Özgün bir fikir, tutarmı sizce?

• Kullanıcı V-T
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

V-T

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bi özgün fikir düşündüm tutarmı bilmiyorum ama düşüncelerinizi almak istiyorum

İçeriğin kopyalanmaması için üye tarihi eski mesaj sayısı çok güvenilir olsugunu düşenebileceğim insanlar yorum olarak pm yazarsa onlara iletmek isterim, sizlerden yorucu bişey istiyorum k bakmayın

Arkadaşlar bi özgün fikir düşündüm tutarmı bilmiyorum ama düşüncelerinizi almak istiyorum

İçeriğin kopyalanmaması için üye tarihi eski mesaj sayısı çok güvenilir olsugunu düşenebileceğim insanlar yorum olarak pm yazarsa onlara iletmek isterim, sizlerden yorucu bişey istiyorum k bakmayın

Hocam üyelik tarihi eski olan insanlar demişsinde sen kendi üyelik tarihine hiç bakmıyon heralde :D

Hocam üyelik tarihi eski olan insanlar demişsinde sen kendi üyelik tarihine hiç bakmıyon heralde :D

Tamamda burada fikrimi sunacak insan benim sizden bişi görüp yapmıycam ben forumda insanların bu tarz şeylerden çekindiğini gördüğüm için böle bişi yapmak istedim umarım beni anlayabilmişsindir

Eskiler daha kurnazdır onlara atma yenilere at onlar bir şey yapamaz :D taktiğin yanlış

Tamamda burada fikrimi sunacak insan benim sizden bişi görüp yapmıycam ben forumda insanların bu tarz şeylerden çekindiğini gördüğüm için böle bişi yapmak istedim umarım beni anlayabilmişsindir

Yok hocam anladım şaka amaçlı yazdım zaten haklısınız

İsterseniz bakabilirim.

aga sen direk yaz fikrini burdakilerin %99 çok begense bile üşenip çalıp hayata geçiremez ;)

özgün demişsin zaten kimse senin fikrini çalmaz keşke hiç açmasaydın konuyu fikrini soracağın kişilere pm atsaydın ....

Söz konusu youtube ve webtasarım projeleri ise babanla bile paylaşma, benden sana abi kardeş tavsiyesi :)

heeeeeeeeeeee... demek ki üyelik tarihi eski olanlarda sıkıntı yok
ne varsa bu yenilerde..

ama bi dk.. bu mesajı yazan kişide üye olalı zaten 15 gün olmuş..
tabi multivitamin değilse..

heeeeeeeeeeee... demek ki üyelik tarihi eski olanlarda sıkıntı yok
ne varsa bu yenilerde..

ama bi dk.. bu mesajı yazan kişide üye olalı zaten 15 gün olmuş..
tabi multivitamin değilse..

amacın ne abi anlamıyorum yani benim yeni yada eski olmam neyi değiştirirki multivitamin olman neyi değiştirir aynen yeniyim birşeyler yapmak istiyorum fikir geldi ki forumda her konuda aman çalınma olur aman kopyalanma olur yazıları var gir her konuda neden böle bişi olsun eski üye arayışım mesajı yüksek arayışım gayet mantıklı ki adam eğer adam eskiyse mesajı yüksekse oturmuş adamdır forumda bişileri başarmış adamdır düşüncem bu neyini ilgilendiriyorda böle mesaj atıyorsun Allah akıl fikir versin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri