Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
0 dan başlayanlar kişiler için olan videolarını bekliyorum.Çok iyi fikir geldi aklıma![]()
öncelikle başarılar gayet başarılı buldum kanalınızı. iyi yerlere geleceğinizi umuyorum.
son videonuzda bahsettiğiniz löve programı ile ketchapp firmasının yaptığı tarzda android oyunları yapmak ne kadar zaman alır tahmini. veya yapılabilir mi. (hiç bilmeyen biri için)
https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054197513203380012
edit: şimdi bi löve eğitim videosu izledimde kodlama bilgisi gerektiriyor galiba.
0'dan detaylı bir şekilde Unity için C#veya UnityScript dersleri paylaşırsanız bu eksiği tamamlarsınız hocam bence. Sonrasında da bir proje oluşturun, özgün bir proje, sonra oradan örneklerle yürüyün. FPS tarzı bir şey yapmayın da sakın![]()
0dan dersleri udemy.comdan ücretli kurs olarak yayınlamayı düşünüyorum hocam.
Ücretli yayınlarsanız bence elinizde patlar hocam. Milletimiz para vermeyi sevmiyor maalesef. Bence ücretsiz olarak paylaşın, hem oyun sektörünün gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz. Maalesef Türkiye'de FPS oyundan başka bir şey bilinmiyor nerdeyse. Herkes oradan buradan c+p yaptığı kodlarla oyun yapmaya çalışıyor..
hocam dediğiniz gibi beleşçi kitle ağırlıkta olsa da kaliteli kaynaklara makul ücretler ayıran bir kitle de mevcut. udemyde halihazırda bir ders serisi var mesela unity3d için, kalitesi iyi ama yeterli bir kaynak değil ve buna rağmen iyi bir oranda satış yapılmış.
ancak amacım derslerle parayı kırmak değil zaten, aksine öğrenci olduğunu ispatlayan arkadaşlara büyük indirimler sağlamayı düşünüyorum.
ancak bunların hepsi fikir aşamasında şimdilik, her an farklı bir plan oluşturabilirim
Satılanların büyük oranı da İngilizce hocam ama. Bunu da göz önünde bulundurmalısınız.
yok hocam, türkçe dersten bahsediyorumtürkçe bir ders serisi hali hazırda mevcut ve 60 civarı öğrencisi bulunmakta.
bu bahsettiğiniz dersin linkini burdan yada özelden pm atarsanız sevinirim
size bir soru sormak istiyorum, sizce hiç java bilgisi olmadan sıfırdan oyun yapmak mümkünmü,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.