Oyun Kanalı İçin Kamera ve Mikrofon

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 business days)

AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-14 business days)

AmazonGlobal Standard Shipping (averages 12-17 business days)

Arkadaşlar Bunlar nasıl oluyor ek ücret mi var acaba varsa ne kadar acaba

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------

hocam bu ıkısı toplam 95$ felan tutuyor gumrukde takılma olabılırmı acaba sıkıntı cıkarmı ?

---------- Spam Engelliyici 17:15 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

hocam kamerayı aldım fakat banakdan para cekılmemiş ne zaman cekılır nasıl oluyor acaba tam olarak bu amazonda nasıl ıslıyor bu mevzular .

AmazonGlobal Priority Shipping (averages 2-4 business days)

AmazonGlobal Expedited Shipping (averages 9-14 business days)

AmazonGlobal Standard Shipping (averages 12-17 business days)

Arkadaşlar Bunlar nasıl oluyor ek ücret mi var acaba varsa ne kadar acaba

---------- Spam Engelliyici 15:36 ---------- Önceki Mesaj 13:44 ----------

hocam bu ıkısı toplam 95$ felan tutuyor gumrukde takılma olabılırmı acaba sıkıntı cıkarmı ?

---------- Spam Engelliyici 17:15 ---------- Önceki Mesaj 15:36 ----------

hocam kamerayı aldım fakat banakdan para cekılmemiş ne zaman cekılır nasıl oluyor acaba tam olarak bu amazonda nasıl ıslıyor bu mevzular .

kargoya verileceği zaman parayı çekiyor 1 2 gün sürebilir sıkıntı olmaz.Ödemi yöntemini $ olarak gösterdin değil mi ? TL olarak ödersen dolar kurunu yüksek tutuyor.

Hocam anladığım kadarı ile oyun konusunda iyisîn benimde yeni bir oyun kanalım var fakat oyunun içinden gelen küçük kısa sesler bile eşleşiyor. Bu sorunu nasıl aşarım

Oyun yayınına müsade eden partnerleri araştırmanızı iletişim kurmanızı tavsiye ederim hocam, bunun dışında belirli oyun şirketleri oyun için görüntülerin yayımlanmasına yasal olarak izin veriyor ama onları da aynı şekilde araştırmalısınız. YouTube'un oyun videosu yüklemedeki genel izinlerine bakacak olursak oynayan kişinin yorum yapmasını yani konuşarak oynamasını şart koşuyor bu da etkenlerden biri. Tavsiyem oyunun sesi biraz kısık oyuncunun sesi ise yüksek olmalı, ama adsense ile ya da herhangi bi' partnerle yapamazsınız muhtemelen, oyuncularla çalışan partnerleri araştırmanızı tavsiye ederim. Ben girmedim oyun videosu olayına ama bi' ara niyetlenmiştim ve kabaca bildiklerim bunlar hocam :) umarım yardımı dokunur. Saygılar..

Bende var c920 kamera. zoom h1 mikrofon araştır anlaşırsak yollarım. Yada ligtech g230 kulaklıklı mikrofon. Asker yolcusuyum yakinda

konu madem hortladı ben de yazayım bnm de çocuk kanalı var oyun hamuru süpriz yumurta üzerine nasıl bir kamera almalıyım bütçe az ama kaliteli bişey istiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri