Örnek Alabileceğiniz Yeni %100 Özgün Patlamalık Projem. Takip Edin.

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Tebrik ederim hocam. Azim ve alın terinin kazandırdığı paranın tadı da başka olur bereketi de.

Hocam Arabayı nerden almistiniz. Hepsiburada ya baktim da 5000 bin lira ya araba mı olur !

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RC Model arayan varsa satılık :)

KrLmk3.jpg

wMYPQg.jpg

emlrb0.jpg

KdjWdD.jpg

[MENTION=5995]elfida[/MENTION] youtube patnerlik basvurusu link verebilirmisin..

serkanın paylaşımı okudum şu link tıkladım.... YouTube Partner Program - YouTube karşıma gelen ekranda telefon onayı ıstedı gırdım... kanla gönderdi.... bi yardımcı olurmusun.

Özgün olmanızı taktir ediyorum ve gerçekten bir gün herkes özgün olmak zorunda kalacak.

Ama şimdiden spamın bırakmayın derim ben.

En azından spam kategordeki izlenimleri takip ederek hangi tür özgün videolar üretmeniz gerektiğine daha iyi karar verirsiniz.

İzlenim ve rekabeti tespit etmenin ve uygun kategori bulmanın en iyi yolu yine spam yapmaktır inanın bana.

Hatta spam çeşitliliği ile rekabeti az izlenimi fazla öyle kategoriler tespit edersiniz ki bu kategorilerde ürettiğiniz özgün videolardan para kazanmak için 6-7 ay beklemek zorunda kalmaz daha ilk ayınızda kazanmaya başlarsınız.

Bir de arkadaşlar 1 tane bu şekilde yüksek aboneli ve izlenimli kanal oluşturduktan sonra yan kanalları desteklemek çok kolay oluyor. Video içine diğer kanalın reklamını koyarak 2. bir kanalı çok kısa sürede hit aldırıp abone yaptırabilirsiniz. Bu arada 4 abone olmuş ve izlenimler geliyor sanırım. Takipteyim bu arada bende bakıyorum ama ateş pahası ya arabalar :). Bi arkadaşta var bakalım ondan alabilirsem alıcam.

Benim en çok hevesimin olduğu bir konu :) Yakın zamanda bende böyle bir özgün kanal açma düşüncesindeyim.Fakat benimkisi parkurlu olacak.
Kafama takılan ise işin telif kısmı.Bu çektiğimiz videoların copyrightını alamaz mıyız ?

6 video toplam izlenme 850, peki ile günlük ne bırakıyor bu kanal, merak ediyorum bende özgün kanal açmak istiyorumda ve senin videonu paylaşmak isteyenler çıkıyormu ne gibi tedbirler alıyorsun, kanalının reklamını nasıl yapıyorsun?

Bu kanalım yeni arkadaşlar 2 adet özgün kanalım var. Resimlerini paylaştığım kanalın hitini tam 1 ay sonra tekrar paylaşıcam. 1.5 kat arttı günlük hiti. Bu Rc model oyuncak araba kanalım içinse. Malum maaşları çektik. inşallah sıkıntı olmazsa pazartesi yeni araç kargoya çıkacak. Ben 100 tl lik çin malı araçla başladım. Çin malı araçla bu kadar oluyor :) ikinci aracım çarşamba günü elime ulaşıcak haftaya videolar gelmeye başlıcak kanala. Alacağım araç : Maverick Elektrikli Drift Aracı Strada DC Evo 110 RTR Elektrikl - Maverick RC Model Araba sahibinden.com'da - 151932043

Ek olarak sorulan soruları ayrı ayrı cevaplayamadım kusura bakmayın. Kanalınızın copyrightını almak çok basit. Günlük 5-10k hite ulaştığınızda 500 civarı aboneye ulaştığınızda youtube partnerliğe başvuru yapın. %100 özgün bi kanalı havada kaparlar ve ilgilenirler. siz önce o aşamalara gelin ondan sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir dert etmeyin basit işler copyright meselesi.

Rc Model kanalımda reklam daha koymadım günlük 3-4k hite ulaşmadanda koymayı düşünmüyorum birşey kazandırmaz zaten. Reklamsız videoların daha çok hit aldığını düşünüyorum. 2 özgün kanalım içinde videomu paylaşanlara her ayın 23 ünden 30 una kadar telif gönderiyorum. 6 videodamda eşleşen çıkıyor zaten. Diğerlerinde de telif gönderiyorum. Bugüne kadar kime gönderdiysem kabul etti. 1 kişi itiraz gönderdi. Onda da kanıtlarken. Text için bir website ismi vermiştim. O yüzden kabul etmediler. Siteden onay istediler. adam 6 gün sonra gönderdi yazılı onayı. Birazcık orada sıkıntı yaşadım.

Merhaba arkadaşlar. Spamla boş vakit geçirmeye artık bir son vermeniz açısından öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Neden özgün çalışıyorum ve çalışmalısınız kısa anlatayım.

Yaklaşık 1 yıldır bu işteyim. ilk 6 ay boyunca spam çalıştım özgünle ne uğraşcam enayimiyim derdindeydim. Çizgi film , Sinema filmlerinin öpüşme , sevişme sahnelerini kesip atıyordum. günlük 100 tl gibi rakamlara dahi çıktım. Ancak gel görki ay sonu geldiğinde adsensede yazıyor 3k size yatıyor 400 tl. Bunların boş iş olduğu 6 ay sonra dank etti kafaya. Özgün çalıştığımda zaten bu 400 lirayı 2 ay gibi bi sürede kazanacağımı ve kanalımın hiç kapanmayacağını aksine bi itibarım olacağını bilmiyordum.

Yaklaşık 4 ay önce ilk açtığım özgün kanalımda günlük 15k hite ulaştım. Çok olmasada yeni sayılır. Youtubenin kendi partnerliğine geçtim. Ve mis gibi kanalım. Birşey olduğu zaman mail atıyorum türkçe cevap veriyorlar türkler ilgileniyorlar. Kanalımda Abd %80 izlenim almasına rağmen.Başım ağrmıyor telif yemiyorum gönderiyorum. Bir tane sahte telif aldım geri bildirimde bulundum kaldırdılar mail aracılığıyla özür dileyip forum doldurdumamı istediler. Doldurdum gönderdim vs. Bunlar 3.5 aylık özgün toplam 33 videolu kanalımın kısaca özeti.Günlük ortalama 15-20k hit.( Her hafta ortalama 3-5bin civarı artmaktadır..) 0.25Tbm - Sayfa to : 1-1.30 civarındadır.Ortalama günlük 25 abone çekmektedir.

Gelelim sizlerede ışık tutabilecek olan yeni projeme
Bu kanalımda Sadece 100 tl ye almış olduğum Rc Model drift arabası ile çektiğim videolardan oluşmakta. Bu kanalımı takip etmenizi istiyorum. Burada gayet rahat bir şekilde ismini paylaşabiliyorum. Çünkü yok sahte telifler yok kopyalamalar bana işlemez. Buyrun hodri meydan diyorum denemesi bedava :). Kanalınız %100 özgün olduğu zaman hiçbir zaman sıkıntı çıkmayacaktır. Komple kapansın 1 mailinize geri açıp özür dilerler onayladığımız sözleşmede bizimde haklarımız var. Olmadı sağlam bi avukata gidin yardımcı olsun o parasını kazanırsa alıyor zaten hiç para harcamıyorsunuz. manevi tazminatla iyi bi para alırsınız kanalınızda tam telifli şekilde geri elinize gelir. Herneyse asıl konuya dönüyoruz.

Şimdi yaklaşık 2 ay geçtiğinde bu kanalda ortalama 30 adet video olacak. ve kanalın ilk getirisiyle 2 adet daha rc araba alacağım ve böylece hem videoları 3 e katlayacağım hem çeşitlilik getireceğim hem profesyonellik kazanacağım. Hemde 10 yıl 30 yıl ne kadar olursa işte bu video youtube de kalacak.Yani bir video dairesi oluşturmuş olacağım. Böylece hem daha çok kazanacak hem daha çok video çekmeye başlamış olacağım .bu böyle gittikçe 6 ay gibi bir sürede aylık 3k-5k gelire kavuşmuş olacağım. 1 yıl gibi bir sürede tek kanalla bir mühendisden daha fazla kazanmış duruma geleceğim. yaptığımsa sadece kumandalı arabayla oyun oynamak olacak.

Kanal Linki : impossibleDriver - YouTube

Arkadaşlar demem odurki : Toto oyuncak yumurta açıp , bugün ne giydim diye kanal açıp , şarkılara ağzıyla yorum yapıp , oyun oynayıp garip sesler çıkarıp günde binlerce lira para kazananlar var. Oturun bir düşünün Spamla nereye kadar gideceksiniz. Özgün size bu kadar uzak değil telefon kamerası bile olur. Alın ve hoşunuza giden bir hobi olabilir uğraş olabilir ilgilenin atın youtubeye kalsın ilk ay açmayın para kazanmayı. 1 ay sabredin zor değil bu kadar. inanın para kazanamadığınız günleri hiç özlemiyorsunuz :) Umarım küçükte olsa paylaşım adına küçükte olsa bir payım olmuştur.. Saygılar.

Drift artik siradanlasti.Size onerim RC cars parking yazip aratin o tarz isler yapin daha cabuk tutar.
DRIFT44 1/27 (DRIFT PARKING by MINI-Z AWD): http://youtu.be/ThAuareqxYQ

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

Drift artik siradanlasti.Size onerim RC cars parking yazip aratin o tarz isler yapin daha cabuk tutar.
DRIFT44 1/27 (DRIFT PARKING by MINI-Z AWD): DRIFT44

kardeşim öncelikle yorumun ve önerin için çok teşekkürler.inan belkide günde 10 larca video izliyorum rc ler konusunda full takipdeyim. Bu iş için inan iyi paralar gerekli önce aylık 1000 tl gibi rakamları tutturacaksınki araç almak için para olucak. Cepten harcamak yerine kanalın getirisinden harcamayı tercih ediyorum ben geç olsun güç olmasın :) RCSparks Studio™ / djmedic2008 - YouTube Bak bu adamın her videosu ayrı patlamalık videolar. 1 sene sonra bu adamı kimse tutamaz. Sanki fabrikası varmış gibi arabası bi bitmiyor. Biz tek arabayla ne yapılabilir onun derdine düştük :)

kardeşim öncelikle yorumun ve önerin için çok teşekkürler.inan belkide günde 10 larca video izliyorum rc ler konusunda full takipdeyim. Bu iş için inan iyi paralar gerekli önce aylık 1000 tl gibi rakamları tutturacaksınki araç almak için para olucak. Cepten harcamak yerine kanalın getirisinden harcamayı tercih ediyorum ben geç olsun güç olmasın :) RCSparks Studio™ / djmedic2008 - YouTube Bak bu adamın her videosu ayrı patlamalık videolar. 1 sene sonra bu adamı kimse tutamaz. Sanki fabrikası varmış gibi arabası bi bitmiyor. Biz tek arabayla ne yapılabilir onun derdine düştük :)

Adam 5 yıl önce koymuş ilk videosunu patlayacağı kadar patlamış zaten yani bir yıl sonrasına gerek yok :) Bu arada konuyu baştan itibaren okudum özgün uzun soluklu bir iş ancak kazanç olarak spamla karşılaştırmak bence yanlış daha doğrusu spamı küçük görmek yanlış sadece bu konuda :) Ve kişisel olarak hep derim adam gibi özgün çalışacaksan 50 bin lira paran bide güzel fikrin olacak ne kadar para o kadar kazanç, ben mesela bu özgüne başlarsam ki illaki düşünüyorum para için olmasa bile güzel şeyler ortaya çıkarmak için 4k video kayıt yapan sony kamera 2-3 tane aksiyon kamera kesinlikle bir hexacopter gibi şeyleri donanımlarımda bulunduracağım yoksa bu iş cem yılmazın gösterisindeki ''-Ne çekiyorsun +Avatar'' Espirisi gibi birşey haline dönüşüyor :)

DRIFT44 1/27 (DRIFT PARKING by MINI-Z AWD): DRIFT44

adam kendisine bi sürü de sponsor yapmış valla helal olsun

Adam 5 yıl önce koymuş ilk videosunu patlayacağı kadar patlamış zaten yani bir yıl sonrasına gerek yok :) Bu arada konuyu baştan itibaren okudum özgün uzun soluklu bir iş ancak kazanç olarak spamla karşılaştırmak bence yanlış daha doğrusu spamı küçük görmek yanlış sadece bu konuda :) Ve kişisel olarak hep derim adam gibi özgün çalışacaksan 50 bin lira paran bide güzel fikrin olacak ne kadar para o kadar kazanç, ben mesela bu özgüne başlarsam ki illaki düşünüyorum para için olmasa bile güzel şeyler ortaya çıkarmak için 4k video kayıt yapan sony kamera 2-3 tane aksiyon kamera kesinlikle bir hexacopter gibi şeyleri donanımlarımda bulunduracağım yoksa bu iş cem yılmazın gösterisindeki ''-Ne çekiyorsun +Avatar'' Espirisi gibi birşey haline dönüşüyor :)

konuya yaklaşımınız güzel işte böyle yorumlar aldıkça prolaşırken dikkat edilecek hususlarıda öğrenmiş oluyoruz. Ayrıca haklısın bi 5 yılda benim kanalım açık dursa en kaliteli kameralarla her seferinde değişik arabayla video çekebilirim. 5 yıl onra ben öyle olduğumda o kanal nasıl olacak kim bilir. O yüzden millet koşarken biz küçük adımlarla gidersek bu iş tutmaz.

Bu arkadaşın fikirleri ve dedikleri çok hafife alınıyor dediği kategoride rakip az ve cidden kazandıracak bir kategori bunun yanında daha öncede bir arkadaşının yaptığı bir şeyden bahsetmişti ben bu arkadaşı canı gönülden kutluyorum.

Değerli fikirleri için teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri