Özgün bır turk

• Kullanıcı conrand
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

conrand

Kayıtlı Üye
Böyle güzel ve tutmamıs kanallar görünce Türkiye'de özgün calısmak için hevesim kırılıyor. Adamlar ne yi yanlış yapmışda bu videolar izlenmemiş acaba

KomedyShow - YouTube

bu kanalın kopyalanması için 2 dk veriyorum :D

bence erken pes etmişler bu videolar facebook a düşmediği sürece kimse bulamaz

not: komik değil bence bana göre

kopyalamayın yahu adamların zaten tutmamıs azcık ızlensınler dıye konusunu açtım yada kopyalansın bence reklamları olur :)

---------- Mesaj saat 21:32:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:31:08 civarında gönderildi. ----------

komik yada değil önemli değil bence gayet buyuk emekler var ellerınden gelenın en ıyısını yapmışlar bana göre komik mi gözüyle bakmadım ben :)

Başlığı Özgün değil de Üzgün diye atsdaydın sanırım daha oturacaktı. Umarım emekler değerini bulur.

kopyalamayın yahu adamların zaten tutmamıs azcık ızlensınler dıye konusunu açtım yada kopyalansın bence reklamları olur :)

---------- Mesaj saat 21:32:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:31:08 civarında gönderildi. ----------

komik yada değil önemli değil bence gayet buyuk emekler var ellerınden gelenın en ıyısını yapmışlar bana göre komik mi gözüyle bakmadım ben :)

evet bende kanalın ismine göre baktım komedyshow :D özgün kanal kopyalama gibi bir huyum yoktur allaha şükür :D

İçerik komik değil.
İlgi çekmiyor.
Çekimler çok kötü ve zayıf teknik var.
Çekimler sonrasında herhangi video oynama yapılmamış.
Bu işi en iyi yapan kişi bence dünya üzerinde Zach King'dir.
Benzer kalitede yayın yapmaya başlayacağım yakında.

Arkadaşlar şurada kanal paylaşmayın. Harbiden kanalı falan kapatılacak senin yüzünden adamın. Kanalını kopyalayıp sahte telif yolluyorlar. Belki içimizden biri adam o kadar saklanmış sen gidip kanalını paylaşıyorsun :)

Gerçi kanal ölmüş 10 aydır bir şey yüklenmemiş kanala. Ama yine de yapmayın etmeyin :)

Tutması yada beğenilmesi için yapılan her iş başarısız olur.Bu arkadaşlarında bu amaçla çalışmaya başladıkları belli.Ben güldüm yada eğlendim mi videoları izlerken hayır.Ancak yinede bırakmamaları ve güncel tutmaları gerekiyordu.İki yüz küsürde aboneye ulaşmışlar, kötü bir rakam değil.

Özgün eve emeklerine saplık uğraşmışlar ama bence komik değil. Bir iki video izledim nedense pek hoşuma gitmedi daha iyi kurgular yapabilirlerdi. Videolarda açıklamada yok. Başlıklar kötü seçilmiş. Ama yinede başarılar bu arkadaşlara..

Süleyman Tuğcu - YouTube

adam direk kanalı kopyalamış. Bu kadar da olmaz ya. Hakaret edecem de olmicak. Bu insanların hiç mi kafası basmıyor anlamıyorum. Kopyalanacak bir sürü kanal var neden buraya yazılan kanalları kopyalarlar vallahi çok merak ediyorum :)

başarılı olmaya calısanlar asla basarılı olamaz. bir işte basarılı olmak icin o işi sevmek gerekiyor. ben bu adamlarda bu işi sevdiklerine dair bir emare göremedim. populer olmak istemişler gibi bir havaları var

aslında fikir olarak özgün çalışacaklara güzel örnek.

Neden beni ifşa ediyosun dostum :)

ben videolarda seni göremedim :)

---------- Mesaj saat 23:35:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:31:58 civarında gönderildi. ----------

Süleyman Tuğcu - YouTube

adam direk kanalı kopyalamış. Bu kadar da olmaz ya. Hakaret edecem de olmicak. Bu insanların hiç mi kafası basmıyor anlamıyorum. Kopyalanacak bir sürü kanal var neden buraya yazılan kanalları kopyalarlar vallahi çok merak ediyorum :)

oha abi ya öküz çok kimse kusura bakmasında bu direk öküzdür umarım forumdandır ve bu yazdıgımı görur yazamadıklarımı anlar kanal benım değil ama ben vesile oldugum için kötu hıssettım

---------- Mesaj saat 23:36:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:35:17 civarında gönderildi. ----------

aslında fikir olarak özgün çalışacaklara güzel örnek.

paylaşmaktaki asıl amacım örnek olusturması ve burada dogru yanlıslarını yorumlamaktı amaca ulasıldı kanal kopyalanmasa güzel olur muş :)

Emek var izleyin diyemiyorsunuz insanlara hocam izlenmemesi gayet normal bence

Yok arkadaş bizde bir bozukluk var kesin canım! Çocukların kanalını dakkasına kopyalamış! Yaptığı kanalda çöplükten beter. Sonrada vay benim adsensem niye banlandı vay kanallarım uçtu. Beter ol!

pokemon bolumlerıne hastayım bunların :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri