Ösym YGS Sonuçlarını Açıkladı Fakat ? :D

kız arkadasımın kardesi 444 almış 7binlerdeymiş durum LYS kaldı.. O da ablası gibi tıp istiyordu bakalım ne olacak

Öyle diyorsunda hocam özel okul parasını buradan karşılayan adam işini daha iyi garantiler yanlış mıyım?

her özel okul iş değildir kardesim :) özel okul fiyatları bu kadar fahişken onu secmek bence burdan para kazanmayla olacak iş değil malesef devlet ünilerinde 1 projen hayatını kurtarır senin öyle düşün :)

her özel okul iş değildir kardesim :) özel okul fiyatları bu kadar fahişken onu secmek bence burdan para kazanmayla olacak iş değil malesef devlet ünilerinde 1 projen hayatını kurtarır senin öyle düşün :)

Orası öyle hocam lakin bazılarıda kendini çok kaptırmış durumda o yüzden böyle dedim.Ne olursa olsun bu yaşlar geri gelmez.Eğlenmeyi unutan insanlar var.İyi bir üniversite kazanma uğruna bu kadar emek veriyorlar ama hiç düşünmüyorlar ki bu şekilde yaptıklarında ölene kadar hep yaşamayı aksatacaklarını.

edit: arkadaşlar bu puanlarla nerelere girebilirim? :D

5732incip7769495.jpg

Korkan, heycanı tavan yapan tayfa bi LIKE butonuna basabilir mi :D

kanallarını 1 sene emanet etmek isteyen arkadaşlara pm kutum açıktır :)

avatarına bakınca pek inandırıcı gelmedi, gece gündüz çalışacağım sözü :D

Yok dostum karar verdim. Hesaplamaları yaptım bile.

Mat = 35 Net
Geo=20 Net
Fizik-Kimya_Biyoloji= 20'şer net. 400 puan ediyor.

Ege üni bil. mühendisliği geçen sene 397 puan

Dokuz Eylül Bil. 384 puan
Eskişehir Anadolu 380 puan

Bu 3 üni'den birini istiyordum özellikle Ege. Ve bu sene daha da düşecek puanlar. Çünkü her sene düşüyor bu bölümler. Artık bil. mühendisliği adında sadece bilgisayar olduğu için seçilen bir bölüm değil. Kafaya koydum bu sene Ege Bil. Mühendisliğini kazanacağım. Ben şimdiden zaten
Mat 30 Net Geo 15 Fizk-Kimya-Biyo 15'şer net yapıyorum. Ve bunu arttırabilirim. Kazanacağım len bu sene işte :))

Mat = 35 Net
Geo=20 Net

Bu 3 üni'den birini istiyordum özellikle Ege. Ve bu sene daha da düşecek puanlar. Çünkü her sene düşüyor bu bölümler. Artık bil. mühendisliği adında sadece bilgisayar olduğu için seçilen bir bölüm değil. Kafaya koydum bu sene Ege Bil. Mühendisliğini kazanacağım. Ben şimdiden zaten
Mat 30 Net Geo 15 Fizk-Kimya-Biyo 15'şer net yapıyorum. Ve bunu arttırabilirim. Kazanacağım len bu sene işte :))

şuan ki durumun ne bilmiyorum ama genede yüksek hesaplar

Mat = 35 Net
Geo=20 Net

iyteye de bi göz atmanı tavsiye ederim :D

Ygs 5 49k dayım . Buna da şükür :)
Öncelikli hedef hukuk

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kanıtlı ilk 100'e hediye vardı ama :D yok herhalde kimse :D tüh :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri