Osmanlıca Eğitim Seti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol Cenah soda için hazımsızlığa iyi gelir!
K%C4%B1z%C4%B1lay-Soda-24.jpg

hocam eğer ben de arada kaynadıysam 1 hafta önce profil resmimde osmanlı arması vardı belki bilen bilir daha sonra nazi sembolunu koydum yahudileri çok yakmışlar :D

tek bu aklıma geliyor

Ekli dosyalar

• 1509_B.jpg
    1509_B.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 5
hocam eğer ben de arada kaynadıysam 1 hafta önce profil resmimde osmanlı arması vardı belki bilen bilir daha sonra nazi sembolunu koydum yahudileri çok yakmışlar :D

Bak karışmayım diyorum dayanamıyorum.Yahudi yakmak çok güzel bir şey zaten mümin kardeşim değil mi ? Osmanlı hakkında konuşmadım konuşmayacağım ama bu açıklaman kendi kanaatimce hoş durmadı.

Latin alfabesi kullanmayan ülkeler daima geri kalmışlardır. Örneğin; Japonya, Çin, İsrail, Kore, vb... :D

Hocam yanlış biliyorsunuz o adamlardaki teknolojiler mükemmel.. Özellikle çinin bir olayı vardır haberlere konu olmuştur. Amerika pasifikte tatbikat yaparken bi bakıyorlar deniz yüzeyinde bir denizaltı hemen alarma geçiyorlar bir bakıyorlar ki çin denizaltısı..Çinliler sessizce geldikleri gibi gidiyorlar amerikalılar aval aval bakakalıyor. Adamlar radarda bile göremiyor çin denizaltısını.. :) Özellikle de sonarı atlatması çok ilginç

Son düzenleme:
Hocam yanlış biliyorsunuz o adamlardaki teknolojiler mükemmel.. Özellikle çinin bir olayı vardır haberlere konu olmuştur. Amerika pasifikte tatbikat yaparken bi bakıyorlar deniz yüzeyinde bir denizaltı hemen alarma geçiyorlar bir bakıyorlar ki çin denizaltısı..Çinliler sessizce geldikleri gibi gidiyorlar amerikalılar aval aval bakakalıyor. Adamlar radarda bile göremiyor çin denizaltısını.. :)

Benimki ironiydi. :)

Hocam zahmet olmassa bana da yollar mısınız DEDEMİN MEZAR TAŞINI OKUMAK istiyorum.

İşte bunlar hep Amariganın oyunları.
:D

Konu nerelere gelmiş. . .
İlginç bir forum burası vesselam.

Genç bir nüfusu var forumun ( genelde ergen liseliler ) çok çabuk gaza gelebiliyor.
Tamam herkese benden Mehter Marşı gençler. . .

http://www.youtube.com/watch?v=6mnN-gbKmvE

İsteyen alır istemeyende almaz arkadaşlar. Silah zoruyla alın demiyor konu sahibi. Herkese göre değişir bu olay. Kimine göre gereklidir kimine göre gereksizdir. Burada tartışıp boşa zamanınızı harcıyorsunuz. İşte ülkemiz aslında bu yüzden ilerleyemiyor. İçimizde birşeylerin tartışmasını yapmaktan işimize odaklanamıyoruz. Karşılıklı atışmalar yaşanmasın lütfen sevgili üyeler :)

O öyledir bu böyledir gerek yok arkadaşlar. Atalarımıza sahip çıkalım yeter. Ne Osmanlıyı seven Atatürk düşmanı olmalı nede Atatürkü seven Osmanlı düşmanı olmalı. Bizim toplum olarak sorunumuz zaten bu. Bırakın isteyen istediğini öğrensin. Öğrenmeninde kötü bir şey olduğunu gördük ya helal yani. Diyecek hiç bir şey kalmıyor valla. Toplum olarak psikolojik desteğe ihtiyacımız var bizim. Bizler kendi içimizde ayrılmışız ki, tabi huzur olmaz..

İsteyen alır istemeyende almaz arkadaşlar. Silah zoruyla alın demiyor konu sahibi. Herkese göre değişir bu olay. Kimine göre gereklidir kimine göre gereksizdir. Burada tartışıp boşa zamanınızı harcıyorsunuz. İşte ülkemiz aslında bu yüzden ilerleyemiyor. İçimizde birşeylerin tartışmasını yapmaktan işimize odaklanamıyoruz. Karşılıklı atışmalar yaşanmasın lütfen sevgili üyeler :)

Hocam Birileri Banlanmadan Konuyu Kitlermisiniz Eğitimi İsteyen Arkadaşlar Özel Mesaj Atarlarsa Verebilrim . +

Konuyu sahibinin isteği üzerine kilitledim. Almak isteyen ulaşıp ondan alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri