Oyun geliştirme üzerine özgün kanalım (unity3d ağırlıklı)

• Kullanıcı Beyyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Beyyin

Kayıtlı Üye
---------

Son düzenleme:
Gayet güzel bence hocam. Kanalınıda inceledim biraz. Bence devam et bırakma. Daha büyük oyunlar yazmayı dene.

Not: Unity3D Multiplayer Oyun Yapımı - 3 videonda 9.42 if döngüne { } koymayı unuttun :)

Ses ve anlatım çok iyi hocam. Başarılar bu arada çok basit bir oyun yazdıracktım 3.500 tl fiyat söylediler. normal mi sizce :)

Gayet güzel bence hocam. Kanalınıda inceledim biraz. Bence devam et bırakma. Daha büyük oyunlar yazmayı dene.

Not: Unity3D Multiplayer Oyun Yapımı - 3 videonda 9.42 if döngüne { } koymayı unuttun :)

yorum için teşekkürler hocam.
döngüleri eğer tek satır ile kullanıcaksanız yani

if(condition)
Method();

şeklinde kullanım uygundur, {} şart değil :) Kullanılsa da olur tabi.

Ses ve anlatım çok iyi hocam. Başarılar bu arada çok basit bir oyun yazdıracktım 3.500 tl fiyat söylediler. normal mi sizce :)

teşekkürler hocam yorumun için. oyunun ne olduğuna bağlı açıkçası, eğer dediğiniz gibi çok basit bir oyun ise biraz fazla olabilir fiyat ama piyasa hazır projeleri evirip çevirip 200-250 tlye satanlarla da dolu. onlara ekmek kazandırmaktansa pahalı ama baştan sona kendi ürününü yapanları desteklemek lazım.

ancak dediğim gibi basit ise 3.500 tl biraz fazla gibi duruyor

+1 abone de benim :) pm ile skype alabilirsem çok makbule geçer hocam hatta whatsapp ten görüşebilirsek daha iyi olur sizle tanışmak isterim

anlatım ses vs çok beğendim, 0 dan hiççç bilgi olmadan bizde ufak tefek bişeyler yapabilirmiyim hocam?

Bence çok başarılı. Başarılarının devamını diliyorum...

yorum için teşekkürler hocam.
döngüleri eğer tek satır ile kullanıcaksanız yani

if(condition)
Method();

şeklinde kullanım uygundur, {} şart değil :) Kullanılsa da olur tabi.

teşekkürler hocam yorumun için. oyunun ne olduğuna bağlı açıkçası, eğer dediğiniz gibi çok basit bir oyun ise biraz fazla olabilir fiyat ama piyasa hazır projeleri evirip çevirip 200-250 tlye satanlarla da dolu. onlara ekmek kazandırmaktansa pahalı ama baştan sona kendi ürününü yapanları desteklemek lazım.

ancak dediğim gibi basit ise 3.500 tl biraz fazla gibi duruyor
Kullanilsa daha iyi olur hocam. Kid calisir belki ama videoyu izleyen adamin aklina soru isareti takilabilir hocam.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanilsa daha iyi olur hocam. Kid calisir belki ama videoyu izleyen adamin aklina soru isareti takilabilir hocam.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

elimden geldiğince farklı kodlama tekniklerini kullanıp nasıl ve neden olduğunu anlatıyorum hocam. tek satır kullanımlar hakkında 1-2 video önce bilgi vermiştim mesela :) ilginiz için teşekkürler.

anlatım ses vs çok beğendim, 0 dan hiççç bilgi olmadan bizde ufak tefek bişeyler yapabilirmiyim hocam?

hocam videoları genelde unity arayüzünü az da olsa bilen kişilere yönelik olarak çekiyorum ama arka planı mavi olan videoları ve fps dersi serisini izlerseniz en azından biraz fikir elde edersiniz.

hiç bilgisi olmayan arkadaşlar için arka planı yeşil olan bir video serisi de yapıcam, abone olursanız kaçırmazsınız :)

diğer yorumlar için de teşekkürler arkadaşlar

Kanal ismi , anlatım , ses gayet güzel hocam bu kanalın yanında birde kendi animasyon kanalınızı yaparsanız bilindik bir karakterin vs oyunun 2 sini bir çok güzel ilerletebilirsiniz diye düşünüyorum , tebrikler

Kategorize olmak lazım hocam, sırayla. Birçok türkçe kanal gibi çok dipten girmişsiniz herkes anlamayabilir.

Kanal ismi , anlatım , ses gayet güzel hocam bu kanalın yanında birde kendi animasyon kanalınızı yaparsanız bilindik bir karakterin vs oyunun 2 sini bir çok güzel ilerletebilirsiniz diye düşünüyorum , tebrikler

teşekkür ettim hocam.

Kategorize olmak lazım hocam, sırayla. Birçok türkçe kanal gibi çok dipten girmişsiniz herkes anlamayabilir.

genelde serilerin ilk başındaki derslerde belirttiğim gibi dersler genelde unity hakkında temel arayüz ve kodlama bilgisine sahip kişilere hitap ediyor.

tamamen giriş seviyesindeki dersleri ilerde yayınlamayı düşünüyorum

başarılar dilerim hocam ancak biz daha php yi mysqlu çözemedik mal gibi izledim sadece nerden ne yazıyon ne çiziyon anlamış değilim :)

işten anlayan ve geliştirmek isteyenler için iyi bir kanal bence yolunuz acık olsun

çok güzel elinize sağlık hocam :)

başarılar dilerim... Derslere "Build Box" eklenirse güzel olur...

Her gün 2-3 video atarsan ve bunlar piyasada olmayan konular olursa alır başını gidersin hocam :) Facebook'ta Unity gruplarında paylaşmanı tavsiye ediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri