Özgün Kanalım Neden Gelişmiyor ? Tavsiye

• Kullanıcı PÖH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji

PÖH

Yasaklanmış
S.a Arkadaşlar özgün kanalıma 1 yıldır 262 video attım elimden geldiğince kaliteli videolar çekmeye çalıştım gelen yorumlara ceavap verıyorum hepsıne ıyı yorum begenılerde alıyorum lakın kanalım bir türlü gelişmiyor 10k abone bile olamadım bunun sebebi ne olabilir bakıyorum başka kanallar bir anda 50k 100k oluyor . Kanalımı Büyütmek İçin Ne Yapabilirim Acaba ?

Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCqLyJWPluYi_zMGZnIhjiZQ/videos

Sosyal medya destegi lazim diye düsünüyorum.

Güzel içerik üretirsen bir yere gelemezsin , en basit örneği barış özcan. Türkiye'nin bana göre en iyi youtuber'ı gel gör ki abone sayısı 405k . Kamera karşısında aptal aptal davranan kazanıyor malesef. Clickbaitler , yapılış videoları , saçma sapan içerikler kazanıyor . Özet geç dersen bu şekilde güzel içerik üretirsen çok yavaş ilerlersin dostum

hızlı yükselmek istiyosan yabancı kanallardan içerikleri bulup türkçesini yapabilirsin türkiyede bu şekilde yükselen çok kanal var

baba gerçekten baba yani :):) kanalın çok iyi aslında çok samimi ..

Senin gibi yabancı kanalları bulup takip et yaptıklarını Türkçe versiyonunu yapmaya çalış yada onların yaptıkları şeylerin üstünden giderek farklı şeyler ortaya çıkarmaya çalış

262 türkçe video yerine 52 ingilizce video yap her hafta bir tane çek daha verimli :)

Hacım konuyla alakasiz ama abin ayni ranbir kapoor a benziyor :)
Sana tavsiyem sosyal medyayi kullanman

antep fıstığı yeşili arka plan ve videonun kesilmeden uzun uzun atılması başarısızlığın sebebi olabilir. rekabette çok. ve fark yaratan birşey yok kanalda.

Sosyal medya destegi lazim diye düsünüyorum.

Nasıl Yani Hocam ?

Güzel içerik üretirsen bir yere gelemezsin , en basit örneği barış özcan. Türkiye'nin bana göre en iyi youtuber'ı gel gör ki abone sayısı 405k . Kamera karşısında aptal aptal davranan kazanıyor malesef. Clickbaitler , yapılış videoları , saçma sapan içerikler kazanıyor . Özet geç dersen bu şekilde güzel içerik üretirsen çok yavaş ilerlersin dostum

Haklısın hocam valla da ben oyle sacma sapan aptal aptal davranamıyorum yav :D

hızlı yükselmek istiyosan yabancı kanallardan içerikleri bulup türkçesini yapabilirsin türkiyede bu şekilde yükselen çok kanal var

Tavsiye edebileceğiniz kanallar varmı acaba ?

baba gerçekten baba yani :):) kanalın çok iyi aslında çok samimi ..

hahahhaha : eyvallah hocam ya takipçiler de öyle diyor ama artmıyor işte abone sayısı :)

Senin gibi yabancı kanalları bulup takip et yaptıklarını Türkçe versiyonunu yapmaya çalış yada onların yaptıkları şeylerin üstünden giderek farklı şeyler ortaya çıkarmaya çalış

ya yeni şeyler yapıyorum yine tutmuyor tutar dedıgım videolar 500 izleniyor :( tavsiye edebileceğin kanallar varmı hocam

262 türkçe video yerine 52 ingilizce video yap her hafta bir tane çek daha verimli :)

işte ne çeksem bilmiyorum :D

Hacım konuyla alakasiz ama abin ayni ranbir kapoor a benziyor :)
Sana tavsiyem sosyal medyayi kullanman

Hacım o benim abim degıl yaa :D ben onun abisiyim herkes abim sanıyor aramızda 3 yaş var :D ve evet harbi benziyor :D :D D:

Yüksek aboneli kanallarla ortak video çekmelisin.

Hocam onlar ucmuş cevap veren bakan yok zor yani başka yüksek aboneli kanallar ile video çekmek anca arkadaşın olucak ki çekesin :D

antep fıstığı yeşili arka plan ve videonun kesilmeden uzun uzun atılması başarısızlığın sebebi olabilir. rekabette çok. ve fark yaratan birşey yok kanalda.

Antep fıstığı yeşil ekran normalde green screen için kullanıyorum :) arka planı sılmek ıcın çoğu video kesilmiş halde aslında uzun olduguna bakmayın :) örnek verim batuhan diye bir çocuk var her videosunda kamera kaydı berbat green screen kullanamıyor ışıklandırması yok resmen cocuk puslu cıkıyor vs abone sayısı 250k ben green screen kullanıyorum ışıklandırmam ıyı goruntu guzel abone 6.5k :(

Nasıl Yani Hocam ?

Haklısın hocam valla da ben oyle sacma sapan aptal aptal davranamıyorum yav :D

Tavsiye edebileceğiniz kanallar varmı acaba ?

hahahhaha : eyvallah hocam ya takipçiler de öyle diyor ama artmıyor işte abone sayısı :)

ya yeni şeyler yapıyorum yine tutmuyor tutar dedıgım videolar 500 izleniyor :( tavsiye edebileceğin kanallar varmı hocam

işte ne çeksem bilmiyorum :D

Hacım o benim abim degıl yaa :D ben onun abisiyim herkes abim sanıyor aramızda 3 yaş var :D ve evet harbi benziyor :D :D D:

Hocam onlar ucmuş cevap veren bakan yok zor yani başka yüksek aboneli kanallar ile video çekmek anca arkadaşın olucak ki çekesin :D

Antep fıstığı yeşil ekran normalde green screen için kullanıyorum :) arka planı sılmek ıcın çoğu video kesilmiş halde aslında uzun olduguna bakmayın :) örnek verim batuhan diye bir çocuk var her videosunda kamera kaydı berbat green screen kullanamıyor ışıklandırması yok resmen cocuk puslu cıkıyor vs abone sayısı 250k ben green screen kullanıyorum ışıklandırmam ıyı goruntu guzel abone 6.5k :(
22 yaşındayım onun yanında bende çocuk kalıyorum hocam kusura kalma valla :)

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herşeyden önemli ilk olarak

ilk önce hocam kendine şu soruyu sor

insanlar seni neden izlesin ? Bu soru basit gibi görünse de cevabı çok zordur.

sonrasındaki yapacakların artik işin püf noktası diyeyim. Kendin deneyerek göreceksin.

bu kanalın adı oynuyoruz abisi değilmiydi ?
ben takip ediyorum sizi ama hiç anasayfama düşmediniz hocam

Aynı kulvarda yarıştığın Youtuber çok... Hele de fenomen olan...
Bundan dolayı da işin zor. Çok sabırlı olman gerekiyor özgün videolarda...
Sefer arkadaşın da dediği gibi, kendini bu soruyu her zaman sor.

Benim kanalın 1000 aboneye ulaşması 1 yıl sürerken 2. yılında abone sayısı 16 video varken 12.000 oldu. Keşke zamanım olsa da 300 video atabilsem, gerisini sen düşün. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri