Otomatik Gmail Açıcı Bot İçeri

• Kullanıcı Cryme
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesap Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=11620]era[/MENTION] onlinehile de açtıgım konu bu karakter yoksunu insan benımde botumu istedi gerekli herseyı bu linkten bulabilirsiniz [MENTION=13068]morfeus222[/MENTION] hasan çok tesekkur ederim gerekli açıklamayı yaptıgın için

Şikayet Andream334 - Online Hile

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 37 (25 üye ve 12 misafir)

Savaş çıkacak birazdan forumda :D

[MENTION=10483]Cryme[/MENTION] gelsin bir açıklamasını yapsın da sonra gereken yapılır.

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 37 (25 üye ve 12 misafir)

Savaş çıkacak birazdan forumda :D

şavaş cıkacak bişey yok kardeşim bu herif dolandırıcı milletten bot isteyip resimlerini çekip satamaya çalışıyo bukadar basit kim bu dolandırıcıya destek cıkıcakta savas cıksın

valla harbiden yazık ya, insan biraz değiştirir bari, programcı olduğunu iddia etmiş bir de :D

Olayyeri.png

.......

Son düzenleme:
banlanmasına katkıda bulunalım :)

onlinehileden bana atmış olduğu mesaj 3 gün öncesine ait

WrD6mL.png

buda 3 gün önce burda hasanın botunu satmaya calıstıgı konu

Y5g1Jl.png

hasanın yanı [MENTION=13068]morfeus222[/MENTION] yani hasanın yazmıs oldugu botu kendi yazdıgını idda ettiği mesajı
ozVYDk.png

buda bu dolandırıcıyla aramda geçen tüm skype konuşması

bandicam 2014 10 09 21 31 46 888 - YouTube

buda benim programımı paylaşmakla tehdit ettiği mesajı :D

R6DXLR.png

buda bana iftira attığından dolayı onlinehilede yediği ban

4RzDYA.png

buda projenın hasana ait oldugunu gösteren sourcenin resmi

http://www.onlinehile.com/290557-post15.html
gelsin savunmasını yapsın

Onu bunu bırakında eleman kaçtı büyük ihtimal bir daha buralara gelmez :)

bu onlinehile de dolancılar toplanmış resmen.Burda ki tunahan adli kişi de bot yazdırmak istiyordu.Bu sitenin kapanma vakti gelmiş

Bak şimdi geldim ağzı olan konuşuyor ağzımı bozmak istemiyorum 1.si

hasan facebooktaki yazışmalarımızı koy buraya ben sana dedimki botu satarız dedim ve kitle yapmak için bot satış ilanı koydum buraya ve seninlede irtibat halindeydim hep ben senden habersiz forumda bot satıcam he ? şimdi asabımı bozma benim

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

Onu bunu bırakında eleman kaçtı büyük ihtimal bir daha buralara gelmez :)
karımıyım ben ? kaçıyım ve dolandırıcı demiş millet bana şimdiye kadar kimi dolandırdım ? kimin bende parası kaldı onu söylesin ağzı olan konuşuyor forum böyle bişi işte herkez konuşuyor hiçbirşey bilmeyen insanlar tanımayan insanlar bile yorum yapıyor konu ile alakalı

Bu [MENTION=10483]Cryme[/MENTION] bu ciğersizin, 15 liralık insanın sağlam ayakkabı olmadığını size söyledim....

---------- Spam Engelliyici 22:47 ---------- Önceki Mesaj 22:47 ----------

[/COLOR [MENTION=10483]Cryme[/MENTION] bu ciğersizin, 15 liralık insanın sağlam ayakkabı olmadığını size söyledim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri