Oynatma Listesi İle Spam Yapımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenleaf54

Yasaklanmış
Arkadaşlar son zamanlarda bilmiyorum dikkat ediyormusunuz ancak oynatma listesi ile spam aşırı şekilde arttı. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

örnek kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCMebaeL24_VklMqxQGVKDzQ/playlists

Bu şekilde yüzlerce belki binlerce kanal var. Video spamdan çok daha berbat bir şey. Olan özgün kanallara oluyor. Hitlerim 5 te 1 oranında düştü.

hocam adam izlenimi kendine almıyor. izlenimi playlist ile yeni kanallara aktarıyor. alakasız başlıklar war. bir tek bu olaylara ben mi denk geliyorum :)

oynatma listesinde her açtın 1 video için 1 görüntüleme sayıyor yani 50 video lu bi oynatma listesine 50 videosunuda izlersen 50 izlenim göründü gibi değil yani :D

türk özgün başlayan biri yapmış hit çekmek için ama çok zor

oynatma listesinde her açtın 1 video için 1 görüntüleme sayıyor yani 50 video lu bi oynatma listesine 50 videosunuda izlersen 50 izlenim göründü gibi değil yani :D

hayır hocam bahsetmek istediğim şu. adam 1 liste yerine 100 liste yapıyor. yani atıyorum 1 tane peppa pig kanalı yapıp 1 video yükleme yerine 100 tane peppa pig kanalı yapıp 200 tane video yüklüyor. tüm aramalarda bunlar çıkıyor.

benim en çok karşılaştığım 1 saniyelik adult video çekiyorlar oynatma listesinin tepesine yerleştiriyorlar 2.sıradada özgün videolarını koyuyorlar insanlar adult videoya tıkladıklarıyla özgün videoya geçmeleri bir oluyor adam bu sayede 5 günde 250k izlettirmiş dandik özgün videosunu tabi disslikelerda çoğunlukta

ben youtubeda birşey arattığımda o videodan önce oynatma listeleri geliyor belki ondan yararlanmak istemiştir. ayrıca yüksek izlenimli videoların arasına kendilerinin videolarını yerleştiriyorlar izlenim çekmek için bunuda deniyor olabilir bence zahmetli bir iş
işe yarar mı yarar

şuanlık bir önlem yok. vatandaş felaket sömürüyor. acayip kanallar var bu şekilde hit çeken. alakasız içerik alakasız resim. peppa pig diye arıyorsun sürekli listeler tek resim etorik vs içerikler. normal videolara hit çekmek için yapıyorlar. beni resmen bitirdiler.

list yaparak güzel izlenim çekenler var ama list yapacağın yeri iyi tutturman lazım :)

işte o tutturulan yerler de normalde spam olmayan özgün olan yerler ama adamlar erotik resim atıyor 5 sn lik. vs resmen arama sayfası çöp oluyor. gelen olursa belki önerilenden geliyor. Çok etkileenen yok sanırım bu durumdan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri