Merhaba arkadaşlar. Spamla boş vakit geçirmeye artık bir son vermeniz açısından öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Neden özgün çalışıyorum ve çalışmalısınız kısa anlatayım.
Yaklaşık 1 yıldır bu işteyim. ilk 6 ay boyunca spam çalıştım özgünle ne uğraşcam enayimiyim derdindeydim. Çizgi film , Sinema filmlerinin öpüşme , sevişme sahnelerini kesip atıyordum. günlük 100 tl gibi rakamlara dahi çıktım. Ancak gel görki ay sonu geldiğinde adsensede yazıyor 3k size yatıyor 400 tl. Bunların boş iş olduğu 6 ay sonra dank etti kafaya. Özgün çalıştığımda zaten bu 400 lirayı 2 ay gibi bi sürede kazanacağımı ve kanalımın hiç kapanmayacağını aksine bi itibarım olacağını bilmiyordum.
Yaklaşık 4 ay önce ilk açtığım özgün kanalımda günlük 15k hite ulaştım. Çok olmasada yeni sayılır. Youtubenin kendi partnerliğine geçtim. Ve mis gibi kanalım. Birşey olduğu zaman mail atıyorum türkçe cevap veriyorlar türkler ilgileniyorlar. Kanalımda Abd %80 izlenim almasına rağmen.Başım ağrmıyor telif yemiyorum gönderiyorum. Bir tane sahte telif aldım geri bildirimde bulundum kaldırdılar mail aracılığıyla özür dileyip forum doldurdumamı istediler. Doldurdum gönderdim vs. Bunlar 3.5 aylık özgün toplam 33 videolu kanalımın kısaca özeti.Günlük ortalama 15-20k hit.( Her hafta ortalama 3-5bin civarı artmaktadır..) 0.25Tbm - Sayfa to : 1-1.30 civarındadır.Ortalama günlük 25 abone çekmektedir.
Gelelim sizlerede ışık tutabilecek olan yeni projeme
Bu kanalımda Sadece 100 tl ye almış olduğum Rc Model drift arabası ile çektiğim videolardan oluşmakta. Bu kanalımı takip etmenizi istiyorum. Burada gayet rahat bir şekilde ismini paylaşabiliyorum. Çünkü yok sahte telifler yok kopyalamalar bana işlemez. Buyrun hodri meydan diyorum denemesi bedava. Kanalınız %100 özgün olduğu zaman hiçbir zaman sıkıntı çıkmayacaktır. Komple kapansın 1 mailinize geri açıp özür dilerler onayladığımız sözleşmede bizimde haklarımız var. Olmadı sağlam bi avukata gidin yardımcı olsun o parasını kazanırsa alıyor zaten hiç para harcamıyorsunuz. manevi tazminatla iyi bi para alırsınız kanalınızda tam telifli şekilde geri elinize gelir. Herneyse asıl konuya dönüyoruz.
Şimdi yaklaşık 2 ay geçtiğinde bu kanalda ortalama 30 adet video olacak. ve kanalın ilk getirisiyle 2 adet daha rc araba alacağım ve böylece hem videoları 3 e katlayacağım hem çeşitlilik getireceğim hem profesyonellik kazanacağım. Hemde 10 yıl 30 yıl ne kadar olursa işte bu video youtube de kalacak.Yani bir video dairesi oluşturmuş olacağım. Böylece hem daha çok kazanacak hem daha çok video çekmeye başlamış olacağım .bu böyle gittikçe 6 ay gibi bir sürede aylık 3k-5k gelire kavuşmuş olacağım. 1 yıl gibi bir sürede tek kanalla bir mühendisden daha fazla kazanmış duruma geleceğim. yaptığımsa sadece kumandalı arabayla oyun oynamak olacak.
Kanal Linki : impossibleDriver - YouTube
Arkadaşlar demem odurki : Toto oyuncak yumurta açıp , bugün ne giydim diye kanal açıp , şarkılara ağzıyla yorum yapıp , oyun oynayıp garip sesler çıkarıp günde binlerce lira para kazananlar var. Oturun bir düşünün Spamla nereye kadar gideceksiniz. Özgün size bu kadar uzak değil telefon kamerası bile olur. Alın ve hoşunuza giden bir hobi olabilir uğraş olabilir ilgilenin atın youtubeye kalsın ilk ay açmayın para kazanmayı. 1 ay sabredin zor değil bu kadar. inanın para kazanamadığınız günleri hiç özlemiyorsunuzUmarım küçükte olsa paylaşım adına küçükte olsa bir payım olmuştur.. Saygılar.
Kardeş hayırlısı olsun, Allah kazancını arttırsın.
Benim iki sorum olacak;
Youtubenin kendi partnerliği dediğin nedir ?
Benim de özgün bir kanalım var ama izlenimler inanılmaz düşük, arttırmak için tavsiye edebileceğin yöntemler var mı ?