Özgün Kanal'da Durum

• Kullanıcı LegenD-R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

LegenD-R

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanalım henüz çok yeni, 17 Nisan'da 2 ay bitmiş olacak. Birkaç veriyi sizle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istiyorum. Öncelikle belirtiyim, Türkçe içerik ve tek bir mobil oyunu barındıran bir kanal.

- 20k İzlenme, 70k izlenme süresi ve 460 abone
- Video süreleri ortalama 10dk
- 75 video var ve hergün en az 1 video yüklüyorum.
- BGBM 3.93$
- Para kazanılan gösterim 1.2k

Partnerim Quiz Group ve reklamların hepsi açık.

Sizlerden ricam lütfen Türkçe içerik çalışmayın vs. tarzı yorumlardan ziyade rakamlar üzerinden yorum yapmanız. Şimdiden tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

Dostum veriler hakkında birşey diyemem fakat kanalını dh den gördüm takip ediyorum güzel ve kaliteli videolar cıkarıyosun devam etmeni öneririm

Dostum veriler hakkında birşey diyemem fakat kanalını dh den gördüm takip ediyorum güzel ve kaliteli videolar cıkarıyosun devam etmeni öneririm

Teşekkür ederim, çok yüksek meblalar kazanmak gibi bir beklentim yok. Sadece harcadığım zamana değsin istiyorum.

İngilizce olup kaliteli bir çok kanal varken neden Türkçe olmasın diye bu kanalı açmaya karar verdim ama bakalım zaman ne gösterecek, bende merakla bekliyorum.

eğer aboneler sadece videoları izleyerek olduysa 20kya 460 abone inanılmaz iyi devam et.

eğer aboneler sadece videoları izleyerek olduysa 20kya 460 abone inanılmaz iyi devam et.

Hepsi kesinlikle organik, hiçbir şekilde abone satın alma vs işlerine bulaşmadım.

Tabiki çevremden az 30-40 kişiye abone olmalarını ben söylemişimdir.

Valla çok iyi dostum. Kanalını merak ettim, tamamen özgünse bakmak isterim abone olalım. :)

Hocam malesef bu kanllar boyle kazandiriyor yapacak birsey yok

Valla çok iyi dostum. Kanalını merak ettim, tamamen özgünse bakmak isterim abone olalım. :)

Bazı konularda özgün kanallarınızı burada paylaşmayın, kötü niyetli insanlar flag atıyorlar vs. dediği için çekindim açıkcası :)

Youtube'da daha çok yeniyim, yaş olarakta biraz geç kaldım sanırım.

Forumda özgün ve yarı özgün tabirlerini gördüm, açıkcası arasında ki farkları tam olarak bilmediğim için birşey diyemeyeceğim :)

Bazı konularda özgün kanallarınızı burada paylaşmayın, kötü niyetli insanlar flag atıyorlar vs. dediği için çekindim açıkcası :)

Forumda özgün ve yarı özgün tabirlerini gördüm, açıkcası arasında ki farkları tam olarak bilmediğim için birşey diyemeyeceğim :)

Her isteyene yollama, açık yere de koyma zaten. :)

türkiyede gaming kanal çok fazla ama bir o kadar da takip eden var. izlenme ve aboneler iyi her gün video çıkarmaya bak. aldığın izlenimlere göre yönel yeni videolara

türkiyede gaming kanal çok fazla ama bir o kadar da takip eden var. izlenme ve aboneler iyi her gün video çıkarmaya bak. aldığın izlenimlere göre yönel yeni videolara

Aynen bende farkındayım bu durumun ama normal bir oyun kanalı değil benim ki.

Sadece tek bir oyun oynuyorum ve mobil bir oyun. Bu yüzden denemek istedim açıkcası.

Her gün yeni video ekliyorum, hatta bazı günler 2-3 videoya kadar çıkıyor.

Bazı arkadaşlar "2-3 videoya çıkıyor" tabirine gülebilir ama oyun ön hazırlık yapılmadan sunulmaya müsait değil, bir video hazırlarken öncesinde en az 2-3 saat oyunu oynamam gerekiyor.

Aynen bende farkındayım bu durumun ama normal bir oyun kanalı değil benim ki.

Sadece tek bir oyun oynuyorum ve mobil bir oyun. Bu yüzden denemek istedim açıkcası.

Her gün yeni video ekliyorum, hatta bazı günler 2-3 videoya kadar çıkıyor.

Bazı arkadaşlar "2-3 videoya çıkıyor" tabirine gülebilir ama oyun ön hazırlık yapılmadan sunulmaya müsait değil, bir video hazırlarken öncesinde en az 2-3 saat oyunu oynamam gerekiyor.

aa oyunu var onun özellikle zor bölümlerini geçip atsan çok izlenme alır ben zamanında üşendim üşünmeyenler deli gibi izlenim aldı :)

DomiNations diye bir oyun var, CoC gibi hatta cok daha iyi.. Kanalinizda onu da yayinlayabilirsiniz.

Yaş olarak geç kaldım dersen biz napalım hocam. Bu işlerin yaşı yok. Birileri bakar birileri ise adım atar ve yol alır yaş ve zaman ne olursa olsun bu böyledir. Aynen devam bence.

DomiNations diye bir oyun var, CoC gibi hatta cok daha iyi.. Kanalinizda onu da yayinlayabilirsiniz.

Sadece bu oyunda bilgi ve birikimim olduğu için henüz başka oyun oynarmıyım bilmiyorum, belki ileri de olabilir.

Yaş olarak geç kaldım dersen biz napalım hocam. Bu işlerin yaşı yok. Birileri bakar birileri ise adım atar ve yol alır yaş ve zaman ne olursa olsun bu böyledir. Aynen devam bence.

Yanlış anladınız sanırım, yaş olarak geç kaldım derken sadece kendi kendime ettiğim ufak bir sitemdi :) Kesinlikle devam edeceğim.

BGBM ne öyle ya muhteşem... Devam et bırakma kanalı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri