Özgün Kanal Icın Kamera Önerirmisinz ?

jackjones53

Kayıtlı Üye
arkadaslar ben arastırdımda ne olarak aramam gerektıgını bu cıhazların ısımlerı ne olarak gecıyo bılmedıgımden kamera yazıyorum gorsellerden ılerlemeye calısıyorumda hep pahalılar denk gelıyo 15-25.000tl lık kameralar ben en fazla 1.500 tl lik bir kamera arıyorum usttekı resım gıbı bırsey arıyorum hanı daha gosterıslı duranlardan cunku ıkıncı resımdekı gıbı bırsey alırsam mıllet dıcek bune sokak roportajı yapıyo kameraya bak ve sanırım zaten ıkıncısındekılere mıkrofon takılmıyor jak gırıslerı falan yok o yuzden bırıncı resımdekı gıbı bır kamera mumkunmudur bu fıyata ? dedıgım gıbı taş çatlasın 1500 tl

Sony%20HDR-FX1000.jpg

sony-sony_hdr_hc5.jpg

hocam bi ara bende düşündüm ama sony nin var kamerası sıfır olarak 2500 tl ye felan satılıyor belkı biraz daha pahalı olabilir araştırmak lazım küçük kamera iş görmez çünki baya bi araştırmıştım ben

Hocam onun yerine forumda bi arkadaş canon eos 550D satıyordu. Hem video çekebiliyor hemde fotoğraf hem baya iyi kalitesi falan. Ondan alın derim bence hem her türlü işinize yarar ve gerçekten çok iyi param olsaydı ben alcaktım.

Edit : iletişim için [MENTION=11585]tuna[/MENTION] bu arkadaşa pm atabilirsiniz. Gerçekten canon 550d çok iyidir her konuda. Yanında tripod falanda veriyor arkadaş titreme sorunu falan yaşamazsınız.

Son düzenleme:
Gopro diye bi camera var o iş görürmü acaba? deneyimli arkadaşlar bi el atsınlar :D

Ulusal bir kanalın muhabiriyim hocam.Sony hdr-cx750 öneririm1,5 yıl kullandım mikrofon girişli bundan ucuz bulamazsın diye düşünüyorum.

Dostum kendim denedim özgün kanal için. Abartılı kamera almana gerek yok . 550d 600 d yeterli. 550d elimde var istersen satabilirim konuma bakabilirsin
http://www.ytpara.com/e-ticaret/428...55-is3-orjinal-bg-e8-battery-grip-tripod.html

Ulusal bir kanalın muhabiriyim hocam.Sony hdr-cx750 öneririm1,5 yıl kullandım mikrofon girişli bundan ucuz bulamazsın diye düşünüyorum.

Gopro diye bi camera var o iş görürmü acaba? deneyimli arkadaşlar bi el atsınlar :D

Hocam onun yerine forumda bi arkadaş canon eos 550D satıyordu. Hem video çekebiliyor hemde fotoğraf hem baya iyi kalitesi falan. Ondan alın derim bence hem her türlü işinize yarar ve gerçekten çok iyi param olsaydı ben alcaktım.

Edit : iletişim için [MENTION=11585]tuna[/MENTION] bu arkadaşa pm atabilirsiniz. Gerçekten canon 550d çok iyidir her konuda. Yanında tripod falanda veriyor arkadaş titreme sorunu falan yaşamazsınız.

hocam hepınızın dedıgı yıne benım ıkıncı resımde gosterdıgıme gelıyo gopro hıc olmaz zaten sokak roportajından bahsedıyorum kıc kadar kamerayla mıllet kıcıyla guler ve dıgerlerıde kucuk benım bahsettıgım 1. resimdekı tarzın uygunlarını arıyorum diğerleri roportaj ıcın uygun olucanı zannetmıyorum

kameralardan az çok anlıyorum,
öncelikle nerede kullanıcaksın ?
Röportaj falan diyorsan, yukardaki resimdeki gibi daha büyük ve gösterişli bi kamera alman gerek
ama Ürün tanıtımı falan yapıcaksan masela, örnek veriyom Kinder Süpriz falan açıcaksan, büyük kameralar sana zorluk çıkarır,
neden dersen kamera büyük olduğu için önünde kullanmak çok zor olur,
Kaliteli bişi olarak şunu düşünebilirsin, Titreşim Önlemeden Projeksiyona kadar tüm özellikler mevcut, en önemlisi de oldukça Geniş açılı,
Ürün tanıtımı için mükemmel bi kamera bi kaç ay önce alıcaktım, ama parasal sorunlardan dolayı erteledim
SONY
Sony-HDR-PJ790VE.jpg

Fiyat yüksek ama buna benzer alt modellerine de bakabilirsin

sokak röportajı yapıcaksanız handycam almayın 1.resimdeki kamera tr de 10 bin cıvarı alcaksan yurtdısından al 1500 e anca 5 gün kiralarsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri