Örnek Alabileceğiniz Yeni %100 Özgün Patlamalık Projem. Takip Edin.

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Senle polemiğe girmicem.Herkes ne çalışıp ne çalışmıyacağını kendi bilir.
Arkadaşım işinize gelmeyince üsluba takarsınız tabi. Üslubumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum, yorumlara bakıyorum hepsi spama özendirici mesajlar.. Kategori ne mesajlar ne?

Senle polemiğe girmicem.Herkes ne çalışıp ne çalışmıyacağını kendi bilir.

O zaman gelipde bu konuya spam özendirici mesajlar yazmayın... Bakın kategoriye bak BEN ÖZGÜNÜM üstüne basarak söylüyorum BEN ÖZGÜNÜM kategorisi, Burada sizin spam muhabbetlerinizi görmek zorunda değiliz? Ki sen benim üslubu çekiştirerek polemiğe girdin bile zaten. Durmuş şimdi polemiğe giremem diyor.. Neyse madem polemiğe girmek istemiyorsun (ki girdin) uzatmayacağım...

NOT: Yöneticilerin arkadaşlardam ricam lütfen ama lütfen bu kategoriye çeki düzen verin.. Bu kategoride Spam özendirici mesajlar cezai durum gerektirmesini talep ediyorum

Öncelikle kazancınız bol bereketli olsun. Benim de özgün ve spam kanallarım var. Bunun yanında her gün bir nevi laboratuvar gibi yt'de deneyler yapıyorum. Yani ben spamı deneysel olarak görüyorum. Spam da eklesem özgün de eklesem bir çalışma stilim var. Eğer çok iyi rakamlara ulaşırsam cebime iyi paralar girecek eğer kazanamazsam bu yolda elimde bir çok yöntem kalacak ki, ben olaya sadece youtube olarak bakmıyorum; ileride de kullanabileceğim birçok bilgim olacak. Şu an evinde spam kasanlara da, özgün çalışanlara da lafım yok. Herkesin bir yolu var, önemli olan o yolda hiç yılmadan ilerlemek. Yeni kanalınızda başarılar diliyorum.

Öncelikle kazancınız bol bereketli olsun. Benim de özgün ve spam kanallarım var. Bunun yanında her gün bir nevi laboratuvar gibi yt'de deneyler yapıyorum. Yani ben spamı deneysel olarak görüyorum. Spam da eklesem özgün de eklesem bir çalışma stilim var. Eğer çok iyi rakamlara ulaşırsam cebime iyi paralar girecek eğer kazanamazsam bu yolda elimde bir çok yöntem kalacak ki, ben olaya sadece youtube olarak bakmıyorum; ileride de kullanabileceğim birçok bilgim olacak. Şu an evinde spam kasanlara da, özgün çalışanlara da lafım yok. Herkesin bir yolu var, önemli olan o yolda hiç yılmadan ilerlemek. Yeni kanalınızda başarılar diliyorum.

Mesaj kutun dolu pm atmaya çalışıyorum gelmiyor kardeşim. [MENTION=7251]edius[/MENTION]

hocam,bu videoları çekip direk atmak yerine after effect tarzı programlarla biraz daha süslesen çok daha güzel olur bence.

hastasıyım şu rclerin.
zoominden ödeme gelsinde rc tekne, rc helikopter, rc araba alıp keyfime bakıcam :D

Konuya başkasına bağlanmak için mesaj atmıştım birde bu konuya deyiniyim Allah kazancını daim etsin daha çok kazanırsın inşallah özgüne bende geçmeyi düşünüyorum seninki güzel örnek konuda kendinizi yıpratmayın arkadaşlar spam cı spam yapsın özgün çalışan özgün fakat özgünün kalıcı ve ilerleyen zamanlarda trendinin daha da yükselip aylık 7 bin lira bırakmasını düşünülen kanalın sapa sağlam bir şekilde 30 binlira bırakmaması içten bile değil. :)

Allah hepinizin kazancını artırsın.

Bravo dostum.. İşte budur

Çabanı takdir ediyor ve ben de senin yolunda yürüyorum..

kamera oalrak nasıl bir kamera önerirsiniz acaba daha farkl ıbenimde bir projem var ona hazırlık yapıyorum. kamera almam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum...

kamera oalrak nasıl bir kamera önerirsiniz acaba daha farkl ıbenimde bir projem var ona hazırlık yapıyorum. kamera almam gerekiyor, önerilerinizi bekliyorum...

Ben Televizyon reklamalrından 200 tl ye almıştım 720p çeken normal bi kamera. Alacağınız kameranın en düşük 720p olmasını öneririm.Geliriniz iyi ise 1080p veya üstü çeken kameralar mükemmel olur.

Bende çek bırak arabalardan var onlarla olurmuki.

sürerken keyif alıyorsan çek inan izlenir :)

hocam,bu videoları çekip direk atmak yerine after effect tarzı programlarla biraz daha süslesen çok daha güzel olur bence.

deneyeceğim hocam teşekkürler fikriniz için.

kesdigin videonun bi parcasını mı yollamak dogrumu anladım ? ispatlamak icin .
peki videoya camtasia ile kanal urlsini girmekde bi ispat olmazmı veya ilk siz yüklediniz..yükleme tarihi ? hangisi daha saglam ispat sizce ?
tsk

buda bi ispat sayılabilir tabikide ama benim gönderdiğimde hiç kabul edilmedi gibi vs mailler almadı. Bildiklerim onlar hocam.

Cep telefonu kamerası bile olur. En kötü s3 ile neler yaptım görseniz şaşar kalırsınız. Yine de canon'un giriş seviyesi ikinci el 550 d tavsiye ederim. magic lantern kurularak tadından yenmez videolar üretebilirsiniz.

gerçekten güzel fikir kardeşim.. ve bende subarumu artık kutusundan çıkarıp bişeyler denemeye başlıyorum :)

bu arada bende ankaradayım.. bi zaman ayarlayabilirsek ufak bi videoda çekebiliriz ...

Kardeşım helal olsun benımde ozgun bır fıkrım var fakat reklamını nasıl yapacagım onu bılmıyorum bu yuzden bı turlu gırısemıyorunm ıse. Youtube reklamları hakkında bılgın varmı yanı bı vıdeo yapsak ve bunun reklamını versek fıyatlar konusunda bılgın varmı? Bakıyorum adam cızgı fılmının reklamını yapmış 18m ızlenmıs her çizgi fılm yazmada bu adamın reklamı en ustte cıkıyor boyle bırseyler yapmak sart gıbı

Buzdolabı aracılığıyla gönderildi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri