Oyun (Bağımlılık Yapar)

:DOyun 3 gundur fena bagladi gozumu kapatiyorum toplar goruyorum artik:Dkim cikardiysa bu oyunu fena yapicam onu resmen sabotaj yapti bana 3 gundur:D..nicomedya yada turkogluturk nicim.ama bizde yardimlasma sifir adamlar fena oynuyor ve yarddimlasiyor..

gozumu kapatiyorum toplar goruyorum bu kısım çok doğru ha ha :D.Bende uyuyacağım zaman gözümü kapatınca birincileri patlatıyorum direk bilinçaltını etkiliyor :D.Oyun tek kelimeyle rezalet olmuş bu nedir ya doğru düzgün dönülmüyor bile kasıyor sürekli :(

Son düzenleme:
:DOyun 3 gundur fena bagladi gozumu kapatiyorum toplar goruyorum artik:Dkim cikardiysa bu oyunu fena yapicam onu resmen sabotaj yapti bana 3 gundur:D..nicomedya yada turkogluturk nicim.ama bizde yardimlasma sifir adamlar fena oynuyor ve yarddimlasiyor..

gozumu kapatiyorum toplar goruyorum bu kısım çok doğru ha ha :D.Bende uyuyacağım zaman gözümü kapatınca birincileri patlatıyorum direk bilinçaltını etkiliyor :D.Oyun tek kelimeyle rezalet olmuş bu nedir ya doğru düzgün dönülmüyor bile kasıyor sürekli :(

Abi siz ne diyorsunuz ya , şu Tolga Çevik in hopi reklamı var. Sonunda toplar 1-2 saniyeliğine iç içe giriyor patlıyor falan. O reklamı görür görmez kardeşime bak bak bizim oynadığımız oyun dedim :D

MEJ797.png

Oh be oyun düzelmiş eskisi gibi hızlanmış gelen varmı :D :D europadayım.

demin oyun da bir türk arkadaş bana ateş eder gibi ufak toplarla beni besledi bunu hangi tuşla yapıyorlar ben space tuşuna bastım da 2 ye bölünüyorum acaba tam yanın dayken tek sefer değilde basılımı tutacam

yok arkadaş kafayı yicem :D 500 oluyoz küçüçük oluyoz top gibi geziyoz taktik verin :D

niye donuyor bu oyun ya kaç gündür adam akıllı oynayamadık.

1 haftadır sıkıntısız oynuyoruz hocam Europa serverinda

artık iyce ustalaştım sanırım nerdeyse her oynadıgımda 1. 2. oluyorum Nick : OOOOZZKKAANNNN Belki rast gelen olmuştur :D

biraz büyüdükten sonra birini besliyorum takım oluyoruz 2 kişiilk sonra ya allah ya bismillah :D bölünüyo birini yiyo sonra yarısını bana veriyo yine büyütüyorum falan filan baya bağlandık :D

1 haftadır sıkıntısız oynuyoruz hocam Europa serverinda

artık iyce ustalaştım sanırım nerdeyse her oynadıgımda 1. 2. oluyorum Nick : OOOOZZKKAANNNN Belki rast gelen olmuştur :D

biraz büyüdükten sonra birini besliyorum takım oluyoruz 2 kişiilk sonra ya allah ya bismillah :D bölünüyo birini yiyo sonra yarısını bana veriyo yine büyütüyorum falan filan baya bağlandık :D
Sen iyiymişsin bazı türkler yardım ediyoruz dokunmuyoruz hainlik ediy beni yiyorlar bende onları dikenliyorum yok edene kadar :)

Sen iyiymişsin bazı türkler yardım ediyoruz dokunmuyoruz hainlik ediy beni yiyorlar bende onları dikenliyorum yok edene kadar :)

Banada çok yapıyolar onu ama intikam almadan bırakmıyorum :D

İlk başladığımız zamanlar türk görmek güzeldide şimdi europa sw neredeyse yüzde 70 türk oyüzden pek yardımlık iş kalmadı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri