okan6526
Yasaklanmış
Doğru olabilir hocam yanlış demiyorum bence iki oyun aynı anda oynanabilir yt ye ek gelirde olur hemde zevk alırız![]()
Tabiki hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru olabilir hocam yanlış demiyorum bence iki oyun aynı anda oynanabilir yt ye ek gelirde olur hemde zevk alırız![]()
O seviyeye gelin satması kolay hocam .Hocam ben Clash Of Clans oynuyorum gerçekten çok zevkli bir oyun bilen bilir. Böyle oyunlara ilginç oldukça fazla birde para kazanmayı görünce iyice ilgim artıyor şimdi biz bu oyunda altınları falan yaptık diyelim nasıl satacağız alıcısını nereden bulacağız ?
Malesef yok hocam ama çeviri kullanabilirsiniz.Hocam oyunun türkçe dili varmı acaba
Teşekkürler hocam incelemenizi tavsiye ederim Goldentowns – Başlangıç | Murat Durakrefle üye oldum bi deniyelim
3. seviyeye geçtim yol polis binası stone vs yapıyorum ama işcim yok işci istiyor hep ev yapamıyorum yer kalmadı, ordaki evlerde seviye atlamıyor deli olacam yollları 2. seviyeye getirmeme ragmen evler ilerlemiyor anlamadım gitti işci alıcam ev yok diyor
Hocam referanslarım arasında 3 lvl yok kullanıcı adın neydi senin oyunda3. seviyeye geçtim yol polis binası stone vs yapıyorum ama işcim yok işci istiyor hep ev yapamıyorum yer kalmadı, ordaki evlerde seviye atlamıyor deli olacam yollları 2. seviyeye getirmeme ragmen evler ilerlemiyor anlamadım gitti işci alıcam ev yok diyor
Refden deneyip üye olamamıştım hatta sitede sorun var demiştim ben direk siteden üye oldum şimdi geçme gibi bir durum varsa geçeyim, ordada adım nicomedyaHocam referanslarım arasında 3 lvl yok kullanıcı adın neydi senin oyunda
Yok hocam malesef geçemezsin ama bence sıfırdan başla çok sorun olmazsa şuan 3 seviye yaptığıyla sadece vds den girersin yada varsa 2 ayrı ıp 2 hesabı birden idare edersin.Refden deneyip üye olamamıştım hatta sitede sorun var demiştim ben direk siteden üye oldum şimdi geçme gibi bir durum varsa geçeyim, ordada adım nicomedya
Hocam çok kötü olmuş ya sen skype adresini mesaj at bana ben sana neler yapman gerektiğini adım adım söyliyim ama bu hesaba yanlışlıkla da olsa girmemeye bak.olmassa öyle yaparız benim dizilişe baksanıza zaten market biyerde digeri tam tersi baya kötü![]()
Hocam sende skype adresini mesaj at bana.Üye oldun reften![]()
Oyundaki isminiz ne hocam.Adam resmi çıkanlar personel ister personelide okulda üretebilirsin öncelik ev ve yollar olsun gerisi geliyo zaten.4 gündür oynuyorum hocam lwl atlıyorum para gelmedi+ Bu evlerin ustunde adam resmı cıkıyor o cıkanlardan gelısım yapamıyorum bi tonda ev kurdum nufus fazla olsunda bu durumla karsılasmayayım dıye ama genedede cıkıyor
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.