hocam nasıl şekil ekleniyor yuvarlağın içine acaba? ben fenerbahçe armasını eklemek istiyorum mesela
Hocam belli nickler alınca geliyor.Kendiniz şekil yapamıyorsunuz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam nasıl şekil ekleniyor yuvarlağın içine acaba? ben fenerbahçe armasını eklemek istiyorum mesela
Bölünmemek için ne yapmalıyız
Fena birşey yaYakalananları görünce gülme geliyor adam dümdüz adamın üstüne gidiyor
[MENTION=14908]Samsung[/MENTION] senmiydin la beni yiyen
![]()
Eyvallah hocam suankide senmisino bendim![]()
Yok hocam çıktım ben gelirim ama [emoji3]Avrupaya gelin beyler türkler çok pis team ama herkese karşı
---------- Spam Engelliyici 14:36 ---------- Önceki Mesaj 14:26 ----------
Eyvallah hocam suankide senmisin
Battu hocam gıcığı olan oyunda öcünü alıyor demekki japon ve çinliler çok dalıyor ottoman yapınca nazilerle falan takılıyorsun israilliler dalıyor bu seferde amerikalılarlaвαттυѕαу;987036' Alıntı:Bazı Türkler , bizi yemekten zevk alıyor , adam bi bırakmadı ya peşimi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.