Özellikle Özgün arkadaşlar ve Spamcılar , ünlemi aşmanın Net çözümü

• Kullanıcı elfida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için forumdan bi arkadaşla bu taktiği deniyecektik ünlem almaya başladık diye bir kaç basit video hazırladık ispatlayacak materyalleride bi klasörde topladım ama denemeye fırsat bulmadan kanallar uçmuştu :)

hocam eski kanal değil anladığım kadarıyla. yeni kanalınızın linki atar mısınız? impos.... adlı kanalınızı takip ediyordum ama orada reklamlar çıkmıyor. anladığım kadarıyla yeni bir kanal var :)

neyse diğer kanalınızmış bahsettiğiniz. Sorunu çözdüğünüze sevindim

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bugün sonunda %100 diyebileceğim bir başarıya ulaştığımı farkettim. Bilen takip eden mesaj atan dostlar eksik olmasınlar sağolsunlar onların yardımlarıyla çözdük..

Özgün kanalımda 33 videodan sonra ünleme düşmüştüm. Her yüklediğim video direk ünlem alıyo ispat istiyodu. Çözümü gayet basitmiş.Sır 3 videoda.. Son eklediğim 3 video için ispatları gönderdim. bunları tek tek ayrı ayrı günlerde yaptım. 3. videomda para kazanmaya açıldığında ;

resim yülke

Bu mailden sonra eklediğim tüm videolarda $ işareti direk yandı. inceleniyora bile takılmadı. Hatta Noncopyright kanalından kullandığım müzikli olan bir videom vardı. Müziğin telifsiz olduğunu ispatlayamadığım için ünlemde kalmış. Bende tekrar yüklemiş ama para kazanmayı açmamıştım. Onu denedim oda para kazanmaya açıldı.

Video ispatlarıyla ilgili olarak. Eklediğim videolar %100 kendime ait videolardı arkadaşlar. Müzik kullanmadım. Rc Model üzerine videolar. bu videolar 3-5 günde iyi hitler aldığı için ispat için gönderidğim kanıtlar 1-2 gün içinde cevaplandı fazla beklemedim.

Dileyen arkadaşlar için Kendi elektronik imzalı videolarımı kanallarıma yükleyerek ünlemden kurtarabilirim. Fiyat tekliflerinizi değerlendirebilirim. . Ama tavsiye vermek istiyorum lütfen özgün çalışın er yada geç hakkınızla daha yüksek meblalara koşuyorsunuz.

Paylaştığınız bilgi özgün çalışanlardan çok sağdan soldan kaynak bulup bir başkasının emeğini alıp para kazananlara yarayacağı için aslında okuyup çıkacaktım. Beğendim, çün kü; Ama tavsiye vermek istiyorum lütfen özgün çalışın er yada geç hakkınızla daha yüksek meblalara koşuyorsunuz. diye tavsiye vermişsiniz :)

Allah Yolunuzu Açık Ettin.

" Videolarınızda para kazanmayı açmak için tekrar uğraşırsanız ve uğraşmak istemez iseniz sizi Network Ağımızda değerlendirmek isterim "

etc network

Merhaba arkadaşlar. Bugün sonunda %100 diyebileceğim bir başarıya ulaştığımı farkettim. Bilen takip eden mesaj atan dostlar eksik olmasınlar sağolsunlar onların yardımlarıyla çözdük..

Özgün kanalımda 33 videodan sonra ünleme düşmüştüm. Her yüklediğim video direk ünlem alıyo ispat istiyodu. Çözümü gayet basitmiş.Sır 3 videoda.. Son eklediğim 3 video için ispatları gönderdim. bunları tek tek ayrı ayrı günlerde yaptım. 3. videomda para kazanmaya açıldığında ;

resim yülke

Bu mailden sonra eklediğim tüm videolarda $ işareti direk yandı. inceleniyora bile takılmadı. Hatta Noncopyright kanalından kullandığım müzikli olan bir videom vardı. Müziğin telifsiz olduğunu ispatlayamadığım için ünlemde kalmış. Bende tekrar yüklemiş ama para kazanmayı açmamıştım. Onu denedim oda para kazanmaya açıldı.

Video ispatlarıyla ilgili olarak. Eklediğim videolar %100 kendime ait videolardı arkadaşlar. Müzik kullanmadım. Rc Model üzerine videolar. bu videolar 3-5 günde iyi hitler aldığı için ispat için gönderidğim kanıtlar 1-2 gün içinde cevaplandı fazla beklemedim.

Dileyen arkadaşlar için Kendi elektronik imzalı videolarımı kanallarıma yükleyerek ünlemden kurtarabilirim. Fiyat tekliflerinizi değerlendirebilirim. . Ama tavsiye vermek istiyorum lütfen özgün çalışın er yada geç hakkınızla daha yüksek meblalara koşuyorsunuz.

Nedendir Bilmiyorum ama Senin Üslubunu, Yardım Severliğini ve İnsanlara Doğru Yola Yönlendirme Azmini Beğeniyorum Üstad.. Temiz Bir Arkadaşa Benziyorsun... Akıllı Olan Senden Çok Faydalanacağı Kanaatindeyim...

Peki videoda kullanılan resimler sana ait değil ise o zaman ne oluyor?

ben de merak ettim

Video slayt halinde olmuyor arkadaşlar. Bildiğin kendi kameramla çekiyorum videolarıda resimleride. Eğer Slayt halinde bir video hazırlarsam. Onun içinde theepochtimes.com dan yayıncılık aldım baya bi uğraş isteyen bir konu kanalınızın iyi durumda olması ve iyi hit alması gerekiyor binevi köşe yazarı oluyosunuz.. Onu burda anlatırsak konu sapar gider.Başka bi konuda inşallah. Ama resimlerde ispat yöntemini kullanmak için. Ruhi arkadaşı örnek alabilirsiniz.

İçerik Kaynakları ~ Ruhi Çenet

bu şekilde paylaşıp , tüm ticari ve yasal sorumlulukları kabul ediyorum diye mail atarsanız. Yine açılır para kazanmaya.

ek bilgi:
bu orjınal materyalleri ispatla ilgili bilgi arkadaşlar:

*-*-*-
size gelen telife karşı çıktıgınızda, malum sizden doğrulama istiyor, doğrulamayı bir şekilde aşabilirseniz, para kazanmanız açılıyor,,,, AMA youtube bu sefer asıl tefli sahibine bilgilerinizi veriyor ve bu bilgiler üzerine adam eserlerinin hakkını savunabilmek için sizin video sahibi olmadığınızı ispat etmek için tek yok dava açma yolu doğuyor... çunku youtube sizin video sahibi oldugunuza inanıyor... karşdaı adamda bunu kaldırmak için resmi davaya başvuruyo...
bilginize... ;)

özetleyebildim mi acaba... bu taze bilgiyi..

Arkadaşlar Video ispatlama işini nasıl yaptığımı. ispatlamak için gönderdiğim resimleri aynen burada paylaşıyorum. Müzik kullanırsam ya youtube kitaplığından yada , Bana şarkılarımı paylaşır mısın diye mesaj yollayan şahısların müziklerini kullanıyorum. Yada hiç kullanmıyorum. Roxanna diye bi sanatçı var. Kendisi mail attı videolarını beğeniyorum müziklerimi kullanmak ister misin diye. Bende yazılı izin istedim. Size uzunca bir metin geliyor. Bunu yazılı izin olarak kullanabiliyosun sanatçının elektronik imzası oluyor ve kanalın tam adı oluyor bu yazılı izinde. Herneyse benim ispat yöntemim budur. Dediğim gibi resimli olanlar içinde theepoctime den yayıncılığım var. Oradaki konunun kendime ait olduğunu ispatlıyorum. Resim yada müzik için belge istemiyorlar.

resim upload

senin gibi adamları istiyor youtube zaten ...
senın kanalıda heny kapatırsa ilk denk geldiği yerde o kel kafasından ..... yaaa...Neyse tebrıkler... güzel anlatım

Attım bakalım. olursa eğer tüm üyelerim yaşadı :)
Eyvallah bol kazançlar

hocam dün okumuştum açıklamalarını. teşekkürler, senin herkes işe yarar bilgileri paylaşsa özgün video çalışacaklar için çok faydalı olacaktır.
spamcılar zaten ser verip sır vermiyorlar :D

Rc Kanalım türkiye'den çok hit aldığı için , başka yeni bi kanala taşıdım. sadece yurtdışına çalışıyorum. Abudabi diye bi ülke var mükemmel para veriyor. Oraya bağlamaya çalışıyorum.

Hocam başarılar calismalarinizda.yalnız ukalalık olarak algilamazsaniz abu dhabi
Bir ülke değil bae'nin baskentidir. Telden yazdım imla için k.bakmayın.

Video kendinize aitse ispatlamaktan basit ne varki hocam. Camtasia studioda hazırlarken resimleri alıyorum. Parça videolarımın hepsi file0001 gibi kayıtlı. Bunları hangi kamera ile çektiğimi yazıyorum. Ek olarakda

Ben, (isim soyisim), user/..... adına orijinal içeriğimi ticari olarak kullanma hakkı veriyorum.
-elektronik imza : (isim soyisim)
tarih: 20.05.2014
(isim Soyisim)

yazıyorum. 1-2 gün içinde otomatik dolara dönüyor.

Hocam elektronik imza verirken gercek ismimizi mi kullancaz yoksa kanal isminimi

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

e ben, youtube nin kendi sitesinde webcamdan görüntülü video çekerek video oluştur özelliği var. onu açıyorum ve 5 dakka kendi yüzümü çekiyorum. kanıt isteyincede ee zaten youtubenin webcam özelliğiyle kendimi çektim, kendimi çekerken arkadanda ayrıca fotomakinesiyle resim çekiyorum. + beni foto makinesiyle çekenin arkasına bir adam daha koyup onun benin çektiğinide kanıtlıyorum. yolluyorum. yinede kabul etmiyorlar, nasıl olacak bu iş anlamadımki.
konu sahibi arkadaşım skype yada mail verirsen ekleyim çalışma imkanımız olabilir.

Hocam elektronik imza verirken gercek ismimizi mi kullancaz yoksa kanal isminimi

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kendi adını ve soyadını yazıyosun. Videon ile ilgili isim hakkın doğmuş oluyor. Ama eğer video sana ait değilse ve telif yersen ispatlayamazsan , kapına kadar geliyor mahkeme belgesi :) benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlar var.

Yanlış anlama dostum ama şu cümle beni gerçekten çok kaygılandırıyor. :)

Hocam başarılar calismalarinizda.yalnız ukalalık olarak algilamazsaniz abu dhabi
Bir ülke değil bae'nin baskentidir. Telden yazdım imla için k.bakmayın.

arkadaşlar kusura bakmayın. Bende onu yanlış hatırlamıyosam zamanında ayna belgeselinde izlemiştim milli geliri falan duyunca öyle bi proje düşünmüştüm ama insan sayısı çok az ve internetle uzaktan yakından alakaları yok.. ayrıca o işide beceremedim. ingilizce yayın yapıyorum , birde aynı videoları , çince translate yaptırarak başka kanalıma koyuyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri