Oyun geliştirme üzerine özgün kanalım (unity3d ağırlıklı)

• Kullanıcı Beyyin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Aslında maya ile uğraşıp modelleme işine girmeyi düşünüyordum unity i unutmuştum hatırlattın dostum kanalın cok guzel olmuş başarılar

gayet başarılı bir kanal hocam ama video isimlerini etiket kelimelerden kullanarak yaparsan daha fazla izleyiciye ulaşırsın başlıkların çok kısa .... kanalın güzel olduğu için söylüyorum bunu daha fazla kişiye ulaşman için ...

yorumlar için teşekkürler

youtubedan pek anlamadığım için başlıkları vb. çok düşünmedim :) teşekkürler tavsiye için

0 dan başlayanlar kişiler için olan videolarını bekliyorum.Çok iyi fikir geldi aklıma :)

0 dan başlayanlar kişiler için olan videolarını bekliyorum.Çok iyi fikir geldi aklıma :)

hocam ilerleyen zamanlarda udemyde sıfırdan başlayanlar için bir kurs yayınlamayı düşünüyorum. hiç fikri olmayan arkadaşlar baya ivmeli bir şekilde ilerleyebilecek

öncelikle başarılar gayet başarılı buldum kanalınızı. iyi yerlere geleceğinizi umuyorum.
son videonuzda bahsettiğiniz löve programı ile ketchapp firmasının yaptığı tarzda android oyunları yapmak ne kadar zaman alır tahmini. veya yapılabilir mi. (hiç bilmeyen biri için)

https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054197513203380012

edit: şimdi bi löve eğitim videosu izledimde kodlama bilgisi gerektiriyor galiba.

Son düzenleme:
0'dan detaylı bir şekilde Unity için C#veya UnityScript dersleri paylaşırsanız bu eksiği tamamlarsınız hocam bence. Sonrasında da bir proje oluşturun, özgün bir proje, sonra oradan örneklerle yürüyün. FPS tarzı bir şey yapmayın da sakın :)

öncelikle başarılar gayet başarılı buldum kanalınızı. iyi yerlere geleceğinizi umuyorum.
son videonuzda bahsettiğiniz löve programı ile ketchapp firmasının yaptığı tarzda android oyunları yapmak ne kadar zaman alır tahmini. veya yapılabilir mi. (hiç bilmeyen biri için)

https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054197513203380012

edit: şimdi bi löve eğitim videosu izledimde kodlama bilgisi gerektiriyor galiba.

evet gerektiriyor ancak kolay bir dili var. hiç programlama yapmadan game maker:studio, buildbox, construct2 bunlar iyi motorlar

0'dan detaylı bir şekilde Unity için C#veya UnityScript dersleri paylaşırsanız bu eksiği tamamlarsınız hocam bence. Sonrasında da bir proje oluşturun, özgün bir proje, sonra oradan örneklerle yürüyün. FPS tarzı bir şey yapmayın da sakın :)

0dan dersleri udemy.comdan ücretli kurs olarak yayınlamayı düşünüyorum hocam.

0dan dersleri udemy.comdan ücretli kurs olarak yayınlamayı düşünüyorum hocam.

Ücretli yayınlarsanız bence elinizde patlar hocam. Milletimiz para vermeyi sevmiyor maalesef. Bence ücretsiz olarak paylaşın, hem oyun sektörünün gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz. Maalesef Türkiye'de FPS oyundan başka bir şey bilinmiyor nerdeyse. Herkes oradan buradan c+p yaptığı kodlarla oyun yapmaya çalışıyor..

Ücretli yayınlarsanız bence elinizde patlar hocam. Milletimiz para vermeyi sevmiyor maalesef. Bence ücretsiz olarak paylaşın, hem oyun sektörünün gelişmesine katkıda bulunmuş olursunuz. Maalesef Türkiye'de FPS oyundan başka bir şey bilinmiyor nerdeyse. Herkes oradan buradan c+p yaptığı kodlarla oyun yapmaya çalışıyor..

hocam dediğiniz gibi beleşçi kitle ağırlıkta olsa da kaliteli kaynaklara makul ücretler ayıran bir kitle de mevcut. udemyde halihazırda bir ders serisi var mesela unity3d için, kalitesi iyi ama yeterli bir kaynak değil ve buna rağmen iyi bir oranda satış yapılmış.

ancak amacım derslerle parayı kırmak değil zaten, aksine öğrenci olduğunu ispatlayan arkadaşlara büyük indirimler sağlamayı düşünüyorum.

ancak bunların hepsi fikir aşamasında şimdilik, her an farklı bir plan oluşturabilirim

hocam dediğiniz gibi beleşçi kitle ağırlıkta olsa da kaliteli kaynaklara makul ücretler ayıran bir kitle de mevcut. udemyde halihazırda bir ders serisi var mesela unity3d için, kalitesi iyi ama yeterli bir kaynak değil ve buna rağmen iyi bir oranda satış yapılmış.

ancak amacım derslerle parayı kırmak değil zaten, aksine öğrenci olduğunu ispatlayan arkadaşlara büyük indirimler sağlamayı düşünüyorum.

ancak bunların hepsi fikir aşamasında şimdilik, her an farklı bir plan oluşturabilirim

Satılanların büyük oranı da İngilizce hocam ama. Bunu da göz önünde bulundurmalısınız.

bu bahsettiğiniz dersin linkini burdan yada özelden pm atarsanız sevinirim

size bir soru sormak istiyorum, sizce hiç java bilgisi olmadan sıfırdan oyun yapmak mümkünmü,

udemyde mevcut hocam ders, aratınca bulursunuz tahminimce

java bilgisi olmadan sıfırdan oyun yapmak mümkün tabi ki, java kendi başına bir kodlama dili. java oyun için kullanılabilir ama pek tercih edilen bir değil zaten.
eğer kastettiğiniz unity3dnin JAVAscripti ise o başka, zaten o javascript apayrı bir konu :)

kanalımdan c# mı JS mi dersini izlemenizi tavsiye ederim dil konusunda ( eğer unity3d kullanacaksanız )

konuyu bir güncellemiş olayım.

gelecek videoların kalitesini biraz artırmayı hedefliyorum şimdi.

gerek video editi, ses kaydı kalitesi, intro/outrolar vb. elimden geldiğince yüksek bir standarta geçirmeye çalışacağım. tabi bu sıradaki yayınlayacağım 1-2 video için geçerli olmayabilir ama öncelikli hedefim bu

gerçi pek bilgim yok bu konularda ama öğreneceğiz artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri