⭐Otomatik Kurulum⭐ 4x E5-2670 CPU - 12 GB Ram - 75 GB SSD Disk - 1 Gbps Network!

Bu vds aldıktan sonra sadece download / upload işlemleri mi yapabiliyoruz ? örneğin; bir video edit programı yukleyip kullanabiliyormuyuz ?

Merhaba

Size telefondan da anlatamadım, XP kullanıyorsanız Windows server 2012'e bağlanmanız sorun olabilir. Bunun için internette çözüm olmalı, yok uğraşmak istemiyorum diyorsanız Windows server 2008 kurarız dedik ve kurduk.
Yok yine bağlanamıyorum dediniz, bende XP ' de denedim sorunsuz bağlandım.
Ben sizin bilgisayarınıza bağlanıp sorunu çözme gibi bir zorunluluğum yok.
Siz telefonda üstüne basa basa bilgisayarıma girip düzeltin dediniz, biz VDS hizmeti sağlıyoruz bilgisayarınızın desteğini değil.
Hayır VDS' de sorun olsa elimizden gelen tüm çabaları son damlasına kadar kullanırız ama sorun %100 sizin bilgisayarınız dan kaynaklı maalesef buna yapacak bir şeyimiz yok.

Stoklarımız hızlı bir şekilde tükenmektedir.

Saygılar.

Arkadaş daha önce vds kullandım bot aldım.Müşteri destek 10 numaraydı.O zaman yaz almadan millete vds aldıktan sonra destek falan verimiyoruz eğer bir hata alırsınız vds giremesseniz kendi başınız çaresine bakın de ona göre alsın millet camtasia kendi pc çalışıyor vds çalışmıyor netten araştır dedin araştırdım.

Şu iki gündür sinirlerim harap oldu ya zaten normalde sinirli bir insanım çıldırmak üzeriyim ya bu tarz hatalar alanlar kendi başlarının çaresine baksın ona göre alsın

Vds performansına gelince iyi bir vds ama bu konularda kötü

Vds teslim alındı gayet iyi render süresi kısa int hızıda güzel :)

Sipariş sonrası hızlı teslimat ile kullanmaya başladığım bu VDS gerçekten fiyatına göre çok başarılı ve hız konusunda tatmin edici Allah bozmasın bu durumu :) Hayırlı satışlar.

Merhabalar,

Bir müşterimizin 4 adet birden almasından dolayı stoklarımız tükenmiştir.
Bu gece 15 adet yeni stok eklenecektir. Ön siparişte de bulunabilirsiniz.

Saygılar.

1 saatlik 720 p özellikdeki video render süresi ortalama ne kadar sürüyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri