Örnek Alabileceğiniz Yeni %100 Özgün Patlamalık Projem. Takip Edin.

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Merhaba arkadaşlar. Spamla boş vakit geçirmeye artık bir son vermeniz açısından öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Neden özgün çalışıyorum ve çalışmalısınız kısa anlatayım.

Yaklaşık 1 yıldır bu işteyim. ilk 6 ay boyunca spam çalıştım özgünle ne uğraşcam enayimiyim derdindeydim. Çizgi film , Sinema filmlerinin öpüşme , sevişme sahnelerini kesip atıyordum. günlük 100 tl gibi rakamlara dahi çıktım. Ancak gel görki ay sonu geldiğinde adsensede yazıyor 3k size yatıyor 400 tl. Bunların boş iş olduğu 6 ay sonra dank etti kafaya. Özgün çalıştığımda zaten bu 400 lirayı 2 ay gibi bi sürede kazanacağımı ve kanalımın hiç kapanmayacağını aksine bi itibarım olacağını bilmiyordum.

Yaklaşık 4 ay önce ilk açtığım özgün kanalımda günlük 15k hite ulaştım. Çok olmasada yeni sayılır. Youtubenin kendi partnerliğine geçtim. Ve mis gibi kanalım. Birşey olduğu zaman mail atıyorum türkçe cevap veriyorlar türkler ilgileniyorlar. Kanalımda Abd %80 izlenim almasına rağmen.Başım ağrmıyor telif yemiyorum gönderiyorum. Bir tane sahte telif aldım geri bildirimde bulundum kaldırdılar mail aracılığıyla özür dileyip forum doldurdumamı istediler. Doldurdum gönderdim vs. Bunlar 3.5 aylık özgün toplam 33 videolu kanalımın kısaca özeti.Günlük ortalama 15-20k hit.( Her hafta ortalama 3-5bin civarı artmaktadır..) 0.25Tbm - Sayfa to : 1-1.30 civarındadır.Ortalama günlük 25 abone çekmektedir.

Gelelim sizlerede ışık tutabilecek olan yeni projeme
Bu kanalımda Sadece 100 tl ye almış olduğum Rc Model drift arabası ile çektiğim videolardan oluşmakta. Bu kanalımı takip etmenizi istiyorum. Burada gayet rahat bir şekilde ismini paylaşabiliyorum. Çünkü yok sahte telifler yok kopyalamalar bana işlemez. Buyrun hodri meydan diyorum denemesi bedava :). Kanalınız %100 özgün olduğu zaman hiçbir zaman sıkıntı çıkmayacaktır. Komple kapansın 1 mailinize geri açıp özür dilerler onayladığımız sözleşmede bizimde haklarımız var. Olmadı sağlam bi avukata gidin yardımcı olsun o parasını kazanırsa alıyor zaten hiç para harcamıyorsunuz. manevi tazminatla iyi bi para alırsınız kanalınızda tam telifli şekilde geri elinize gelir. Herneyse asıl konuya dönüyoruz.

Şimdi yaklaşık 2 ay geçtiğinde bu kanalda ortalama 30 adet video olacak. ve kanalın ilk getirisiyle 2 adet daha rc araba alacağım ve böylece hem videoları 3 e katlayacağım hem çeşitlilik getireceğim hem profesyonellik kazanacağım. Hemde 10 yıl 30 yıl ne kadar olursa işte bu video youtube de kalacak.Yani bir video dairesi oluşturmuş olacağım. Böylece hem daha çok kazanacak hem daha çok video çekmeye başlamış olacağım .bu böyle gittikçe 6 ay gibi bir sürede aylık 3k-5k gelire kavuşmuş olacağım. 1 yıl gibi bir sürede tek kanalla bir mühendisden daha fazla kazanmış duruma geleceğim. yaptığımsa sadece kumandalı arabayla oyun oynamak olacak.

Kanal Linki : impossibleDriver - YouTube

Arkadaşlar demem odurki : Toto oyuncak yumurta açıp , bugün ne giydim diye kanal açıp , şarkılara ağzıyla yorum yapıp , oyun oynayıp garip sesler çıkarıp günde binlerce lira para kazananlar var. Oturun bir düşünün Spamla nereye kadar gideceksiniz. Özgün size bu kadar uzak değil telefon kamerası bile olur. Alın ve hoşunuza giden bir hobi olabilir uğraş olabilir ilgilenin atın youtubeye kalsın ilk ay açmayın para kazanmayı. 1 ay sabredin zor değil bu kadar. inanın para kazanamadığınız günleri hiç özlemiyorsunuz :) Umarım küçükte olsa paylaşım adına küçükte olsa bir payım olmuştur.. Saygılar.

Kardeş hayırlısı olsun, Allah kazancını arttırsın.
Benim iki sorum olacak;

Youtubenin kendi partnerliği dediğin nedir ?
Benim de özgün bir kanalım var ama izlenimler inanılmaz düşük, arttırmak için tavsiye edebileceğin yöntemler var mı ?

en kral spamcıyı getir bana isterse 1000 tane kanalını getirsin şu 4 aylık özgün kanalım varya 1 yıllık olduğunda eğer benden fazla kazansın kanalımı hediye edeceğim.

özgün çalışanlara lafım yok fakat gün hala spam günü farkında değilleri. spam birgün bitince otomatik olarak özgüne geçiş yaparız ancak şuan spamla aylık onbinlerce lira kazanma im kanı mevcut. sorun ise insanların spam yapmayı bilmemesi. biraz özgün çalışan hemen spamcıya boş işlerle uğraşıyor diye laf atıyor. benim 2012de açtığım spam kanallar hala aktif ve çok çok iyi kazanç getiriyorlar.

hatırlatma ekledim. 8 ay sonra karşına, o kanalından daha fazla kazanan en az 40 tane kanal koyacağım. umarım kanalın hala aktif ve sen forumda olursun.

:D bence de spamı becerememişsiniz 10 yıllık olsun kanalınız yinede iyi bir spamcının 1 yılda aldıgı parayı alamazsınız bence bu kanalla :)
kötü mü fikir hayır değil ama spamın tadı bi baska güzel :D

Bırakında spamı bilenler yapsın :))))

Özgün her zaman iyidir özgünde ömür boyu kazanırsınız ama spamcılara veya diğer türlü kazanç sağlayanlara bu kadar keskin cümlelerle meydan okumayın derim :)

arkadaşım spamda aylık 30k dan 60k a kadar çıkanlar var.Sen özgüne teşvik etmişssin eyvallah.Ama spamı profesyonel yapanlar senin kazandığının 10 katını kazanıyor.Ayrıca ben spam çalışıyorum ama titiz çalışıyorum.Ornegın videoların basına ıntro,kanalıma resım vb. Seyler ekleyerek abone kasıyorum.Anlıyacağın spam olmadan bu iş olmaz.

Spamla trilyonda kazansan benim gözümde hiç kardeşim. Benim bahsettiğimi anlamak istemiyorsunuz. Benim buradaki amacım şudur. Spamla kendini mutlu edememiş her ay düş kırıklığı yaşayan umutsuz arkadaşları özgüne yöneltmek. Para kazanmak için tek çarenin spam olduğunu düşünenlerin fikirlerini değiştirmek. Kendine pay çıkartan çıkartsın arkadaşlar. Özgün çalışmalarda spamı öveceksek ne anlamı var bu kategorinin bu konunun. Ben iddaamı koydum geri vitesde yapmıyorum kanalım 1 yıllık olduğunda da burda olacağım. Ama siz spamı öven arkadaşlar yarın birgün konu açarsanız xxx.xxx haneli rakamları kaybettim şu kadar kanalım patladı diye. Sizin adınıza yine bizlerde üzülmüş olacağız.

Tabi bunu yaparken spamıda yavaş yavaş hayatımızdan tamamen çıkarmak lazım, ne malum spam kanalların bu özgün kanallarıda peşinden götürmeyeceği. Başına gelmiş insanlar var... Sırf bu yüzden %100 özgüne yönelemiyorum.. Adsenselerin hepsi kapanan mı dersin, feshedilen kanalların diğer kanallarıda feshettirmesi mi dersin, para kazanmaların kapanmasımı dersin liste uzar gider.. İnsan özgüne uğraşacağım diye şuan ki az buçuk kazancındanda feragat edemiyor valla.. Ama bir şekilde %100 özgüne geçeceğim bende. Zamanla kanalları tek kanala kadar düşürmeyi düşünüyorum..

Dostum fikrin çok yaratıcı sen aldırma bende spam çalışıyorum ama şöyle diyim bence 1 adsense daha aç özgün video çekmediğin vakit spam yap böylece daha katlarsın parayı. :)

Dostum fikrin çok yaratıcı sen aldırma bende spam çalışıyorum ama şöyle diyim bence 1 adsense daha aç özgün video çekmediğin vakit spam yap böylece daha katlarsın parayı. :)

Bir bakmışın spam kanalların, spam adsensen özgün kanalını özgün adsensenide götürmüş :)

en kral spamcıyı getir bana isterse 1000 tane kanalını getirsin şu 4 aylık özgün kanalım varya 1 yıllık olduğunda eğer benden fazla kazansın kanalımı hediye edeceğim.
aylık 25.000 dolar bırakan kanalım var diğerleride aylık 4000 dolar bırakmakta ve bu kanallar spam 4 aydır tek ihtar almadı devam etmekte...

Demek istediğimi anlamamışsınız hocam, artık 1 adsensen kapandımı diğer adsenseninde kapanmasına vesile olabiliyor.. Bunu yaşayanlar forumda.

Farklı isim,farklı adres banka vs. olunca neden kapansın saçma olur, tabi yaşayan varsa bilemiyorum tecrübe etmedim.

Özgün kanallar bölümünde spamı özendirici mesajlar yasaklanmalı bence! Başlığın ne anlamı kaldı mübarek, Bu kategori özgüne özendirmek değilse ne için açıldı? Bu kategori amacının dışına çıkıyor bence yöneticilere duyrulur!

Spamcılar doluşmuş buraya saçma salak yorumlar yapıp insanda olan şevki de öldürüyor arkadaş.. Spam yapıyorsan bırak sende kalsın ne yazarsın ki buraya
[MENTION=2393]Incubus[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Arkadaşın uslubü yanlış.Konunun başından okursanız neden doluştuğunu anlarsınız.
Özgün kanallar bölümünde spamı özendirici mesajlar yasaklanmalı bence! Başlığın ne anlamı kaldı mübarek, Bu kategori özgüne özendirmek değilse ne için açıldı? Bu kategori amacının dışına çıkıyor bence yöneticilere duyrulur!

Spamcılar doluşmuş buraya saçma salak yorumlar yapıp insanda olan şevki de öldürüyor arkadaş.. Spam yapıyorsan bırak sende kalsın ne yazarsın ki buraya
@Incubus @mNote @YtKoRaY

bunun birçok yolu var ama benim kullandığım yöntem kamerayı pc ye taktığımda aldığım görüntü. Camtasia studio video hazır olduğunda goruntusu. Videoda kesinti yaparak koyduğum bir kısmın devamı. bunları video ismi adında klasör açıp içine video ile atıp bekletiyorum. Buna çoğu zaman gerek kalmıyor zaten geri bildirim yapınca karşı taraf ispatlayamadığı için patlıyor.Ama yinede kanal 10k aboneye ulaşana kadar bilgileri saklamak gerekiyor.

kesdigin videonun bi parcasını mı yollamak dogrumu anladım ? ispatlamak icin .
peki videoya camtasia ile kanal urlsini girmekde bi ispat olmazmı veya ilk siz yüklediniz..yükleme tarihi ? hangisi daha saglam ispat sizce ?
tsk

Arkadaşın uslubü yanlış.Konunun başından okursanız neden doluştuğunu anlarsınız.

Arkadaşım işinize gelmeyince üsluba takarsınız tabi. Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum, yorumlara bakıyorum hepsi spama özendirici mesajlar (SAÇMA BOŞ MESAJLAR) yalan mı? Kategori ne mesajlar ne?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri