanırım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.