Böyle güzel ve tutmamıs kanallar görünce Türkiye'de özgün calısmak için hevesim kırılıyor. Adamlar ne yi yanlış yapmışda bu videolar izlenmemiş acaba
KomedyShow - YouTube
KomedyShow - YouTube
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kanalın kopyalanması için 2 dk veriyorum
bence erken pes etmişler bu videolar facebook a düşmediği sürece kimse bulamaz
not: komik değil bence bana göre
kopyalamayın yahu adamların zaten tutmamıs azcık ızlensınler dıye konusunu açtım yada kopyalansın bence reklamları olur
---------- Mesaj saat 21:32:42 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:31:08 civarında gönderildi. ----------
komik yada değil önemli değil bence gayet buyuk emekler var ellerınden gelenın en ıyısını yapmışlar bana göre komik mi gözüyle bakmadım ben![]()
Böyle güzel ve tutmamıs kanallar görünce Türkiye'de özgün calısmak için hevesim kırılıyor. Adamlar ne yi yanlış yapmışda bu videolar izlenmemiş acaba
KomedyShow - YouTube
bu kanalın kopyalanması için 2 dk veriyorum
bence erken pes etmişler bu videolar facebook a düşmediği sürece kimse bulamaz
not: komik değil bence bana göre
Neden beni ifşa ediyosun dostum![]()
Süleyman Tuğcu - YouTube
adam direk kanalı kopyalamış. Bu kadar da olmaz ya. Hakaret edecem de olmicak. Bu insanların hiç mi kafası basmıyor anlamıyorum. Kopyalanacak bir sürü kanal var neden buraya yazılan kanalları kopyalarlar vallahi çok merak ediyorum![]()
aslında fikir olarak özgün çalışacaklara güzel örnek.
aslında fikir olarak özgün çalışacaklara güzel örnek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.